Nariadenie výchovného opatrenia matke súdom od bývalého manžela

mvo
10. jún 2020

ahojte,
nenesla som vhodnejsie forum ako rozpad vztahu.

Co by som potrebovala od vas poradit, ci objasnit .
Ako prosim vas prebieha vychovne poradenstvo, ktore nariadi sud pri starostlivosti o maloleteho? Dcerka ma 9 rokov a v starostlivosti ju mam ja. Taka bola dohoda, kedze mala iba 5 rokovpri odchode EX.
Dnes sme mali pojednavanie na sude ,....po 3 rokoch od rozvodu,...celu story nebudem sem pisat,...nezmesti sa to sem 🙂

Iba v skratke,

Ex v zachvate nastrbeneho ega, mi aj s jeho pravnou zastupkynou chceli cez sud nalinkovat 30 hodin sedenia s psychologom. Sudca (sudkyna) po kratkom vypocuti oboch stran a zvazeni vypovedi usudila, ze problem s komunikaciou ma zjavne otec a este si naviac neplni ani svoje povinnosti,...a tak teda nastupime na dohovaranie psychologom obaja. Sudkyna po nimi nalinkovanych 30 hodin ,,trestu,, pre matku, ihned toto mnozstvo zavrhla, ze ci tam chce Ex chodit 9 mesiacov. Samozrejme sa po vzajomnom posuskavani si Exa s advokatkou odrazu mnozstvo hodin znizili, ze to moze byt odrazu aj polovica, Teda myslim 15hodin. Ono je to vlastne jedno. Chcem tam ist a tesim sa ze tam pojde aj EX🙂 Kto chce kam, pomozme mu tam.

Potrebovala by som vediet, ako to asi prebieha na tych sedeniach,.....a co sa sleduje. Zrejme si budu nieco usilovne zapisovat,....🙂 Predpokladam ze pride teta na navstevu za detsku kuratelua ocekuje nam byt, kde byva dcerka so mnou,....s tym problem nemame 🙂 A ani ked dcerke bude v mojeje pritomnosti klast otazky....co papame, ako sa ucime,...🙂

Ja s dcerkou sme uplne OK. Byvame v cistom novom byte. Dcerka ma svoju izbicku, krasnu, ma tam vsetko, hracky, ergonomicky stol a stolicku, kvety. keberec atd, atd.Varim jej teplu stravu, ucime sa spolu, spolu chodime von,...normalna, starostliva maminkovska opatera pre svoje vlastne dieta 🙂
tak ak ste to niektora absolvovali, prosim o kratky pokec, moze byt aj do spravy

vdaka

Monika

deti95060810
10. jún 2020

ty si právnika nemala? Žeby ich zotrel s tým psychológom...😉

marca12
10. jún 2020

@mvo dcere bude klast otazky,ale mimo tvojej pritomnosti.

mvo
autor
10. jún 2020

@deti95060810 🙂 ja som si na to ich ??obvinenie?? Sama napisala 8 stran vyjadrenia a v podstate aj obhajoby 🙂. Mam advokatku, ktora presla tych 8 stran a dostala som od nej pochvalu. Takze mi tolen podala elektronicky a usetrila cas.....A na moju ziadost, aby tam sla a zastupovala ma, mi povedala, ze by bola iba moja psychicka opora. Nechcela som ju tam,...ja labilna nie som, zle som nerobila nic,....a ja sa toho chcem zucastnit,...len by som rada vedela naco je to dobre,...ci to niekomu pomoze, ak dcerke,...tak ano,...ak to ma exmanzelovi otvorit oci, tak ano,...budem robit co sa od matky vyzaduje 🙂
A exmanzel sa tam zotrel sam , uplne a cely, nebolo treba minat peniaze 🙂

mvo
autor
10. jún 2020

@marca12 dcerka nebude na tych sedeniach u psychologa, zamietli sme aj vypocuvanie na sude jednohlasne vsetci este dnesa, a ak myslis tu u nas doma,ze ju bude spovedat klude moze,....mala je v pohode, a ja rovnako,...

deti95060810
10. jún 2020

tak potom ak si taká šikovný tak už len sa teš , že spoznáš nových ľudí...S psych. pokecáš a Ok...

mvo
autor
10. jún 2020

@deti95060810 🙂 ja dufam ze to tak bude, ale pocula som, ze psychologovia (hlavne zeny) tlacia na zeny, aby ustupili a to v prospech otca,...

majcika
10. jún 2020

@mvo nebuď až taká nazhavena, môžu i uskodit

mvo
autor
10. jún 2020

@majcika nie som, som skor nahnevana,...viem ze muzom nadrzaju, lebo oni vedia zahrat chudakov, co my zeny nie, ...preto sa tu realne pytam,...co ma caka. netusim.

manost
10. jún 2020

@mvo To není pravda my sme mali super a práveže nakladal jemu

mvo
autor
10. jún 2020

@manost tak fajn. 😊

misinka26
15. jún 2020

Ahoj, ja už mám tieto sedenia za sebou... Nejde na nich o nič iné ako sa naučiť komunikovať... My sme na prvých 3 po sebe len hučali a psychologička nas len počúvala... nič si nezapisuje iba prítomnosť ani nebude dávať žiadne vyjadrenia to ona nemôže... ak budeš chcieť viac info môžeš IP 🙂