Po rozchode s partnerom len revem.

femme_fatale_svk
24. dec 2019

Žienky neviem či toto prežívam len ja, alebo máte aj vy s týmto skúsenosti....
Po 6 rokoch som sa rozhodla opustiť Partnera, ktorý sa ku mne správal skôr ako Otec a Lekár 2v1. Mám 31, on 47 (je Ortopéd), no totálne to nezvládam, furt mi vyčíta že som malé Decko, pritom o rozchode nechcel ani počuť, celé tie roky som žila v podstate v zlatej klietke, jeho Bratia, Sestra, Rodičia ma majú radi a skôr vyčítajú rozpad vzťahu jemu. Teraz mi vyvolávajú na sviatky, som z toho na dne, len plačem deň a noc. Kebh bol návod ako sa "odľúbíť" dala by som aj život za to..... čo robiť????

77daniela77
24. dec 2019

Asi si mala vazny dovod ked si tak urobila po 6 rokoch,tak sa s tym musis vyrovnat,ved pre rozchod si sa rozhodla predsa ty.Ak teda s nim nie,tak bez neho,casom to preboli,skus sa niecim zaoberat aby si na neho stale nemyslela.

femme_fatale_svk
autor
24. dec 2019

@77daniela77 ďakujem, časom sa chcem začať venovať behu ( šport je vraj najlepší spôsob na vypustenie hlavy), len son som práve po operácii chrbtice, čo to celé sťažuje 😭

77daniela77
24. dec 2019

@femme_fatale_svk Tes sa ze po operacii ti bude lepsie,rob si pozitivne plany do coho sa pustis ked ti bude lepsie.Das sa do poriadku,bude lepsie,cas vsetko vylieci.

77daniela77
24. dec 2019

@femme_fatale_svk Vpodstate to vezmi tak ze si sa rozhodla ukoncit nieco co ta tazilo,co bolo zle a teraz vykrocis novou lepsou cestou.Prajem ti skore uzdravenie a prebolenie ❤️

femme_fatale_svk
autor
24. dec 2019

@77daniela77 ďakujem veľmi pekne, dúfam že sa z toho dostanem. Ak mám pravdu povedať toto je omnoho horšie ako tá fyzická bolesť po operácii. Mnoho robia aj tie sviatky.

77daniela77
24. dec 2019

@femme_fatale_svk Ano,to je o Vianociach zname,no musis sa z toho dostat a prekonat to.Vyplac sa,mozno ti to pomoze.Ak si sa takto rozhodla tak to bude urcite spravne a je lepsie ukoncit vztah ako by si sa mala cely zivot trapit.

deti95060810
24. dec 2019

prečo plačeš keď si od neho odišla? či ešte stále ho ľúbiš?
ak dobre rátam tak je medzi vami aj dosť veľký vekový rozdiel . aj to je niekedy problém...

miadi
24. dec 2019

@femme_fatale_svk 16rokov rozdiel je uz dost. U nas je 9 ale nepocitujem to. No tvoj partner teda ex ten rozdiel pocitoval a daval ti ho pocitit tym ze si bola prenho “decko” on bol este k tomu Dr takze mohol mat vecne pocit ze je “najmudrejši” a zhadzovat Ta a nicit ti sebavedomie. Mas 31 si dospela zena. Necitila si sa asi ocenena a prestalo ta bavit žit vo vztahu kde vecne tahas za kratsi povraz. Kazdy rozchod boli: Ale aj preboli. Boli ste spolu dost dlho tak to chvilku potrva. Ty musis vediet preco si odisla. Rozchod je ako detox postupne sa ti vyplavy minulost zo srdca. Zacnes viac zit v pritomnosti. Novy život bez neho. Citiš stratu Lebo si ho lubila. No ziskas cosi lepsie spet- samu seba. Vyrovnanu a stastnu aj bez neho. Kazdy vztah je lekcia do života. Potom budes hladat muza a vediet presne co aky vztah nechces a aky ano. Asi budes chciet niekoho bližsie vekom kto nebude hrat ulohu “otec doktor” ked ze to ti nevyhovuje. A nebudes žit v zlatej klietke. Budes žit viac tak ako chces ty. Volnejšie.

pininka1
25. dec 2019

Mne po rozchode najviac pomohlo kamaráti. Vytiahli má z najhoršieho a po roku som stretla svojho terajšieho muža a zistila som čo je ozajstná láska. Bude to ešte ťažké, budeš plakať a aj mať chuť mu napísať. Ale stále si opakuj čo zle bolo a nenechaj sa vtiahnuť do ľútosti iných. Držím palce.

femme_fatale_svk
autor
28. dec 2019

@deti95060810 problém, je že ho stále ľúbim. To že som odišla, bolo rozhodnutie hlavou nie srdcom. Ten vekový rozdiel vie riadne potrápiť, najmä keď je Partner majetnícky 😥

femme_fatale_svk
autor
28. dec 2019

@miadi to si presne vystihla, sebavedomie mám na bode mrazu po tomto vzťahu, ďaleeeko pod nulou. Začínam to brať tak, že som urobila dobre. Dosť mi pomohlo, že ma na chvíľu prichýlili Rodičia, kým si nájdem aspoň podnájom....
Máš pravdu, musím prejsť takým psychickým detoxom.

femme_fatale_svk
autor
28. dec 2019

@pininka1 ďakujem veľmi pekne.
Mne tiež veeeľmi pomáha Kamarátka a snažia sa aj Rodičia. Bodaj by som aj ja mala šťastie do budúcna ako ty 😊

femme_fatale_svk
autor
28. dec 2019

@alexandra2010 úplne presne môj prípad, najmä bod 9 😥

codal
28. dec 2019

@femme_fatale_svk je to normální, tolik let se nedá jen tak zahodit, odmilovat se. Pořád si opakujy že jsi kvůli něčemu odešla. Ale odžít si to prostě musíš, pláč k tomu patří!

femme_fatale_svk
autor
28. dec 2019

@codal veď to, že 6 rokov je dlllhá doba. Včera som sa vyplakala tak riadne, normálne sa dnes cítim lepšie.

codal
28. dec 2019

@femme_fatale_s ono se to čas bude zlepšovat, jen musí být člověk trpělivý. Přijdou krize, s tím pocitej, měj v záloze kamarádku, ať nejsi sama, hlavně v té krizi nepiš bývalému a nechtěj se vrátit.

femme_fatale_svk
autor
28. dec 2019

@codal práveže om mi už dnes 2x napísal, nech sa vrátim, že sa zmení....zatiaľ odolávam, bude to asi ťažké časom. Snažím sa myslieť na budúcnosť, nové bývanie....to mi zamestná hlavu.

codal
28. dec 2019

@femme_fatale_svk vypni telefon a jdi někam ven. Jednou jsi to ukončila, víš proč, drž se toho!

femme_fatale_svk
autor
28. dec 2019

@codal už ďalších 6 sms som ani nečítala. Idem sa prejsť so Susedkou, v tej zime mi riadne vyfučí hlava.

miadi
28. dec 2019

A chces mat deti? A on? Lebo ty si este relativne mlada. Toto je dost podstatna vec ci sa zhodnete. Ak nie tak nie je o com.

femme_fatale_svk
autor
28. dec 2019

@miadi ja som Dieťa veľmi chcela, on vôbec nechcel. V tomto sme sa nezhodli vôbec, ledva som si vydobila 2 mačky domov. Aj kvôli tomu som sa rozhodla od neho odísť. O pár dní idem mať 32 rokov, rada by som sa stala Maminou v budúcnosti.

kiwi3
28. dec 2019

preco pises tie podstatne mena s velkymi pismenami?

miadi
28. dec 2019

@kiwi3 tak mne to robi autocorrect. Mà problem so slovencinou a meni mi aj slova tie este opravim ale velke pismena neriesim. Trebars pred- mi meni na “prd”

miadi
28. dec 2019

@femme_fatale_svk tak nanho radsej zabudni.

femme_fatale_svk
autor
2. jan 2020

@miadi už aj zabúdam naň, začala som sa prechádzať, po tej zime mi fajn vetrá hlavu a aj cvičiť, pri tom uplne nemyslím.

miadi
2. jan 2020

@femme_fatale_svk novy rok novy život. Uz bude len lepsie.

77daniela77
2. jan 2020

@femme_fatale_svk Dobrou cestou ides,venuj sa hlavne sebe,rob si plany,zamestnavaj sa niecim,hobby,kamosky,co ta bavi.Bez dietata by si nebola stastna a vzdy by si lutovala ze dieta nemas,trapilo by ta to.

femme_fatale_svk
autor
2. jan 2020

@miadi presne tak to beriem, rok 2020 bude môj 😊

femme_fatale_svk
autor
2. jan 2020

@77daniela77 presne tak, Dieťatko určite chcem. Teraz ma čaká kopa nových vecí po PN, idem si hľadať podnájom, prácu všetko aj v novom meste som sa rozhodla...to ma zamestná na 100%. Už mám pocit, že to ide dobrou cestou, pomaly sa cítim lepšie.