Nikto pri mne dlho nevydrží

19. okt 2024

Ahojte neviem co robim zle? Alebo to mate aj vy niektore? Mam pocit ze ziadny vztah kamaratsvtvo nevydrzi “navzdy”. Je obdobie ze si s niekym sedíme, bavíme sa, dokonca sme isli aj na par prespatí, vyletov fakt velka zabava a mam pocit ze po dlhsom case sa bohuzial zacne stavat situacia ze uz to nie je take super, aj ta konverzacia otupela a odcudzime sa. Mam pocit ze nemam nikoho blizkeho v mojom zivote. Stálu kamosku/kamosa. Je to teda normalne? Ludia pridu/odidu ako sa hovori? Alebo ja som daka čudna? To odcudzenie pride tak po 2-3 rokoch intenzivneho kamaratenia. Deje sa mi to druhy krat za poslednu dobu.

thirstymonk
20. okt 2024

No pozri sa... mam celoživotnych kamaratov... ale potom mam aj takych, ktorym som prezradil najtemnejšie tajomstva a už sa s nimi dnes moc nebavim...

sidicek
20. okt 2024

Ono najlepšie fungujú také nie príliš intenzívne priateľstva, aspoň pre mňa je to už potom aj trochu obtazujuce keď stále len spolu a prespavacky ,chaty a neviem co.

marianarem
20. okt 2024

A kolko mas rokov? U mna sa uz vystriedalo vela partii a kamaratov,.naozaj mnohi su len na isty cas. Jednu dlhodobu kamosku mam zo strednej, ale ta byva v inom meste, takze si vacsinou len obcas volame, obcas napiseme. Potom mam dlhodobych kamaratov z cias VS, ale viac ako polka sa odstahovala do zahranicia, dalsia kamoska mimo BA, sme sice v kontakte, ale realne fyzicky mam v BA uz len dve dlhodobe kamosky. Ked som sa dala dokopy s muzom, tak pribudli este jeho kamarati, ale realne taky blizsi je len jeden.

rorino
20. okt 2024

Píšeš,že 2-3 roky intenzívneho kamarátstva.No,ak to znamená,že ste boli ako "chvosty v každej prdeli",tak je jasné,že to nemôže trvať dlhodobo.Partia sa vybúrila a idú si svojím smerom.Je dobré mať priateľov,netreba ich veľa,ale ak na niekom visíš,skôr,či neskôr ho to prestane baviť.

dorottka
20. okt 2024

Clovek v dospelom veku riesi uplne ine problemy ako ked bol dieta, je len logicke, ze partie a kamosi sa menia a rovnako aj intenzita priatelstiev kontextualne. Nie je na tom nic zle ani nestandardne, tak to asi prijmi, ako to je. To uz nie je velmi ako kedysi, ked bola doba pomalsia a kamosili sa dajme tomu susedky cely zivot (kedze ani ludia sa moc nestahovali). Nevadi, zi si zivot, aky mas rada a ludia ti do neho pridu sami 🙂

egonsk
20. okt 2024

len pre seba ziju iba manzelia, resp. pariky ... kamarati su doplnanim spolocenskeho zivota a nie na vyplnanie prazdnoty.

suptdi
20. okt 2024

Zaujíma ma:
1. Koľko máš rokov?
2. Čo konkrétne si predstavuješ pod pojmom "intenzívne kamarátstvo"?
3. Si slobodná, vydatá, rozvedená?
4. Zadaná, nezadaná?
5. Máš deti, alebo si bezdetná?

Podľa mňa si slobodná, nezadaná a bezdetná...
Preto, podľa mňa, hladáš "intenzívne kamarátstvo", a štve ťa, že ti nevydrží viac, ako 3 roky.
Vek ti, z tvojho príspevku, odhadnúť neviem, respektíve, netrúfam si na to...

dia712
21. okt 2024

Ahoj a koľko máš rokov? Ja tiež hľadám kamarátku 😊 Som z Bratislavy 😊

hrasocek12
22. okt 2024

Ja som si po rokoch uvedomila že kamarátov nepotrebujem. Mám manžela a to je môj najlepší kamarát. 🙏 Cudzí človek príde a odíde