Kedy príde pravá láska?

11. okt 2024

Žienky, mám akúsi depku takto v piatok večer, že sa nemám ku komu pritúliť 🙈😀
Po viacerých nevydarených vzťahoch a teda poslednom asi karmickom (ten ma veľmi poznačil a zároveň posunul-pri nom som zistila čo som robila zle) si veľmi prajem nájsť niekoho komu bude na mne záležať.
Je tu taká, ktorá sa v živote v mužoch veľmi popálila, myslím najmä manipulátorov a tyranov...a dokázala sa znova otvoriť a začať milovať? A teda bolo to vzájomné a žijete tak šťastne doteraz?
Rada si prečítam príbehy 😊

mimka1402
11. okt 2024

Tu sooom 🙂 ale ja som stihla veľa vecí v krátkej dobe. Ale najdôležitejšie je začať u seba zistiť čo a aky dôvod bol, že si do toho šla a v tom fungovala. Prečo ťa k nim tahalo a najmä či si dostatočne sebavedoma lebo to robí ohromne veľa...

katica06
11. okt 2024

Áno popálalila a bolelo poriadne a dlho. Po zistení čo je zač som tri mesiace pred svadbou zrušila zásnuby. Mala som depku, aj chodiť do roboty mi robilo problémy. Mala som však pri sebe ľudí, ktorí ma držali nad vodou. Kamoš, kamoš ktorému som na pleciach denne vyplakávala moje nešťastie. Naj kamoška ktorá sa o pár týždňov vydávala.
Absolútne som nemala chuť ísť na tú svadbu, baviť sa, tancovať, brrr, proste zimomriavky, už mala vytypovaných mojich budúcich nápadníkov, ale musela som ísť a dodržať čo som sľúbila. V piatok som ešte stále nebola rozhodnutá či tam pôjdem, ani šaty vašom si nekúpila. Nakoniec som sa prinútila niečo upiecť, vytiahla jedny šaty a šla.
A tam bol ON, bol šoférom nevesty, tiež sa mu na tú svadbu nechcelo, ale bol najlepším.kamaratom jej brata. Riadny šofér ochorel potrebovali niekoho na poslednú chvíľu. Neviem čo sa dialo na svadbe , iba neskôr som si pozrela video ale zo svadby som šla domov po piatej nad ránom. On trpezlivo počkal kým v sebe uzavrieme minulosť, Sme spolu šťastní viac ako dvadsať rokov

autor
11. okt 2024

@katica06 wow krásne 🥹 ďakujem a prajem veľa ďalších šťastných rokov spolu 😊

katica06
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katica06
11. okt 2024

Ďakujem

slovakboy
11. okt 2024

@katica06
Krásne. A práve preto, že sa ti nechcelo tak to tak dobre dopadlo. Nemala si očakávania.

egonsk
11. okt 2024

kludne sa prid pritulit, aspon budem moct stiahnut kurenie a bude mat kto dojest makovojablkovu strudlu, s ktorou uz 3 dni bojujem 😁😉🤪

brloh
11. okt 2024

@egonsk aby ti na dvere nezaklopala 70 ročná babička s ďalšou štrúdľou 😀

egonsk
11. okt 2024

@brloh tak tvarohovu by som este zvladol 😁😉 alebo dzemove satocky, len ten mak po 3 dnoch je uz ranny píling na WC 😁🤪

martinmmartin
11. okt 2024

Tie co sa popalili bohuzial sa velmi casto idu povozit na ten isty kolotoc znova a znova . Lebo chyba bola VZDY v chlapovi ( a nikdy nie v sudruzke partnerke) a tym padom nic na sebe nezmeni a dufa ze tentokrat to dopadne inak. Lenze ipakovat tu istu aktivitu a cakat rozdielny vysledok je definicia sialenstva. Ako to mas ty?

milos81
12. okt 2024

@autorka Tiež si hovorím, že už by tá pravá láska mohla prísť aj ku mne...