Opustili by ste niekoho, s kým vám je dobre?

shewinka
4. máj 2023

Opustili by ste niekoho, s kym vam je dobre pekne, ste s nim spokojny iba kvoli nejakemu pobluzneniu? Nejakej mozno jednorazovej znamosti?

sszuzu8
4. máj 2023

@shewinka bola som s niekym s kým sme si rozumeli bola som spokojná a bolo nám pekne. Áno okúzlil ma cudzí muz. Síce sme spolu nemohli byť ale je to osudová láska

shewinka
autor
4. máj 2023

@sszuzu8 a ostala si teda s osudovym alebo s povodnym alebo ani s jednym?

wishes
4. máj 2023

ja som tak urobila a nelutujem to 🙂 sice odhodlavala som sa rok a pol, bolo to narocne, nevedela som najst vhodnu chvilu kedy a ako to ukoncit s povodnym partnerom, podarilo sa to, on to nechapal…. momentalne som stastna a spokojna 🙂
len ty sa musis rozhodnut a vediet, co je pre teba najlepsie

shewinka
autor
4. máj 2023

ja neprezivam ziaden osial, skor sa zamyslam 😀ja som na ošiale stara

terry658
4. máj 2023

@shewinka Nie, neopustila by som. Pre mňa je vernosť extrémne dôležitá. Nevedela by som sa na seba do zrkadla pozrieť.

stanulienkat
4. máj 2023

Nie. Neopustila by som kvalitny, dobry vztah, ktory som roky budovala kvoli pobluzneniu, chimere, ktora mozno ani neexistuje, len som si ju vyfabulovala v hlave. Resp. to pobluznenie tiez raz pominie...

bloger
4. máj 2023

@shewinka Nie. Nedokázal by som jej to urobiť.

mikadooo
4. máj 2023

@shewinka neviem, ešte som nebola v takej situácii. Veď preto je to "poblúznenie", že človek to nevie úplne že racionálne zhodnotiť... Takže neviem dopredu predpovedať, ako by sa moje iracionálne ja vyfarbilo.... 😄. V aktuálnom stave mi to príde nepredstaviteľné, že by som po 20 rokoch vedela byť taká svinka. Ale tak vraj nikdy nehovor nikdy...🤷

lelelienka
4. máj 2023

Nie, neopustila by som a tazko by mohlo dojst k nejakemu pobluzneniu, pretoze vo vztahu kde mi je dobre sa po inych nepozeram a vobec ma nezaujimaju, ani len na nic take nepomyslim.

miadi
4. máj 2023

Nie . Nikdy som nebola pobluznitelny typ cloveka. Nestalo sa mi zeby som bola z niekoho len tak paf. Zalubenost vznikne az vo vztahu v spoznavani cloveka a ked mam vztah tak nebudujem nove kontakty ktore by mali sancu prerast v nieco viac . Okrem mojho muza a syna ma ziadni Chlapi nezaujimaju.

marca12
4. máj 2023

@shewinka nie,neopustila. Par krat sa zivot stane,ze nas niekto ocari,zazijeme osial,ale tam to musi skoncit. Nikdy by som nezahodila pekny,stabilny vztah kvoli pobluzneniu.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre_2
4. máj 2023

Nie, premna je dobrý, stabilný vzťah viac ako pobluznenie, ktoré skôr či neskôr aj tak skončí..

Chcela by žena aby ju muž ktorému je vo vzťahu dobre opustil len kvôli pobluzneniu z inej?

daniela2202
4. máj 2023

@shewinka ak máš 15, tak áno 😂😂😂😂

jesenzima
4. máj 2023

@shewinka ja som dávno spoznala cez net chalana, pobluznena som bola, zamilovaná do neznámeho, zacala som ale chodiť s niekým iným, "dostupnejšim", boli sme spolu 3,5 roka. Potom sa mi opäť ozval ten z netu, stretli sme sa (prvýkrát) a sme spolu doteraz už 15 rokov 🙂

iwuanka
4. máj 2023

Neexistuje nikto kto by ma pobluznil a ocaril. Maj svojho muza a on je moj jediny a on ma miesto v mojom srdci.

reanda
4. máj 2023

ach jo.. mat tak aspon jedno z toho 😀

soldi
4. máj 2023

Bola som vo vztahu s buducim manzelom (teraz uz je ex 😀 ) a stretla som niekoho, do koho som sa velmi zamilovala. Chodili sme na rovnaku vysku, stretli sme sa na hodinach pinpongu.
Prestala som tam chodit, nechcela som to ziadnym sposobom rozvijat.

Odvtedy preslo 15 rokov. Medzitym som sa ja rozviedla a aj on a znovu spolu hravame pinpong 😀
Mam ho velmi rada, ale ten osial uz pominul 🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
modrykonik33
5. máj 2023

Ja som to urobila a bola to chyba, poblůznenie trvalo 3 mesiace

ndrag
5. máj 2023

Mna tak v minulosti jeden pobluznil ked som bola dlhe roky s ex a rovnako ako pobluznil, tak sa so mnou aj rozisiel do par mesiacov 😂. Ale nelutujem nic z toho, to s ex uz nefungovalo a ani ten pobluznovac nebol bohvie co.

maxalla
5. máj 2023

verim, ze nie.