Priateľ mojej kamarátky zarába 900 EUR a nič neušetrí a nič jej nekúpi

30. okt 2024

Ahojte, kamarátka sa mi zdôverila s tým že jej priateľ zarába 900€, až nato ze si nič neušetrí a často sedí len doma
Minule mala meniny a on jej ani k tým meninám nič nedal … všetko platia 50/50, o tom žeby ju pozval na večeru mi už pekne dlho nič nehovorila
Správa sa ku nej pekne, ale už len týchto pár veci na mna pôsobí zle, asi tak že si ju neváži
Je to podľa vás okej? Čo si o tom myslite

petamich
30. okt 2024

A tvoja kamoska je s tym okej? Lebo co si myslim ja alebo ty je uplne irelevantne 🙂

januska12323
30. okt 2024

My s ním nie sme ani ty, nestaraj sa do vecí do ktorých ťa nič.

hellionka
30. okt 2024

a kamoška má akú prácu? zarába lepšie ako on … je sama sebestačná a vadí jej to lebo chce aby muž bol ten “dominantný” alebo len čaká sponzorstvo?

koniarova
30. okt 2024

A tvoj problém je aký?🤔

autor
30. okt 2024

@hellionka zarába nad 2tisic

jaja20
30. okt 2024

No,blikali by mi kontrolky. Nehovorím, že by sa mala dať od neho vždy sponzorovať, ale v každom vzťahu je úplne normálne, že si navzájom kupujú darčeky, drobnosti ( čokoládky... ), platia kino a podobne alebo sa pozývajú na pizzu...

autor
30. okt 2024

@koniarova nepríde nám to obidvom okej a chcela som vedieť aj váš pohľad na vec .. ide o to že ani spolu nebývajú a jemu neostane ani 10€ na konci mesiaca .. pritom si ani nič poriadne nekupuje

aaadkaaa
30. okt 2024

A on kde zije?

faasx
30. okt 2024

Keď sa nad tým logicky zamyslite, tak to v poriadku neni. A to nepotrebujem ani cudzie odpovede na to. Ak je kamoška sprostá, a necha si to. Tak bohužiaľ. Takého by som poslala preč. Čo sa stane, ak budu chcieť deti? Nič, pretože sa nebude vedieť ako chlap zariadiť.

ukgirls
30. okt 2024

ona ma 2tis a on 900 keby to bolo opacne tak sa tu do nej pustia ,ci je normalne a aby muz platil vsetko ... neviem ci chlap ma moznost lepsej prace,alebo je spokojny s tymi 900 dava jej polovicu -aspon nieco .. niekedy to v rodine tak je,ze proste zena taha ..dolezite je ze to im dvom vyhovuje

viestta
30. okt 2024

Nuz ked kamoska vidi problem, tak problem to je, bez ohladu na to co si myslis ty, ja, Zuzka alebo Marka z MK. Problem vidi ona a ona to ma riesit. Ako, to uz je na nej

pbra40
30. okt 2024

Velmi malo informacii si napisala. Ak je chalan napr student a popri tom zarobi 900 eur, klobuk dole. Ak je pracujuci, tak je otazka ci je to jeho prve zamestanaie. Ci ma maturitu? Ci je to do buducna trvale ohodnotenie, alebo docasne.

prasiatko30
30. okt 2024

Je absolutne nerevelantne co si o tom myslis ty alebo polka mk. Ak je s tym ona ok a chce si postavit domacnost na tom, ze ona bude hlavny zivitel a muz bude v domacnosti tak ti to moze byt uplne jedno. Ona porodi deti a po nutnej MD sa vrati do roboty aby si budovala karieru a on ostane doma a bude riesit deti a domacnost. Ak to im vyhovuje tak je uplne jedno ci tebe to pripada zvlastne. Taktp zije velke percento zien co prispievaju na mk a nikto sa z toho nejde zblaznit. Este im pripominaju, ze ked spolu zacnu zit tak sa nejedna o jeho 900€ a jej 2000€ ale maju 2900€ - a maju pekny prijem. Takze preco by to malo byt v tomto pripade na pohorsenie

gribka1
30. okt 2024

Záleží na tom, prečo zarába iba 900€. Pol na pol je v pohode. Že jej nič nekúpi a nezaplatí občas, tak to o ňom niečo hovorí. No a na čo míňa tie peniaze je tiež otázka. No, ale ak by mal nástroj hodný namiesto darčekov, tak možno za to stojí.

nenne27
30. okt 2024

Troll

esteris
31. okt 2024

Nie je to ok. Som konzerva. Chlap ma ženu obdarovavat, aj keby mal sám niečo vystruhat z dreva.

tamtamka26
31. okt 2024

myslíme si o tom to, že sa asi nudíš, keď musíš riešiť cudzie vzťahy....

earlgrey
31. okt 2024

Keď ona zarába 2tisíc a on 900 a podieľajú sa 50/50 na domácnosti, tak prečo by jej on mal kupovať niečo? nech si kúpi sama...

zmrzlinka2021
31. okt 2024

Ok je to, čo vyhovuje obom

prasiatko30
31. okt 2024

@earlgrey lebp je chlap, kebyze je to zena tak jej radia, ze to tak nemoze byt a mala by prispievat menej, v zavislosti od jej prijmu lebo prispievat 50-50 pri takej nerovnosti prijmu ostane bez penazi do buducnosti😂😂😂.

earlgrey
31. okt 2024

@prasiatko30 Veď to mi je jasné...viac takých tém tu bolo...

prasiatko30
31. okt 2024

@earlgrey vidis ale pritomto sa nebiju a nebrania chlapa ale ked chlap nasadi parohy svojej manzelke tak brania nevernika v pro urcitej rovnosti 😂🫣🤦🏽‍♀️

earlgrey
31. okt 2024

@prasiatko30 Nič nové na MK.

libusak
31. okt 2024

Asi nema z coho. Mala by si najst rovneho partnera

margotka17
31. okt 2024

No popravde aspoň na čokoládu mohol ušetriť. Možno je to len aktuálna práca na preklenutie obdobia, kým si nájde niečo iné. Ťažko povedať, čo v tom je. Ak jej to vadí, nech ide ďalej, ale život dvoch ľudí nie je len o peniazoch.

luba98
31. okt 2024

Už by nebol môj priateľ.Preblesklo mi mysľou, či väčšina peňazi nejde na splácanie nejakých dlhov, ktoré si narobil on,alebo jeho rodičia,alebo v minulosti zobral pôžičky z nebankovky.Mohol ich aj prestavovať,byť gembler,alebo niečo iné.Býva s rodičmi?Alebo len využíva to,že jeho frajerka zarába viac.

petrao2
31. okt 2024

Kamoska nech si najde seberovneho a bude mat co chce
My s muzom si nekupujeme nic na sviatky ucelovo a sme s tym ok
Co treba si kupime bezne alebo ak vieme ze niekto nieco chce tak prilezitost vzdy pride
Kamoska ma asi vysoko latku a naroky
Musi ratat ze ked pridu deti co potom... 900€ ich neuzivi 🤷🏽‍♀️ (sarkazmus)

josed1934
1. nov 2024

Normálne mi nedalo sa tu zaregistrovať. Lebo tu prítomné žienky asi žijú v nejakej bubline alebo co. Priemerná mzda na Slovensku je 1520eur v hrubom co je 1050 v čistom. A ak by jej partner bol z Prešovskeho kraja tak priemerná mzda je tam 1247eur v hrubom, co je 874eur v čistom. Čiže by zarábal dokonca nad priemer a tu ho idete ukameňivať, ze koľko zaraba. Nie každý pracuje v IT alebo je elektrikár, vodar, remeselník a iné extrémne predražené profesie. Ani sa nečudujem, ze tu každý druhý deň sa nejaká sťažuje, zee nevie nájsť partnera. No keď máte také nároky aby muž zarábal tisícky a ešte samozrejme aby doma robil polku starostlivosti o domácnosť a deti a vy budete sedieť na riti a dirigovat, ze. malo zarába. Človek co zarába per tisíc si s takým platom vystačí sam a nepotrebuje sponzorovať nejakú ženu od ktorej bude len počúvať ako malo zarába alebo ako nepomáha doma lebo celý deň pracuje. Veľa šťastia s takým prístupom, ale väčšina z vás je odthnuta od reality.

hara_vara
1. nov 2024

sedlák -lakomec✌️

gribka1
1. nov 2024

@josed1934 No a teraz, prečo si z 900e nič neušetrí?