Chcem počuť názor viacerých ľudí na túto situáciu. Ona - 36r., 2 malé deti, skvelý manžel, zodpovedný, starostlivý, milujúci, spoločný dom, jednoducho na pohľad idylicke manželstvo. Ale…Stretla muža - 53r., manželka ( ale vzťah skutočne len formálny ako rodičia, žiadna intimita), 1 dospelé dieťa, spoločný byt. Zamilovali sa…on je ochotný odísť od rodiny ak by to urobila aj ona. Inak stále ostáva tam kde je, nehýbe sa nikam. Nemyslíte, že ako dospelý a už aj zrelý muž by mal vedieť riešiť svoj život inak, ak nemá problém od svojej ženy odísť? Nie je to od neho slabosť a zbabelosť, že jej dáva najavo že od ženy odíde len ak aj ona od muža a teda začnú všetko riešiť odznova- bývanie a pod. Ani raz jej nepovedal ako by sa o nu postaral. Nie je bohatý, že by ju zabezpečil, práveže by šla skôr do horsieho. Ona samozrejme vidí tieto veci reálne ale ako keby stále ten vzťah trvá a trápi sa v ňom. Trvá to už druhý rok, ako keby život v dvoch svetoch. On je určite zamilovaný, ani sa mu nečudujem, je pekná aj dobrá baba, navyše aj mladšia. Prečo jej ten muž nedá pokoj a ona sa stále vracia spät. Ako jej to dostať z hlavy, že láska a hlavne zakázaná je možno len oblbnutie aj ked sa cítia zamilovane.
On - je zbabelý
Ona - je tiez zbabelá
On - je pohodlný, odíde od starej ženy, keď nájde lepšiu, teda asi ju už našiel, ak ona bude chcieť, môže ho zrejme mať a starať sa o neho
Ona - však nech si ho nechá a počká kým ju tá láska prejde, veď nepôjde predsa do horšieho.
Ona - nech odide od milujuceho manzela ked je nestastna. Neskusi-nevie. On- je chytry chlap. Myslí na zadné vrátka..toto je jedno lepšie ako druhé🤦
@katikabarl no skôr ide o to, že ako jej pomôcť v tom, aby neurobila hlúposť, jasné, že ide o blízku osobu, len som to opísala tak polopate ako to je.
@nnnuuunnn ona to pise pravdepodobne o sebe
@renata1405 veď asi áno
@renata1405 v tom prípade nechcelo by sa mi byť iniciátorkou, za toho chlapa... Zjavne z nej nie je tak hotový ako ona z neho, keďže on nič nerieši, alebo ani neinicializuje
@pribinak tak potom by som radila nebyť hlúpa a neviazat sa na o 17r staršieho chlapa, keď už jedno manželstvo ma... Buď nech sa rozíde s mužom, keď je hrdinka, alebo nech si užíva s milencom, ale uviazať si na krk tak staršieho muža, čo ak ju o 3 roky prestane baviť? Jednoduchšie je zariadiť si svoje bývanie a meniť chlapov podľa nálady 😀
Žena, ktorá si neváži dobrého, starostlivého, milujúceho muža, 2 malé deti, spoločný dom a krásny život si zaslúži padnúť na hubu. Želala by som jej ísť do horšieho k starému chlapovi (relatívne voči nej), nech sa spamätá. Ale je mi ľúto tých nevinných detí a aj toho dobráka manžela, čo má tú kozu doma. Tak dúfam, že sa spamätá skôr, než urobí najväčšiu chybu svojho života.
On - nezodpovedný chlap, aký chytil druhu pubertu
Ona-hlupana, ktora si neváži, čo ma, kvôli starému capovi v druhej puberte
@stylever poznám jedných takýchto...ona vydatá s dieťaťom(a teda jej bol fešák a aj dobre zabezpečený),on ženatý (dobre zabezpečený)s dvomi deťmi...dlhé roky to spolu ťahali...presne toto iste jej vravel...ona podala žiadosť o rozvod... chvíľu na to otehotnela s tým milencom...hádaj ako je to teraz?Ona je rozvedená,on je stále ženatý a jeho manželka sa pretŕča s ich dieťaťom (pre ňu cudzie),kým manzelik pretahuje tu stále milenku...
Ale rozviesť sa odmieta a takto žije verejne s dvomi rodinami naraz...
Povedala by som, že keď jej ani raz nepovedal ako sa o ňu postará, tak asi nemá ako,
zostane so svojou ženou a túto má na prilepšenie. To by ani nebolo celkom jednoduché zladiť, keď ona má malé deti, či by on aj chcel bývať s nimi a starať sa (o cudzie deti).
Pre neho je to +, že si našiel mladšiu priateľku a pre ňu -, že mrhá energiu na takého muža, keď má doma lepšieho a mladšieho a môže mať z tohto úletu iba nepríjemnosti
v rodine.
Ona, 36r, 2 deti, super manžel, idylické manželstvo.
Tá na jaku chmáru jej starého chrena, čo kým ona po 40tke chyti druhý dych, on bude odčítať roky do dôchodku 🙄
Keď si si užila, tak poďakuj za spestrenie nudného idylické ho manželstva a nech on tiež seká dobrotu doma.
PS: never mu ani slovo o tom, ako neobraba svoju ženu doma. A už vôbec nie, že odíde s tebou a začne odznova. Keby chcel, ide aj sám. Nepotrebuje sa starať o ženu s dvoma deťmi.
@stylever Treba kamoske vysvetlit, co je to za hovado ten 53 rocny dedo, ktoremu nevadi, ze ona ma doma manzela, deti, teda rodinu a jemu vobec nevadi sa takto spravat k vydatej zene.
O nom to napoveda len to, ze je to uboziak, a to co robi, spravi hocikedy aj jej mozno v inej podobe.
Skutocny muz si vazi hodnoty, vazi manzelstvo, vazi rodinu - 53 rocny chlap namiesto toho aby pracovat na vzkrieseni manzelskeho vztahu so svojou zenou, rozbija a nici rodinu inym ludom.
Pripadne ak ich poznas, treba ho upozornit ze ak jej neda pokoj, ides ty za jeho zenou, nech si s takym chrapunom robi poriadky.
Pokiaľ "ty" nie si "ona", tak lepšie by bolo nestarať sa do jej vecí. Je to jej hlava a nie tvoja.