Neviem ako ďalej vo vzťahu

21. nov 2024

Ja neviem to je ozaj 5 rok kriticky vo vzťahu? Bola som doma týždeň u našich. Prídem ani bu ani mu pýtam sa čo je ti že nič. Keď nadviažem konverzáciu tak ma ani nepočúva. A najväčší gól bol keď som sa ho opýtala či ho bavi takto žiť tak mi povedal ja sa nesťažujem mne je takto dobre. Stále len rieši robotu absolútne nič iné príde spí ide do prace spí. Vymazal si somnou fotky z IG. Ja chcem len vediet dôvod len neviem ako na neho aby sa somnou rozprával. Poraďte prosím lebo sa asi zbláznim…

nin12345
21. nov 2024

A co ti na to povedal ze preco si ich vymazal?

jaass
21. nov 2024

Neviem o 5 rokoch. Počula som, že po 7 rokoch je kríza. Či je to tak to neviem. Ale určite By som nechcela byt s mužom, že sa vrátim po tyzdni a sa nerozpravame. To čo je za život?

autor
21. nov 2024

@nin12345 že lebo ani ja snim nemám ziadnu fotku😂… ja tento rok končím školu povedala som mu že teda chcem riešiť po škole rodinu svadbu bývanie ( zatiaľ sme v prenajme) on mi povedal že on to tak necíti ešte… o 3 dni ma 30 rokov…

autor
21. nov 2024

@jaass žiadny ja mám ešte aj stresujúce obdobie mrzí ma to viem že je to zle. A nieže by sme si sadli buď si povedali čo mu vadí a našli riešenie alebo sa normálne rozisli nie.. a potom ja revem ako taká trúba po nociach…

janickacrazy
21. nov 2024

Odpoveď je jasná, on nemá záujem o nejaký rodinný život s tebou. Vymazal si fotky s tebou? Stavím sa, že má už vo výhľade nejakú inú. Rozid sa s ním, si mladá, zaslúžiš si normálneho chlapa.

autor
21. nov 2024

@janickacrazy veď to že aj ja si myslím že je v tom daka iná baba. Popravde keby to skončí asi som aj rada. Len by ma to mrzelo.

aandrea9
21. nov 2024

Ešte povedz, že keď si odchadzala k vašim, tak bolo všetko OK a konverzácia neviazla...

jaass
21. nov 2024

Plakat? Kvôli mužovi? Žena maj úroveň a nikdy neplač.

autor
21. nov 2024

@aandrea9 neni to ok už 4 roky ako sme začali spolu bývať ale nikdy to nebolo takéto vždy sme komunikovali

gleep1
21. nov 2024

Cele zle. Komunikácia 0, iné očakávania od budúcnosti, pasívne agresívne správanie ako že si vymaže fotky (aj to mlčanie po tom čo ste sa týždeň nevideli je pasívne agresívne správanie- za niečo ta trestá ale je komunikácia na 0 tak sa nedozvies)
Ja viem že tazko odísť keď máš niekoho rada, ale nevyzerá to na dobrý vzťah a spokojnu budúcnosť…

lindous
21. nov 2024

Určite by som si to neospravedlňovala a neobhajovala tým nejakou 5 ročnou krízou, my sme aktuálne 5. rok spolu a krajšie obdobie ako akutálne keď nás čaká o pár mesiacov svadba sme tuším ešte ani nemali 😅 viem, že toto počúvať asi nechceš a tvoju náladu to nijak nezlepší, ale musíš prestať hľadať výhovorky... píšeš, že je to zlé už 4 roky, ak ste nerobili nič preto aby sa to zmenilo, je normálne, že sa to postupne zhoršuje... zjavne to vyvrcholilo... aj to že nechce komunikovať je spôsob komunikácie a aj žiadna odpoveď je odpoveď

autor
21. nov 2024

@lindous no vidíš ty sa ideš vydávať 🙂 gratulujem inak.. však podľa mňa je to o tom že buď sa ľudia posunu alebo sa rozídu..

maminkadeticiek
21. nov 2024

My zeny sme take sproste,ze sa neraz upiname na nieco co uz davno nema zmysel zo strachu,z clivosti za davnou minulostou ktora uz nikdy nebude pritomnostou,zo strachu z noveho,z potreby istoty aj ked je ta istota nahovno.Furt potrebujeme hniezdit casto aj za cenu ze je to kreten alebo clovek ktory je mentalne davno prec zo vztahu.Na co cakas?Ako bude vyzerat tvoj zivot dalej?Ukonci to.Jasne ze je tam uz ina zena.Co chces predlzovat?Si mlada,nemas s nim deti-vies ty aka je to vyhoda???Nemas ani tusenia.Vela stastia 😊

lindous
21. nov 2024

To záleží od očakávaní jedného aj druhého, poznám páry, ktoré sú spolu 10-15 rokov bez svadby, ale spokojní obaja, lebo sa tak rozhodli spoločne... u vás, keď jeden chce a druhý nie ako som sa dočítala ďalej v komentoch, to môže už byť také zlomové a ako píšeš... hlavne keď ty končíš školu, prichádza nová životná etapa, ale vo vzťahu žiadny posun

aandrea9
21. nov 2024

Není to OK už 4 toky a ty sa az teraz ideš zblázniť? Zjavne ste nekomunikovali o podstatných veciach. TY chceš riešiť rodinu, svadbu, bývanie ...on zjavne nie.

vler
21. nov 2024

Autorka zasnem ze 4 roky!! stracas vo vztahu ktory nie je ok. To je mrhanie zivotom

autor
21. nov 2024

Teraz som bola za ním aby mi povedal konečne čo sa deje mám mu dať pokoj s kokoti*ami.

majkamasar
21. nov 2024

Ako s nim chces mat rodinu. Riesit dolezite veci ked sa nerpzpravate a z 5 rokov uz 4 nie su OK. Ani by ma nenapadlo si ho vziat.

rozculena
21. nov 2024

vezmi kufor a začni sa baliť....s kokotinami sa nezaoberaj
som zvedavá na jeho reakciu
ale nechápem,prečo sa s ním už 4 roky zahadzuješ

gleep1
21. nov 2024

@rozculena *s kokotmi sa nezaoberaj

rozculena
21. nov 2024

@gleep1 asi tak

autor
21. nov 2024

@gleep1 ja si to priznám že som jebnuta asi som ozaj verila že konečne som si našla chlapa normálneho… ja neviem čo také som urobila že sa ku mne takto sprava… doma je navarené, upratané, starám sa o seba, naši ho majú radi aj celá moja rodina… tak ja už neviem

reanda
21. nov 2024

nic si neurobila.. proste ta nemiluje.. na to nemusis nic zle urobit.. zrejme ta ani nikdy nemiloval.. a ty miesto, aby si ho poslala do prdele, tak chces nieco riesit.. nemas co.. on je s tebou len zo zvyku a z pohodlnosti, ma z toho zrejme dake vyhody (upratane, navarene, atd) a lepsie, ako byt sam, kym si najde nejaku, co mu bude stat za to

liv1
21. nov 2024

Ja ti poviem co mas robit. Daj si dva tyzdne. Nepohni pre neho ani prstom. Ale vazne nic. Nic mu neuvar, nic mu neumy, neoper, jeho nic neuprac 😁. Nebav sa s nim, vybehni s kamoskami, nahod sa, super sa zabav, jemu nic nehovor kam sa chystas, proste sa vyber. A ked sa ta nieco zacne pytat, povedz mu, nech ta neotravuje s kokot.nami 🙈. By si videla, ako by zmenil retoriku.

Ale teraz vazne. Co je podstatne, to uz vies. Pochop ze tento vztah nema zmysel. My sme s muzom spolu pomaly 18 rokov, stale sa lubime, rozpravame, robime pre seba veci. Tvoj si vymazal fotky, nejavi zaujem, sprava sa nevhodne. Dokonca uz tak velmi dlho. Do buducnosti s tebou nepocita.

Bud stastna s niekym inym, si mladunka, najdes svojho princa 😉

autor
21. nov 2024

@reanda ja som teraz v poseldnom ročníku čakáme skuskove ešte do konca roka tu budem musieť byt snim tu vydržať a potom nech si platí byt sám. A nech si tu naživa lebo akože toto je na moju psychiku totálny zahul.

gleep1
21. nov 2024

Niečo ta trápi prišla si za ním a on že otravujes s kktinami, tvoje pocity a potreby sú preňho kktiny… kašli naňho vážne, toto si nezaslúžis, máš sa teraz sústrediť na iné veci nez na toto, namiesto toho aby ti bol oporou ti nakladá ešte viac

autor
21. nov 2024

@liv1 však to som aj robila teraz mi to bolo vykričane 😂 že som sa snim ani ja nebavila. Zajtra ideme s babami na žúr po dlhej dobe….tak sa aj teším že vypadnem z tohto psycho prostredia

liv1
21. nov 2024

Nemusis tam byt. Mozes sa kludne prestahovat a mat svaty pokoj pri uceni

autor
21. nov 2024

@liv1 to nieje také jednoduché keď ten byt máme dokopy v tom podnájme..

liv1
21. nov 2024

Tak nemoze to byt az take zlozite. Ludia sa rozchadzaju.. urcite neostavaju spolu v najme. Aj my sme mali takych co sa rozisli, a proste baba to tahala chvilku sama, kym sa tam nenasiel spolubyvajuci. Asi mate aj vypovednu dobu atd