Som na zoznamke. Nechodím tam často, raz za čas sa tam pozriem, veď čo ak motyka vystrelí. Včera som si zapla zoznamku a správa od jedného muža, že konečne ma našiel. Vraj ma vidí každý deň v meste, že vždy sa za mnou otočí a povie si WAU (citujem jeho slová) a že rád by sa zoznámil. Ktorú ženu by to nepotešilo? Povedala som si, že konečne niekto, kto ma pozná "z ulice" a nie len náhodní neznámi muži, ktorí ma naháňajú lebo chcú sex. Prehodili sme zopár správ, poprosila som o fotku, poslal bez problémov (v živote som toho muža v meste, na ulici, v obchode nevidela), vraj som sa na neho aj usmiala (netuším kedy, ale v pohode). Tak mu píšem, že môžme sa zoznámiť, pokecať, že som síce o niekoľko rokov staršia ale keď jemu to nevadí, tak to nevadí ani mne. A potom prišiel šok. Napísal mi, že mám prísť k nemu na kávu, lebo že on sa mi ani na ulici nemôže pozdraviť, lebo má hrozne žiarlivú priateľku, ktorá síce pracuje v zahraničí, ale ak by nás niekto videl, tak by bol problém 🤦♀️
A tu moje nadšenie skončilo 🤣
Takže milé dámy, máte aj vy nejaký "zábavný" príbeh s mužmi na zoznamke? Trocha na odľahčenie popri všetkých tých témach o problémoch a trápeniach.
@suge 😉 zlatý haha, ja si tu úprimnosť ináč vážim, lepšie hneď na rovinu dať veci na pravú mieru ako naťahovať, klamať atď.
Keď som ešte chodila na strednú, tak tiež som bola na jednej zoznamke, napísal mi jeden chlapec, bez fotky, ani ja jemu dom neposlala. Dohodli sme sa, že sa stretneme, poznávacie znamenie jablko v ruke 🤣🤣 keď som ho uvidela zdiaľky, tak som ani nestihla to jablko skryť, už bol pri mne. Mal cez dva metre, ja ledva meter päťdesiat 🤣 no ale tak som teda s ním išla, celý čas mi bolo trápne, išli sme od seba asi dva metre, nech sa to skryje ten nepomer 🤣 a on zahlásil pri zmrzke či neprídem k nemu domov lebo ma chce vyskúšať, či malá vrtká dobre trtká. 😳 išla som na wc a už som sa nevrátila. Potom mi ešte napísal či som si myslela o ňom niečo iné, lebo on je taký, že čo som čakala od vysokoškoláka 🙈
@tosomja 😁 tak toto mi pripomenulo moje časy počas strednej školy, tiež sme sa zoznamovali s chalanmi (ja aj kamošky) bez toho, aby sme poslali fotku, vlastne vtedy som tuším ani taký mobil nemala, aby sa dalo odfotiť 🤣 A tiež sme si chalanov chodili obkukovať, ak sa nám páčili, išli sme s nimi na "zmrzku" a ak nie, tak sme len prešli okolo a neozvali sa.
Nikdy nezabudnem, ako som si písala s chalanom, stretli sme sa... Ja celá zaľúbená, však som bola mladá. Ja 16 a on 19. Zavolal ma von raz, dvakrát a na tretíkrát ma pozval na "rande", že by ma rád videl a rovno mu môžem umyť okná na aute, ktoré mal špinavé od jednej baby, ktorej tam prišlo z alkoholu zle. Vraj už spojí príjemné s užitočným.
😂😂 Ale mám aj iní skvosty z minulosti...
@emm_i top 😂😂😂
Mne jeden raz povedal, ze ked sa s nim dam dokopy, budem zo vsetkych jeho mileniek vzdy na prvom mieste 😅 ked som nesuhlasila, po roku, co ma furt otravoval, mi zahlásil, ze by sa kvoli mne aj rozviedol 🤦♀️😂😂 ani to ma nepresvedčilo mat o neho záujem
Ja mám tiež viac tých príbehov, len momentálne sa mi nedá veľmi písať, ale určite sem ešte pár pikošiek dám 😀
raz mi jeden napísal, že mi ponúkne za spoločnosť peniaze a ze jeho priateľka, ktorá je na vozíku, o tom vie a podporuje ho v tom. Samozrejme, ze som ho hneď blokla.
Raz mi napísal jeden muž žeby ma rád spoznal, stretával sa so mnou, vraj sa poznáme z videnia lebo sme z jednej dediny ale on už v nej dlhšie nebýva, avšak som vôbec netušila o koho ide keďže mi písal z profilu kde nemal ani fotku ani poriadne meno😄 vraj že original profil nemá pretože v niečom podniká a nechce aby ho tam ľudia otravovali😃 keď sme sa stretli hneď som vedela o koho ide, dlho som ho však nevidela a tak som ani o jeho živote dokopy nič nevedela iba z toho čo mi narozprával😃začali sme sa stretávať, bola som šťastná naivka že konečne prišiel niekto s kým sa cítim fajn no a napokon som si našla jeho skutočný fb cez druhy starý účet o ktorom nevedel že mám pretože na mojom originálnom si ma zablokoval😂keď sa na mňa z jeho profilovky a titulky usmievala čiernovláska s ktorou mal taaaake zamilované fotky hneď som pochopila koľká bije😃no žiaľ , poslala som ho do prdele a nevedela som či sa skôr smiať alebo plakať😃
@angela099 a ako ti vysvetlil ze si ta zablokoval?
@barborachors to je láska keď sa tak pekne vedia podporiť 😂😂😂pane bože
Bohužiaľ mám aj ja čo pridať do témy 😂😂
Raz som si písala s jedným mužom, veľmi intenzívne, super sme si rozumeli, rovnaky štýl humoru, proste fakt, ze sme si sadli. V profile mal uvedené, ze vdovec. Nechcela som sa ho na to pýtať (obaja sme boli mladi, ja okolo 28, on okolo 35), takze mi bolo jasne, ze to musela byt tragická smrť a nechcela som týmto vôbec kaziť tu dobru atmosferu medzi nami, takze žiadne rodinne témy a otázky z mojej strany… Následne sme sa stretli. Normálne mal aj obrúčku, a mne to stále nebolo divne. (Ale ze vôbec. 🙈) Som sa práveže o to viac sa vyhýbala rodinným témam, lebo som si myslela, ze to zrejme ešte nemá spracované, keď aj nosí prsten, ze možno to je ešte celkom čerstvé a tak.. Až potom za pár dni som posielala sestre profil, lebo som jej o ňom basnila a ona mi obratom píše, či mi nehrabe, ze ženatý. Ja ze 😲😲😲 ze mal uvedené vdovec. Sestra zhodnotila, ze bud teda žena záhadne vstala z mŕtvych, alebo pán ojebava 😂
Ani som sa ho uz potom nepýtala, ale keď navrhol ďalšie stretko, napísala som, ze by to nebolo vhodne a ze je dosť inteligentný chlap na to, aby vedel prečo to píšem. Zrejme mu došlo, ved jasne, ale doteraz sa smejem na tom, ze odpísal “no a čo, nebol som dobrý kamoš?”
😂😂😂😂😂😂😂😂
Takze pozor na vdovcov baby. 🫣
Pripnem sa. Na nete som sa zoznamila s jednym muzom.. pisali sme si 2 roky nakoniec sme sa dohodli na rande. Este mi povedal aby som prisla do mesta na buse nech si mozeme vypit. Samozrejme isla som na svojom aute, ze keby daco mam sa ako rychlo dostat domov. Prisiel a uz zrejme mal nieco vypite alr hovorim si ok aspon zistim co je zac. Isli sme do restiky sa najest. Hanba jak svet, pokrikoval tam po casnicke aby mh nosila peprmint a objednal mi pohar vina. Ked zistil, ze sa tam neda platit kartou a isiel si vybrat som poziadala casnicku aby mi naliala iba vodu aby ma nepripil. Bola zlata. Cely cas midsvala citronovu vodu. Nakoniec zaplatil a sli sme na stanicu ked mi strcil ruku do svojho rzkroku. Povedala som ze si musim odskocit a kim sedel na lavicke a hral sa s mobilom usla som na aute domov. A to mi zabudol povedat ze ma zenu 😀
@modrykolibrik 🤣🤣🤣 joj.
Ja mám aj hrozný zážitok, ale to nemôžem napísať, lebo ma tu poznajú. Nevie nikto len ja 🙈
@pralinka25 nijako prerušila som s nim všetky kontakty.. je mi jasné že dotyčný si ma zablokoval preto, aby som nevidela že má priateľku 🙂
@tosomja joj, tak teraz som aj ja strašne zvedavá 🤣🤣 napíš naaaam 🤣
@angela099 ja len reku co si vymyslel ako dovod. normalne by na tychto exotov mala existovat databaza
Ani som neverila, že sa táto téma rozbehne...
Ale tak pridám zopár ďalších skúsenosti, lebo neviem, či to len ja priťahujem takýchto mužov, alebo je to úplne bežné.
1. Napísal mi celkom pekný muž, milý, zábavný, býval asi 100km odomňa, ale vraj prechádza mojim mestom často, tak, že by sa niekedy zastavil na kávu. Súhlasila som. Prišiel ten deň, stretli sme sa a ostala som v šoku. Predomnou stál muž asi o 50kg ťažší ako na fotke, so skoro polmetrovou bradou (vážne ju mal skoro po kolená 🤣) a išiel sa na mňa vrhnúť, tak som ho diplomaticky stopla, že ja sa s cudzími a hlavne na ulici neobíjmam. A on na to, že veď píšeme už 2 týždne, to sme skoro ako manželia. Asi čakal, že sa na tom zasmejem. Rýchlo som rozmýšlala, kde s ním ísť, aby nás čo najmenej ľudi videlo (vážne vyzeral akokeby sa mesiace, roky neumýval, nečesal a to nesúdim ľudí podľa výzoru, ale bolo mi to nepríjemné) a nič mi nenapadlo, tak som mu povedala, že som si zabudla peňaženku doma, že nech ma počká a ja som o 10 minút späť. Utiekla som domov a už nikdy ale nikdy som sa mu neozvala, zablokovala som ho. Neviem ako dlho tam čakal, či čakal, či čo, ale v tom momente mi to bolo jedno. Potom asi o pár mesiacov som ho videla v meste, pozdravil sa mi, zastavil sa pri mne a ja s vážnou tvárou, že PANE, ASI STE SI MA S NIEKYM POMÝLIL a odkráčala som preč 🤭
2. Napísal mi 63 ročný muž (ja som vtedy mala tuším 30, mala som na zoznamke fotku), že je ženatý, ale chýbajú mu objatia, pusinky 🤮 tak ja taká milá osoba, som mu napísala...UJO, VEĎ JA VÁM DCÉROU MÔŽEM BYŤ A MOŽNO AJ VNUČKOU a on na to, že sa nemám hrať na chrumkavú, že vtedy, keď som mu fajku robila a dal mi za to 50€, že vtedy som ináč rozprávala 🤣🤣🤣
Aby sme si rozumeli, NIKDY NIKDY som nikomu oral (okrem partnerov) nerobila a už vôbec nie za peniaze.
3. 35 ročný muž, vraj s vlastným bytom, s 3 autami, chatou ale nešťastný v živote, lebo každá žena ho využíva. Hovorím si, bude sranda, ukážem mu, že nie všetky ženy sú rovnaké (mala som asi 25 rokov - ešte som na zoznamke nebola dlho aktívna a nepoznala som tie otrepané príbehy mužov, aké sú ženy hrozné a len využívajú a muži chudáci na to doplácajú). Stretli sme sa, prechádzali sa v parku, sadli na lavičku, kecali o všetkom možnom až prišla reč na jeho predošlé vzťahy, sám o tom začal rozprávať, keďže ja nie som človek, ktorý sa v minulosti nejako vŕta, no a on rozpráva a rozpráva a zrazu sputil taký plač, že som nevedela či sa smiať alebo plakať s ním, bolo to hrozne trápne, ľudia sa na nás pozerali, on tam v strede parku reve ako malé dieťa, vzlyká aké sú ženy nevďačné. Ja v takých situáciach neviem vôbec reagovať, tak som tam sedela vedľa neho na lavičke ako blbá a čakala ako dlho ho to bude baviť, po asi 10 minútach prestal, vzal vreckovku, začal fúkať nos - určite ho bolo počuť cez celý park až na koniec mesta. Ja som v tom momente úplne rezignovala, postavila sa, poďakovala mu za "pekné" popoludnie a rozlúčila sa s tým, že musím o 20 minút niekde byť. On sopľavý, s červenými očami povedal, že kľudne sa odprevadí a počká kým si vybavím, čo mám a potom môžne v našej debate pokračovať (rozumej v JEHO monológu). Poďakovala som mu za ponuku a diplomaticky odmietla a kráčala preč a on za mnou kričal, že on vedel, že som taká istá ako ostatné ženy, že mi vylial srdce a ja ho nechávam v takom stave samého a už ani neviem čo. Ani som sa neotočila a kráčala preč. Hanbila som sa hrozne.
@tosomja preboha, nieeeeee🤦😂😂😂😂. To bop fakt brutalne uprimny chalan
O žglošoch ktori pozyvaju, ale nikdy neplatia ani nebudem pisat. Nedavna skusenost: po 2 live stretkach kedy sa totalne ozral mi asi po mesiaci z nicoho nic napisal kedy mu vratim drinky (mala som mozno 2 pohariky vina a on asi liter vodky) a dam zajebat. Pardon za vyraz..
Mne chlapík napísal, že sa nerozíde s terajšou priateľkou, pretože by bola nešťastná, ale mňa chce za priateľku preto, aby bol šťastný on.🤦♀️ Ale aspoň bol úprimný.😄