Prečo majú muži milenky keď majú doma malé babatko ?? A žene sa potom nechcú priznať ani za nič , aj keď už žena dávno vie o milenke ? Prečo ????
@cocolino234 ze lebo je kkt🤣🤭to ma pobavilo🤣🤣
@tncka veď… trefna je🙂 ako vždy 😊❤️
1. Lebo možu.
2. Nechcú počúvať výčitky ani vysvetlovať.
nedostatok sexu, vlastné zlyhanie, nezáujem partnerky, dlhodobo nefungujúci vzťah... to je taká otázka ako "prečo ľudia idú na dovolenku, keď na to nemajú..." treba vedieť pozadie
Nízke IQ+slabá vôľa+egoizmus (všetko u muža).
@ckocka Ešte jedna vec. Iba preto, že muž navonok pôsobí inteligentne, má vysoké školy, a pritom podvádza svoju ženu, neznamená, že inteligentný je. Keby ste mu zmerali IQ, vyšlo by vám určite nižšie než IQ robotníka na stavbe, ktorý svoju ženu nepodvádza. Samozrejme, česť výnimkám. Hovorím všeobecne.
@cocolino234 Hovorím o EMOCIONÁLNEJ inteligencii. Vy inteligent.
Co ma s neverou spolocne bábätko ? Vsak nemam podvadzat lebo mam partnera s kt som stastna a nie preto ze mam doma bábo 😀
Vsak vela dôvodov, zena vidi len dieta a serie na chlapa, malo sexu,zly sex, nahromadeny stres a povinnosti s prichodom dietata, muza rodinny zivot neoslovil a labzuje si kade tade bez kuska chochmesu aby sa najskor rozviedol atd
@cocolino234 Áno. Píšem svoj názor. Iný ako ten váš, takže sa, samozrejme, zosmiešňujem. V poriadku. Len aby ste sa raz nezosmiešnili vy. 😉
Ja som si začala na zoznamke (ešte asi 5rokov dozadu, a tým aj končila moja éra zoznamiek 🤣) písala s jedných chlapom, a celkom sme si rozumeli, a že či sa aj nestretneme (po asi mesiaci písania si), vykrucala som sa, no našla som si ho na FB a zistila,že má ženu, tak som sa ho len nejako nenápadne na to spýtala a on bez hanby,že áno som šťastne ženatý 🤣🤣🤣🤣 a ja že...hmmm šťastne asi nie,keď si tu vypisujes v podstate s cudzou ženou a chceš sa s ňou stretnúť a on na to len,že fungujúca láska a fungujúci sex sú 2 rozdielne veci.
Hovorím si, vieš čo...zbohom 🤣 debil.
A ešte na jedného som si spomenula, písali sme si, povedal,že má syna a ja sa pýtam, ok a so rozvedený a on že nie, že majú s manželkou blbé obdobie.
A ja že....hmmm a to sa nechcete nejako porozprávať, vyriešiť si to a tak?
Vyletel na mňa, že on je ešte mladý, on si chce život užiť 🤣🤣🤣 ale na to si mal myslieť pred tým, než si sa ženil a spravil si si decko 🙈
Takže....odvtedy žiadne zoznamky,lebo sami dementi sú tam.
Ale....tým pádom, aspoň máte odpoveď - nefungujúce sex a pohodlnosť, resp.,radšej si nájsť novú,ako riešiť problémy s aktuálnou partnerkou 🤣
@asia83 emocionálna sa označuje EQ
Od kedy sa urcuje vernost podla toho kolko deti na doma? Ci ked ma chlap doma dieta tak bude automaticky verny ano?? Vela krat ty muzi ani nevedia ako a hups dieta je na ceste cize dieta nijak nezneni charakter muza.
A preco hladaju ine? Chlapy maju pudy zvierat a proste lovia. Raz to vyjde a raz nie🤷♀️
Posledná vec a končím. Napísala som 90 percent NIŽŠÍ EQ, nie nízky či žiadny. Druhá vec: otec a manžel nepodvádzajú, bratranec, známi áno (viď môj príspevok vyššie). Ďakujem za pozornosť, dámy.
otazka mozno aj preco maju muzi babatko - lebo je dosledok rok dozadu stareho sexu . Ak to nestihlo byt pocate vo vztahu, tak hladju sex - vztah dalej, ale hold cloviecik je na svete
Kazdy ma na to iny individualny dovod.