Prosim, ma sancu prezit vztah, ktory nefunguje roky a teraz som zistila, ze muz sa stretaval "len" kvoli sexu s nejakou, v podstate nahodnou zenou z FB...?
Však roky to nefunguje,tak načo
To už vzťah dávno nie je, čo chceš zachraňovať?
@minenkak
@januska12323 tiez si myslim, ze to nema zmysel...
Keď ten vzťah roky nefunguje tak načo by to bolo dobre? Keď sa stretával aj len kvôli sexu, myslíš ze to časom bude inak? To by ti vážne nevadilo byť s takým chlapom? Takého by som poslala kade ľahšie a nie ešte niečo zachraňovať
Naco toto cudo so samovrazednymi sklonmi este resuscitovat? Odpojit od pristrojov a hotovo.
Takze zatial si ho prezila, ale uprimne si povedz ci chces v tom "prezivani" pokracovat?
@viestta mas uplnu pravdu, isto nie...
Nie nema. Preco chces byt vo vztahu, ktory nefunguje, kde je vsetko mrtve? Len preto, aby si niekoho mala? Zle rozhodnutie. Kazdy nefunkcny vztah raz skonci, aj ten, kde si to roky nevedia pripustit a ziju spolu len z povinnosti alebo preto, aby neboli sami. To nie je zivot, to je prezivanie. Ja som takto stravila svoje najlepsie roky s clovekom, ktory vlastne o mna dlhe roky nestal, mali sme vztah, aby sa nepovedalo. Nakoniec to skoncilo tak, ze sa prevalili jeho podvody a nevery.
vzťah roky nefunguje a ty ho chceš zrazu zachraňovať len preto, že muž má sex s inou? Prepáč, ale pripadáš mi (ako hovorieval môj dedko) ako pes na kope sena, nežerie to, ale stráži to
Nie nema.
Má, ale chcieť musia obaja a tiež pre to aj vela urobiť, aj obetovať.