Mám 6-ročný vzťah a páči sa mi chalan, ktorý chodí do baru

vewika
26. okt 2023

Ahojte poradte mi chodi do baru jeden chalan páči sa mi, vzdy ma pozyva na poharik aj 3x to zopakuje aby som si snim dala jeden.odmietam.
Pozval ma na večeru zo slovami dufam ze tvoj priatel ma nezabije
Napisal kôli tebe prídem na zabavu
A poslal mi foto seba ako cviči .Čo si mám otom mysliet ?
Prva vždy mu píšem neviem čo mám robit
Mali ste taku sķusenost ?som zadana 6 r uz to nefunguje vo vztahu ako by malo.

januska12323
26. okt 2023

Najprv ukonči jeden vzťah potom začni druhý. Ale s chlapom, ktorý vie, že som zadaná a aj tak skúša by som teda nebola.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vewika
autor
26. okt 2023

@jj298
🙏🙏

1didiana1
26. okt 2023

z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze nie je dobre riesit nieco dalsie, ked este nemas ukoncene to predchadzajuce 🙂 nedopadne to dobre. ujasni si v hlave sama, co chces a potom sa rozhoduj.

kvadrinkaaa
26. okt 2023

@januska12323 ja som mala kolegyňu, ktorá mala vážny vztah, boli spolu viac ako 3 roky a niekde (uz neviem kde) spoznala iného, ktorý ju balil a ona tvrdila, ze je zadaná a on povedal, ze ci to je nejaky problém (?) a nenechal sa odradiť ničím. Samozrejme jej to imponovalo, neskor sa rozišla s tym prvým a s týmto su spolu hadam 20 rokov, dve deti a šťastné manželstvo. ☺️ Vzdy o ňom krasne rozprávala.

cafelatte
26. okt 2023

Ja poznám ženu ktorá bola zasnúbená a mala 3 mesiace pred svadbou, ked nastúpila do novej prace, kde stretla jeho. Svadbu zrušila 2 týždne pred ( všetko zaplatené, jedlo, zákusky, prstene, fotograf, saty, výzdoba.. no cakom prask) a s týmto novým objavom sú dnes manželia, 2 deti a postavený dom.

domkakvet
26. okt 2023

@vewika ak mas nefunkcny vztah, tak sa treba rozist.

pochod
26. okt 2023

@vewika urob láskavosť tvojmu priateľovi a rozíd sa s ním a zi si ďalej tvoj barový život s tým novým typkom 😁

simca06022011
26. okt 2023

Ak máš nefunkčný vzťah, čím skôr z neho odid. A daj šancu niečomu novému. Niekedy prostr preskočí iskra inde a je to lepšie. Niekedy to nie je lepšie..

patricia255
30. okt 2023

@vewika tieto rady typu... Poznám takých ktorí sú teraz šťastní... im to vyšlo 🙄🙄🙈
Mať roky priateľa je predsa úplne o inom ako keď spoznala niekoho nového, kto je záhadný a príťažlivý... Podľahnúť je ľahké... Ale ty máš roky vzťah na to aby si si vypisovala s iným?
Akože prečo sa nerozideš? Aj tak si myšlienkami pri tom novom objave...
Rozid sa a potom sa nechaj pozývať na drinky a píš prvá inému mužovi ktorý ma o teba záujem...

To si tvoj súčasný partner od teba po 6 rokoch zaslúži fakt len toto? Že mu klameš a myslíš na iného?

Neviem ako by si sa tvárila keby ti to tento tvoj nový objav spraví po roku... Že ty ho už omrzis tak začne pozývať na drinky inu a však čo na tom že je zadany?

Ty tu píšeš že vedome ublizujes partnerovi lebo si našla niečo nové a zaujímavejšie... Tak aspoň maj úctu a rozid sa