On nechce nič vážne a vyparil sa. Som s ním tehotná

24. okt 2022

Neviem čo mám robiť. Randila som istý čas s jedným mužom, vyzeralo to ceľkom sľubne avšak zrazu mi oznámil, že on nechce nič važné a vyparil sa. To bolo ešte koncom augusta. V septembri som spoznala fajn muža, začali sme sa pravidelne stretávať a cítiť k sebe niečo. No zistila som, že som tehotná ešte od toho muža pred ním. Beriem antikoncepciu takže som to vôbec nečakala a navyše som pravidelne krvácala. Teraz vôbec neviem čo robiť..

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
24. okt 2022

Teraz už nič.

kaktusik007
24. okt 2022

no ako ze co teraz. Bud pojdes na potrat, alebo porodis. No toto rozhodnutie za Teba nespravi nik.

irusa
24. okt 2022

tak rýchlo sa vyspí s terajším a povedz , že je to jeho 😅

bossik
24. okt 2022

Tak, asi to nebude ľahké, no v prvom rade o tom povedať súčasnému partnerovi a počkať na jeho reakciu. Či bude ochotný s tebou ostať aj za týchto okolností. Ak áno, je to super. Ak nie, tak skús kontaktovať predošlého partnera, povedať mu o tom a dúfať, že to s ním "pohne" a možno sa k tebe vráti, aby ste na túto situáciu boli dvaja. Ak ale ani táto možnosť neuspeje, ostane to asi len na tebe a na prípadnú pomoc rodiny. Neviem ako si na tom, či máš kde bývať, práca, príjem, financie, všetko okolo toho, no veľmi si želám a prajem ti, aby si to aj v tejto situácii zvládla a dieťatko si nechala. Môže sa ti to teraz zdať akokoľvek ťažké, no ak to skúsiš zvládnuť tak to zvládneš, len to nevzdávaj. Určite ti tvoja rodina / známy pomôžu. Držím ti veľmi palce.

simona20201309
24. okt 2022

Moja kamoška otehotnela s frajerom. Keď bola v 4mes, nechal ju. Zamiloval sa do nej kolega. Do tehotnej. Zapísala ho ako otca do rodného listu. Vzali sa a majú už 2 deti. Naozaj žijú krásne.
Možno to bude aj váš prípad a bude ta ľúbiť aj s bábätkom, ktoré bude brat za svoje. On sa o ňu tak príkladne staral počas tehotenstva, aj potom, ze kopu manzelov co čakajú vlastne dieta, sa takto nestaraju.
Už ty musíš vedieť. Držím prsty, nech to tiež ma happyend.
(Biologicky otec sa vzdal všetkých práv....poriadny kus debila...ale pre ňu to bolo lepsie)

domca1408
24. okt 2022

@irusa ak si to napísala v rámci pobavenia tak ti to vyšlo...ak reálne tak ja by som nevydržala celoživotné nervy či mi na to nepríde....a hlavne porodiť o dva mesiace skôr ako mám termín....to nie je až také nenápadné..🙂
a teraz autorke....ako toto je na tebe, jedna časť ti tu bude písať ako zvládneš a vychováš aj sama a druhá ti bude tvrdiť opak. takže ty musíš vedieť ako si na tom finančne, či ti má kto pomôcť z rodiny a atd....úprimne neverím, že ten nový by s tebou zostal s tehotnou...jedna vec je ked si chlap nájde mamičku s dieťaťom...vie do čoho ide od prvého rande....

liljana
24. okt 2022

Koncom augusta s jednym, v septembri s druhym. Nestracas cas. No hadam by si sa mala skontaktovat s tym prvym, aky bude mat nazor na tehotenstvo.

irusa
24. okt 2022

@domca1408 na pobavenie, nakoľko myslím, že ten príbeh nie je reálny

basska_b
24. okt 2022

Co robit? Vydat knizne 😄

mariejenka
24. okt 2022

Joj, sa týmto priznám ze kukam na rodinné prípady 😀😅🙃 ale nedávno bola taká časť,ze si jedna velmi priala aby dieta bolo nového frajera,ze mu to oznámila,ako hotovú vec, a ten mal potom nehodu,a museli mu ufiknut jedno vajce a pri operácii zistili,ze od narobenia ma nepriechodné semenovody😀😅 čiže je neplodny,no story jak hovado 😝

simona20201309
24. okt 2022

@mariejenka tak nakoniec mohol byť vďačný aj za to nevlastné dieta nie?😁
Či o čo tam išlo?

viera
24. okt 2022

@irusa Aj mna to napadlo🤣

autor
24. okt 2022

S terajším som ešte nespala, len sa stretávame a záleží nám na sebe ale netvoríme pár. Asi prvé bude, že to obom oznámim a uvidím ako zareagujú. Dieťa by som si však rada nechala, i v prípade, že nato budem sama.

mariejenka
24. okt 2022

@simona20201309 on mal rad jednu babu ta odisla do zahraničia,on asi nechxel ist s nou ..a na jednej party ho klofla ta tehotná,a hned aj bol sex, a oznamila mu to ze je to jeho babo, on ale vzdy bol myšlienkami pri tej prvej, noa rýchla zápletka, vyvrcholenie buračka, operácia minus jedno varla, navyše neplodny 😀...rozisiel sa s tou intrigankou,hned ako sa kus spamätal,sa prvá vratila domov, dali sa zase dokopy, samozrejme jej všetko vyklopil ze nemôže mat deti prirodzenou cestou, tá celá vpohode,ze pojdu ivf😅🙃...no a Ja to kukam ,pijem kavu a otupejevjavam👀😳😝

irusa
24. okt 2022

čiže sa majú rozhodnúť kto z nich chce byť otcom ?????

mariejenka
24. okt 2022

Autorka.
Urob ako píšeš, ak by súčasný cúvol, ber to ako to je. Ak sa k Vam pridá, prajem veľa šťastia.
Ak otec sploditel bude robiť caviky, lepise pre teba, ani ho nedaj do rodného listu, ak uzná nech plati alimenty,no bude mat aj všetky práva k dieťatku.
Brať sa nemusíte,ani spolu žiť ako pár.

mariejenka
24. okt 2022

@irusa ja na happyendy neverim, cize počítam ze ako je pravda čo autorka píše,ostane s babom sama.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
irusa
24. okt 2022

@mariejenka a ja myslím, že je to vymyslené....takže asi je sama, keďže ani s terajším netvorí pár

mariejenka
24. okt 2022

@irusa práve to,ze nádejný partner podla mna vycuca, a nikto mu to nemôže mat za zlé.

zuzinabila
24. okt 2022

Odporúčam ti ozvat sa do Poradne Alexis, kde dostanes bezplatne odborne poradenstvo.

lenkadenisa
24. okt 2022

Čo ja by som teraz za to dala, keby sa na mňa bol bývalý vtedy vykašlal, keď som otehotnela 😂 Nemuseli sme sa teraz po súdoch vláčiť a malú mať v SOS 😔 Ber to tak, ako to je. Či to povieš len prvému, druhému alebo obom, to je na tebe. Ale dobre si to premysli.

thoughtfulweirdo
24. okt 2022

Ja neviem, čo je na tej situácii také neuveriteľné. Je normálne, že dospelí ľudia majú obojstranne želaný sexuálny styk už počas randenia, nie až po XYZ "overeniach a uisteniach", rovnako je normálne, že to randenie niekedy proste nevyjde. Tehotenstvo je riadne blbá smola, ale hádam všetci vieme, že sexom sa robia deti a nijaká ochrana nie je na 100% (preto ja používam zásadne dve rôzne naraz😜). Takisto je normálne, že aj chvíľu po skončení randenia sa dá neplánovane stretnúť niekoho, s kým preskočil obojstranný záujem a začali sa zbližovať. Nie je na tom nič také dramatické, ako sa niektoré komentáre tvária a nerobí to z nej ani nijakú radodajku, či podobné pubertálne trápnosti, čo niektorí zvládli vyprodukovať 🤷🏻‍♂️
Autorka, ja by som najskôr kontaktovala otca dieťaťa a keď budeš vedieť jeho stanovisko, celé by som to oznámila novému nápadníkovi, aby vedel, o akej situácii sa vlastne rozhoduje. Píšeš, že by si si dieťa chcela nechať, tak ti držím palce na bezproblémové tehotenstvo, zdravé dieťatko a šťastný život 🙂

irusa
24. okt 2022

@thoughtfulweirdo u mňa je neuveriteľné takú story písať na net...posledné čo by ma zaujímalo v takejto situácii je názor a rady žien z MK

tosomja
24. okt 2022

Ja mám psíkov krizencov, súrodencov. Jeden je niečo hnedé (ako vlčiak) druhý čierny a podobá sa na labradora. Tak možno tiež to máš už v sebe pomiešané a ten druhý nič nezisti, keď bude mať aspoň jeho znamienko na zadku 🙈🤭
Veď mesiac hore dole. Nerob si starosti, nič nezisti.
🤣🤣🤣

thoughtfulweirdo
24. okt 2022

@irusa To je úplne v poriadku, každý sme iný. Niekto cudzí pohľad nepotrebuje, niekto ho chce od blízkych a niekto práve od úplne neznámych.

ruzovakrava
24. okt 2022

A teraz tú o vtákovi ohnivákovi 😁😁

sisaka
24. okt 2022

Výrobcovia antikoncepcie by sa mali zbližšia pozrieť na slovenské ženy - buď nerozumejú príbalovym letákom alebo majú niečo s hormónmi 🤦‍♀️
Tie tehotenstva počas poberania hormonálnej antikoncepcie sú mimo akejkoľvek svetovej štatistiky.

ruzovakrava
24. okt 2022

@sisaka presne tak, tento fenomén by mal byť dôkladne preskúmaný. Každá druhá ktorá píše že dieťa neplánovala tak užíva atk a každá prvá si dávala pozor 🤭