Píšete niekedy prvé mužovi? Mne sa paci kolega v práci aj je inteligentný, charizmatický vždy je milý ku mne, ale ešte ma nikde nepozval a písať prvá mužovi je pod úroveň ženy nie ?
@snowdrop_ v jednej firme nie sme priamo vedľa seba kolegovia
Nie nieje to pod úroveň ženy 😄 je pravda že mne môj súčasný priateľ napísal prvý, no hlbšiu debatu som rozvinula už ja
Nikdy
Pri najbližšej príležitosti sa pozdrav, a opýtaj sa ho, či by nechcel ísť na kávu.
A nijako sa v tej firme nestretavate? Pre mna je to zvlastne, napises mu a potom ho stretnes kdesi na chodbe..a kde mu napises, na firemnom Teamse?😀neviem, asi mi chybaju informacie
Nie. Ja si vyhliadnem a vyčkávam. VŽDY príde prvý chlap aj keď ja si prvá vyhliadnem
Nepíšem nikdy prvá. A som si istá keby ťa chcel pozvať urobí to.
Kľudne ho pozvi na kávu ako prvá - ja som tak kedysi pozvala svojho už teraz manžela. Maximálne odmietne 🙂
No keď píšeš ze je k tebe milý, tak sa zrejme občas rozprávate, tak kebyže chce, tak ta zavolá niekde už dávno.. Zvykla som niekedy písať prvá, nikdy sa to nevyplatilo
Máte pravdu žiaden muž zato nestojí aby som mu písala prvá on ma je to jeho praca
Ja som prvý krok spravila, oplatilo sa, ale tak my sme boli kamoši, kde bežne jeden druhému niečo písal prvý a kto napísal úplne prvú správu si úprimne nepamätám, ale určite to bolo niečo o škole 😅 ale aby to aj niekam smerovalo, som musela postrčiť ja a teda môj chlap za to sakra stál… podľa mňa je okej mu napísať prvá, veď to môžeš zahrať nejak rafinovane, nie je nič s čím by ti mohol pomôcť, poradiť? Nemá nejaký koníček, na ktorý by si sa ho chcela s úprimným záujmom spýtať lebo je spoločný alebo by si s ním chcela začať? Prípadne nejaká pracovná otázka? Veď ho nemusíš hneď volať ty prvá na rande a hovoriť mu, že sa ti páči, ale nadviazať konverzáciu a dať mu mužnosť ju rozviť, ak sa mu páčiš môže byť úplne v poriadku…. Ako dobre sa poznáte? Napríklad vieš či je nezadaný? Vie to on o tebe? Aby si nečakala na niečo čo nikdy nepríde…
Ja som napísala prvá mužovi na badoo (zoznamka, teda nikdy som ho nevidela) a hneď prvá správa že som sa doňho zaľúbila. Myslím že keby mu napíšem len ahoj tak by mi ani neodpísal. 😅 Sme spolu 10 rokov a máme 2 deti 🙂
toto vypisovanie mi už pripadá fakt choré, ľudia, čo ste už zabudli, že existuje aj osobný kontakt? Pracujete v jednej firme, keď už nevieš bez neho vydržať, tak si ho pre mňa aj niekde vystriehni, aspoň uvidíš, ako sa zatvári, keď ťa uvidí, ako sa ti prihovorí, to v blbých písmenkách nevycítiš! Žiť reálny život má vždy väčšiu cenu než sterilná písomná komunikácia
ak pracujete v jednej firme treba vytvorit fyzicku prilezitost. spoznat sa a dat moznost k interakcii. mas vyssiu sancu na uspech a dokonca aj na to ze ta pozve on. vzdy treba uprednostnit realnu komunikaciu pred pisanou. zvysuje to sance.
a nie ja som prv krok nerobila nikdy. ale nie preto ze by to bolo pod uroven ale preto ze ja som chcela chlapa ktory si vie vztah "vybojovat"
Pokial ho chces len ako kamarata, tak mu napis kludne prva... Ak to ma hlbsi potencial z tvojej strany, tak urcite nie. Ved ked sa mu pacis, tak nech ta pozve. Neposobi ako velky introvert, podla toho, co pises. Takze mu nechaj priestor, nech o sa o teba trosku posnazi.
nie a radim nepisat. Budes za chuderu. Keby som muz a zena napise prva tak si hned pomyslim ze je to chudera alebo lahka zena.
Pracujete spolu a chces mu pisat?