Ahojte , riešime zo ženou takú situáciu z minulosti, nechce uveriť tomu že som na základe svojho domyslania a myslenia si o sebe že som boh, by som dokázal len z flirtovania pohľadom zbaliť koleginu tak že by bolo niečo viac keby chcem. V tom období som nevedel ešte dobré po anglicky ale veril som si tak že by to išlo len keby chcem. Ona tvrdí že by tam muselo byť nejaké písanie alebo iná komunikácia pred tým inak by to nebolo možné . Pri jednej hádke som jej povedal dosť sebaisto že by to šlo spraviť na prikyvnutie a odvtedy mi neverí že som nebol v kontakte s ňou alebo nejakou inou ženou keď som jej to tak sebaisto podal . Čo si o Tom myslíte ? Ja som si zo žiadnou nepísal a ani sa nesnažil zlabit inú , len som flirtoval a dokazoval som si ego . Poprosil by som názor .... Ďakujem 🙂
Trapko
Miesto ega by si mohol precvicovat pisanie po slovensky, je ti ako-tak rozumiet len pri velkej namahe. Ale k veci - ak som to pochopila spravne, roky svoju manzelku provokujes recami, aky si ty geroj a ako pohladom zbalis ktorukolvek babu, a teraz ti vadi, ze ziarli a podozrieva ta? Co mas ty co v manzelstve vobec tocit o baleni bab? No kamarat, tomu sa hovori niest nasledky za svoje ciny.
Kto porozumel vsetkemu ma u mna velke plus.
Ale aspon z toho mala co som pochopila: Ego si si mastil dobrovolne, tak si to teraz vyzer aj s urokmi. Tak ti treba. Trapko
Prepáč, ale ja ti nerozumiem... Skús to napísať ešte raz a jednoduchšie ..
Akoze si pouzival formulku ako napriklad Joye z Priatelov?na styl: AHOJ AKO SA MAAAS? A potom ti skakali do postele rad radom?🙈🙈🙈👌👌👌😃😃😃
Ale prosim ta 😃
ďalší čo si o sebe veľa myslí...🙄
pohľadom zbaliť kolegyňu - si ma pobavil , to by musela byť inak zúfalá aby ti nato skočila ...😝😝
"Najvtipnejsie" na tychto vsetkych egomaniackych reciach a spravani sa je fakt, ze ti, co maju tuto potrebu su si sami sebou realne totalne neisti
No ahaho, tu máme rovno Erosa, boha lásky a rozkoše 😅
Že ti tá tvoja Afrodita zas nedala? 🤪
Takže žene z mne neznámych príčin tvrdíš, že zbalíš hocijakú ženu len pár pohľadmi, ale reálne si to nikdy nedokázal?
@rebellefleur pan egomastic si mysli, ze kazda len na neho caka ale nakoniec moze byt rad, ze vobec nejaka sa nad nim zlutovala (jeho manzelka, aj tej sa cudujem, ze takeho uboziaka uz davno neposlala do muky a teraz ide do tuheho a hrozi, ze jej pohar trpezlivosti pretiekol a panko domyslavy si to uplne presral a tecie mu do topanok)
@deti95060810 tak pohľadom by to slo, horsie by bolo, kebyze prehovori....
@martinkatinka manzelka predpoklada pisacky, ale v tomto sa uplne myli. Vies si predstavit, ze by ti niekto s takymto pisomnym prejavom kurizuje? Pohladom by este mozno bola sanca, ale v pripade pisania by po prvej sprave bolo "vymalovane"🙄
@viestta vsak presne toto pisem 😉 ze by prehovoril a koniec
@martinkatinka manzelka moze byt kludna, tento bude verny z nudze 😅 Aj by zahnut chcel, ale nema na to...
Nerozumim reci tveho kmene. 😀
@viestta ja sa divim,ze to vobec dal sem do diskusie a pochvalil sa tym. Ved to je uplne na smiech
Flirtovanie je balenie a ty, ak mas vztah to robit nemas.
@rebellefleur mali by sme skoncit. Pan si prisiel pre pochopenie, ocakaval, ze ho polutujeme a my sme mu este dobre nalozili. Bud sa este ozve, a to som zvedava na jeho reakciu, aj ked tak celkom tusim ake tituly sme uz za jeho monitorom obdrzali alebo sa uz ani neozve ale otitulovat nas otituloval tak ci tak...
No vidíš hral si sa na hrdinu a dvíhal si ego na inej žene a tu máš výsledok?vyhral si?už ti je lepšie?toto ti chcel?tak to treba..... ! Za každé rozhodnutie znášame následky tak tu to máš.... Keď ti EGO bolo viac ako dôvera a láska vlastnej ženy
Zeny, podla profilu si tu tetuska s dvomi detmi robi srandu….
Och bože 🙈😅 vážne som takéto reakcie nečakal 😃 je pravda , naložili ste mi riadne .... Niektoré komentáre vážne vyzerali že si to beriete ako osobne 🫤 ale chápem všetky komentáre , ja viem zaslúžim si každý jeden či už negatívny alebo ten vtipný. Nijako som vás ,,neotituloval" vážne som len chcel vedieť názor a chcel vidieť reakcie . Svojim spôsobom som vedel že mi naložíte a čakal som to lebo viem že ťa egohonka bola doslova živá pi.... Popálil som sa a nesiem si následky, ale viem že ma to spravilo lepším tak aj keď to bolo celé zle aký som žil život a kam som smeroval tak ja vážne len ďakujem že som sa nepopalil viac a zasvietilo mi. Tak ďakujem ešte raz na komentáre a prajem ešte pekný večer 👍🧔
za mna diamantik vyriesi stres tvojej zenusky. Moze mi podakovat neskor ;)
Potreboval si vyhonit ego a nevyhonil nic.
@deti95060810 Tak rozpravat evidentne nevie, mozno si preto nacvicil neodolatelny pohlad 🤣
Ja si myslim, ze si dost priemerny, az podpriemerny, co sa tyka intelektu.
skus to napisat zrozumitelnejsie ... kolegyna je tvoja zena? co s tym ma anglictina? komu si co sebavedomo povedal.. sory ale jedna dlha veta a nema to ani hlavu a ani patu ...