Po akom čase ste si niekoho našli po rozchode a čo vaši ex?
Ja po 2 rokoch ale moj ex sa uz do roka ozenil. Dvakrat sa mi take stalo🤷🏼♀️
Len tak rozmýšľam kedy je to už ok....viem je individuálne a aj iné u mužov a žien asi
S poslednym sme sa zaciatkom novembra rozisli a koncom januara som bola so sucasnym na prvom rande, pisali sme si asi 2 tyzdne predtym. Predtym som tiez mala kratke obdobia... Je to u kazdeho individualne. Mne novi partneri aj pomahali prestat mysliet na tych starych.
S prvým vážnym partnerom som bola 6 rokov,rozišla som sa s ním presne na Silvestra,lebo som vedela,že v novom roku už chcem začať nový život a s ďalším vážnym partnerom som si začala o pol roka a už sme spolu vyše 21 rokov 😝
A ešte dodám,že ten prvý sa so mnou odvtedy celé tie roky nerozpráva,ani sa mi nepozdraví,keď sa v meste stretneme 😅
Ôk je to vtrmefa, keď sa na to cítiš
Lebo sa mi zdá že teraz ľudia hlavne mladí idú zo vzťahu do vztahu
Ja som stretla manzela 2 mesiace po rozchode. Ale ten vztah nebol funkcny uz dlhe mesiace a len so aberala silu odist. Cize aj to je faktor, ktory veci ovplyvnuje. Dalsi je to, ako ma clovek spracovanu minulost a ako rychlo vie vztah zavriet. Aj to castokrat citame ako ani po dlhych mesiacoch "neviem na byvaleho zabudnut". A dalsim je to, ci ma clovek prilezitost niekoho stretnut, ci je pripraveny na novy vztah. Atd. Proste tvoja otazka je zo serie "kolko stoji auto?"
Vseobecne idealna doba je minimalne pol roka po rozchode plus minus. Nie je dobre sa hned vrhnut do noveho vztahu,inak mas tendenciu porovnavat.
Ja som mala medzi poslednym ex a terajsim partnerom 1 den 😂 prislo mi to ok... S ex sme boli uz dlho pred rozchodom len ako spolubyvajuci a len zo zvyku... A ked prisiel pravy cas sa dat do kopy s terajsim tak som to vyuzila a nelutujem 😂 take veci sa podla mna nedaju naplanovat a trapit sa, ze este nemozem vztah aj ked toho cloveka milujem len preto, ze som kratko po rozchode je blbost... Rovnako je podla mna normalne aj ak po rozchode zena hlada partnera niekolko mesiacov alebo rokov ten pravy vzdy pride v tu pravu chvilu.
Já som už takmer 2 roky sama. Asi to tak ma byt. Nehľadám frajera. Dokonca odmietam pozvanie na rande zistila som ze mi je samej vážne dobre 🙂
@natasa90 koľko máš rokov?
23 rokov ty?
@natasa90 mladucka
@natasa90 35
Ja som už 3 roky sama 😁
S posledným ex som sa rozišla presne pred rokom (prvý novembrový týždeň). S novým partnerom som od 1.3., ex si našiel priateľku cca mesiac po mne, ale vydržalo im to asi pol roka. Inak s ex sme sa po rozchode dali do spoločného podnikania, môj partner s tým nemá problém, vie, že môj ex je pre mňa ako partner naozaj vyriešená minulosť. Ale exova nová priateľka nemala pre to moc pochopenia, ani pre podnikanie a ani pre to, že podniká s ex.