Píšete niekedy prvé mužovi?

Dnes o 08:21

Píšete niekedy prvé mužovi? Mne sa paci kolega v práci aj je inteligentný, charizmatický vždy je milý ku mne, ale ešte ma nikde nepozval a písať prvá mužovi je pod úroveň ženy nie ?

snowdrop_
Dnes o 08:22

Pracujete spolu a chces mu pisat?

autor
Dnes o 08:25

@snowdrop_ v jednej firme nie sme priamo vedľa seba kolegovia

ssimusska
Dnes o 08:26

Nie nieje to pod úroveň ženy 😄 je pravda že mne môj súčasný priateľ napísal prvý, no hlbšiu debatu som rozvinula už ja

faasx
Dnes o 08:28

Nikdy

kavasmliekom
Dnes o 08:28

Pri najbližšej príležitosti sa pozdrav, a opýtaj sa ho, či by nechcel ísť na kávu.

snowdrop_
Dnes o 08:29

A nijako sa v tej firme nestretavate? Pre mna je to zvlastne, napises mu a potom ho stretnes kdesi na chodbe..a kde mu napises, na firemnom Teamse?😀neviem, asi mi chybaju informacie

sszuzu8
Dnes o 08:38

Nie. Ja si vyhliadnem a vyčkávam. VŽDY príde prvý chlap aj keď ja si prvá vyhliadnem

nynia
Dnes o 08:47

Nepíšem nikdy prvá. A som si istá keby ťa chcel pozvať urobí to.

tulipanik12
Dnes o 08:50

Kľudne ho pozvi na kávu ako prvá - ja som tak kedysi pozvala svojho už teraz manžela. Maximálne odmietne 🙂

13uzivatelka11
Dnes o 08:51

No keď píšeš ze je k tebe milý, tak sa zrejme občas rozprávate, tak kebyže chce, tak ta zavolá niekde už dávno.. Zvykla som niekedy písať prvá, nikdy sa to nevyplatilo

autor
Dnes o 09:05

Máte pravdu žiaden muž zato nestojí aby som mu písala prvá on ma je to jeho praca

lindous
Dnes o 09:12

Ja som prvý krok spravila, oplatilo sa, ale tak my sme boli kamoši, kde bežne jeden druhému niečo písal prvý a kto napísal úplne prvú správu si úprimne nepamätám, ale určite to bolo niečo o škole 😅 ale aby to aj niekam smerovalo, som musela postrčiť ja a teda môj chlap za to sakra stál… podľa mňa je okej mu napísať prvá, veď to môžeš zahrať nejak rafinovane, nie je nič s čím by ti mohol pomôcť, poradiť? Nemá nejaký koníček, na ktorý by si sa ho chcela s úprimným záujmom spýtať lebo je spoločný alebo by si s ním chcela začať? Prípadne nejaká pracovná otázka? Veď ho nemusíš hneď volať ty prvá na rande a hovoriť mu, že sa ti páči, ale nadviazať konverzáciu a dať mu mužnosť ju rozviť, ak sa mu páčiš môže byť úplne v poriadku…. Ako dobre sa poznáte? Napríklad vieš či je nezadaný? Vie to on o tebe? Aby si nečakala na niečo čo nikdy nepríde…

jullyeverest
Dnes o 09:26

Ja som napísala prvá mužovi na badoo (zoznamka, teda nikdy som ho nevidela) a hneď prvá správa že som sa doňho zaľúbila. Myslím že keby mu napíšem len ahoj tak by mi ani neodpísal. 😅 Sme spolu 10 rokov a máme 2 deti 🙂

danica2711
Dnes o 09:32

toto vypisovanie mi už pripadá fakt choré, ľudia, čo ste už zabudli, že existuje aj osobný kontakt? Pracujete v jednej firme, keď už nevieš bez neho vydržať, tak si ho pre mňa aj niekde vystriehni, aspoň uvidíš, ako sa zatvári, keď ťa uvidí, ako sa ti prihovorí, to v blbých písmenkách nevycítiš! Žiť reálny život má vždy väčšiu cenu než sterilná písomná komunikácia

pralinka25
Dnes o 10:18

ak pracujete v jednej firme treba vytvorit fyzicku prilezitost. spoznat sa a dat moznost k interakcii. mas vyssiu sancu na uspech a dokonca aj na to ze ta pozve on. vzdy treba uprednostnit realnu komunikaciu pred pisanou. zvysuje to sance.
a nie ja som prv krok nerobila nikdy. ale nie preto ze by to bolo pod uroven ale preto ze ja som chcela chlapa ktory si vie vztah "vybojovat"

ailiba
Dnes o 10:28

Pokial ho chces len ako kamarata, tak mu napis kludne prva... Ak to ma hlbsi potencial z tvojej strany, tak urcite nie. Ved ked sa mu pacis, tak nech ta pozve. Neposobi ako velky introvert, podla toho, co pises. Takze mu nechaj priestor, nech o sa o teba trosku posnazi.

barborachors
Dnes o 10:35

nie a radim nepisat. Budes za chuderu. Keby som muz a zena napise prva tak si hned pomyslim ze je to chudera alebo lahka zena.