Odchod od partnera

janynyna
29. júl 2020

Ahojte dievčatá. Idem si k vám vyliať srdiečko. Tak v sobotu som odišla od priateľa aj s malým. Malý bude mať v septembri 2 roky. Chcela som to urobiť už skôr ale nejako som nemala odvahu. V sobotu malého zbil a začal sa vulgárne vyjadrovať. A bodka všetkého bola,že mi povedal,že keď sa naje.... tak nás vyje.... z bytu. Vtedy sa vo mne niečo zlomilo a odišla som. Teraz mi tu vypisuje jeho sestra a ja neviem ani ako mám reagovať. Aký je malý zlý a pod veci. Čo si o sebe myslím. Ako som ublížila jej bratovi.

ckocka
29. júl 2020

@janynyna Gratulujem a nereaguj.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
29. júl 2020

@janynyna vobec neodpovedal nedaj sa zatiahnuť do nezmyselných konverzácii a osočovania odpovieš to bude len voda na mlyn.Ty vieš ako to bolo...

sejan
29. júl 2020

@janynyna to že Ti vypisujú také kraviny ťa len utvrdzuje čo sú zač a že si urobila správnu vec.... Buď rada že si sa ich zbavila a myslí na synčeka... Pre neho tá najlepšia voľba 👍👍👍

pehavcek
29. júl 2020

Máš môj obdiv. Chce to odvahu. Nič lepšie si nemohla urobiť. Ja som vďačná mojej mamine že takto odišla. Budeš to mat ešte ťažké ale výdrž.

gir
29. júl 2020

Pre svojho syna si nič lepšie spraviť nemohla. Odvahu. Všetko dobré prajem 🍀

moonlight1210
29. júl 2020

@janynyna neraguj vobec.
To mas ako s policiou. Cokolvek napises, moze byt pouzite proti tebe.

Nereaguj ani na utoky, neobhajuj sa.
Hlavne sa nedaj vyprovokovat, neodpisuj na sarakasticke, ani agresivne obvinenia a vysmech, ak by take pisala. Tvoje Smsky vytrhnute z kontextu sa daju zneuzit.
Rovnako sa daju nahravat hovory. Tak ani nevolaj.

Ona ma svoju verziu a bude sa jej drzat. Jednak ju nepresvedcis, jednak ta moze vyprovokovat k vyjadreniam, ktore budes potom lutovat.

Navyse, konkretne jej nemas preco skladat ucty. Nie je to jej vec.

Jej smsky si nechaj a medzi styrmi ocami jej mozes povedat, ze ich mas odlozene. Asi sa nastve, ale skludni a uz nebude radsej pisat.

nini1010
29. júl 2020

Si velmi odvazna a silna zena.V ziadbom pripade na nu nereaguj,nic neodpisuj,nic nevysvetluj.Neviem co presne znamena ze zbil maleho a to je hrozbe ale bez ohladu na to urcite si mala dovod preco si odisla.Drz sa a odvahu 💪😊

vilma7
29. júl 2020

Pošli tú jeho sestru do .... Nech sa stará o seba a nie do vás, že ty s ňou nemáš nič do činenia a keď chce prísť pozrieť synovca, nech sa ozve.

zuzka251
29. júl 2020

@janynyna niečo podobné som zažila. urobila si dobre pre seba aj pre malého, že si odišla. si silná, tým, čo si dokázala. zvládneš to aj ďalej. držte sa🌷

nicoli02
29. júl 2020

super, že si od neho odišla, gratulujem a dúfam, že teraz pôjde tvoj život oveľa lepším smerom aj keď to možno nebude a začiatku ľahké. hlavne si svojmu synovi zlepšila život. tej jeho sestra ani neodpisuj, nemá sa čo starať do toho

mirola
29. júl 2020

Moj maly ma dva roky a keby ho jeho otec zbil odchadzam okamzite, aj keby nenadaval ani nic ostatne, nevracaj sa k nemu, o cas budes urcite stastnejsia. Inak sa to trapenie bude len predlzovat a ajtak raz odides no rany na dusi, mozno aj tele budu vacsie.

lucinkab
29. júl 2020

Nereaguj... A sms si odkladaj ,ak bude potreba podat trestne oznamenie za vyhrazky a strach o zivot - osobna skusenost ☹ ak chce IP

ave_eva
29. júl 2020

Spravila si to najlepšie čo si mohla, pre seba aj malého. Super. Len sa drž a jeho aj jeho rodinu ignoruje,časom si budeš hovoriť, prečo si neodišla už skôr. Veľa šťastia 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

lauriema
29. júl 2020

@janynyna ty budeš vždy ta zla pre jeho rodinu! Nereaguj odosobni sa oddýchni si.

sade88
29. júl 2020

Ako reagovat? Jednoducho nereagovat. Ze maly je zly? To co je.. A jej bratovi kto dava pravo mlatit dieta.
Si skvela maminka, ze si odisla.
Len to vydrz. Uz teraz je lepsie ako bolo.

jonnie
29. júl 2020

Takych hulvatov najdes ajajaaaj...no najdi spravneho "chlapa"; co to ma v hlave upratane...to uz take easy nie je. Preto by som sa neobzerala spat..ani prosby...ani hrozby...

milka1988
29. júl 2020

Sestra nech sa nemontuje do vás dvoch... Nech sa stará o svoje vzťahy! Čo ona má tebe čo vypisovať, citovo tá vydierať... neodpovedaj jej, nereaguj a prestane ti písať a gratulujem že si odišla si silna žena a zaslúžiš si v živote lepšie!!!

elisaeli
29. júl 2020

Ach, ako moze niekto udriet take male dietatko. 😕 K tomu nadavky a vyhrazky... hnus co i len pomysliet na takeho chrapuna. Spravila si spravnu vec, nikdy viac sa nevracaj, nech by sluboval hory doly alebo to skusal vyhrazkami. Dieta pre normalny vyvoj potrebuje kludne zazemie, spokojnu mamu, vela lasky a nie bitku, nasilie, hadky. Sestre by som napisala len jednu jedinu spravu v zmysle, ze nebudes zit s agresivnym clovekom, ktory nevie riesit problemy inak ako nasilim, vulgarizmami a vyhrazkami. A ze ma bracek zial aj inu tvar, nielen tu, ktorou sa prezentuje pred sestrou. Drzim ti palce.

leuchtturm
29. júl 2020

Neviem, ako je to na Slovensku, ale v Nemecku je bitie dietata trestnym cinom. Takze moze byt rad, ze si na neho nepodala trestne oznamenie.

deti95060810
29. júl 2020

to je "veľký" hrdina, biť 2ročné malé dieťa... to on je biologickým otcom malého? Sa mi nechce veriť že existujú takí ľudia....🙄
Ja by som kartu od telefónu zahodila a kúpila si novú. Budeš mať nové číslo a nikto ti nebude vyvolávať o nejakom ubližovaní...

janynyna
autor
30. júl 2020

@milka1988 práveže ona je rozvedená a bezdetná.

ella_price
30. júl 2020

Ako matka si spravila velmi dobré rozhodnutie. Na negatívne správy, virtuálnu šikanu a podobne nereaguj a všetko kde môžeš si jeho aj jeho sestru zablokuj.
Prajem vám vela šťastia s maličkým ❤

mariejenka
30. júl 2020

Urobila si najsprávnejšie ako sa dalo. V Čechách len nedávno otriasol príbeh o dobitom 3 r. chlapčekovi!! Zomrel potom ako ho frajer jeho matky systematicky bil. Tam to bolo choré jak u toho hajzla,tak u matky chlapčeka. Ty si sa zachovala normalne,spravne a nevracaj sa aj keby co bolo!!!
Svagrinu ingoruj, pri osobnom nahodnom strete poslat do riti.
Držím palce.

saja1
30. júl 2020

@janynyna aha takze maly dvojrocny je ZLY 🤔 zato ten stary k***t ktory mlati male deti je super chlap ze 😂

evitka83
30. júl 2020

@janynyna len doplnim, ze nevymazavaj spravy preistotu 😉

mon2523
30. júl 2020

no podla mna sa ti teraz naplno otvorili oci a nemas co lurovat. presne ako ti tu radia, vsetky spravy by som si nechla ulozene v telefone pre istotu, lebo nikdy nevies, ci ich nebudes potrebovat

chellina
30. júl 2020

Hlavne sa nevracaj. Drzim palce

janynyna
autor
30. júl 2020

Bože baby ďakujem vám za podporu. Je mi hrozne ale isto sa k nemu nevrátim. Už stačilo.

janynyna
autor
30. júl 2020

Ako ďalej pokračovať baby. Na koho sa obrátiť.