Kde nájdem slobodného otecka?

28. aug 2023

Ahojte, potrebovala by som poradit, som rozvedena, mam 31 rokov, 8 ročneho syna mam. Chcela by som vztah, ale s niekym, kto uz ma deti, slobodny otec, rozvedeny... ale neviem ako ho najst 🤣 nemate prosim vas nejaky napady?

bluka2
28. aug 2023

Tinder?

nikollx
29. aug 2023

Skús napríklad Badoo.

hiddenobject
29. aug 2023

Moj bude mozno o chvilu slobodny. Ked k tomu dojde, ozvem sa. Mame 2 deti, moze byt? 😹

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svetlonos
29. aug 2023

@sheila121
mozno aby vedel pochopit, ze zivot rodica s detmi je iny ako bez deti. To nastavenie je ine ako u slobodnych. Hlavne dlho slobodnych
mužov bez záväzkov. U mojho otca boli chapavejsie priatelky, ktore boli matkami. Otec vie, ze tie deti su mnohokrat na prvom mieste. To znamena, ze niekedy to dieta potrebuje rodica a partneri maju na menej casu na seba. Rodicia to pochopia a vedia, ze sa lubia aj napriek nedostatku casu na seba. Aj taka dovolenka je ina s/bez dietata. Mozno preto hlada otca, ktory veci okolo deti chape.

daniela2202
29. aug 2023

@hiddenobject 😂😁😂👍👍👍

hopamato
29. aug 2023

Ahoj, máme to podobné. Ja 32, syn v septembri bude mať 8 rokov, od novembra šťastne rozvedený a starám sa o syna 😉. Som zo Senca, tak ak si z okolia kľudne mi napíš súkromnú správu. Tiež si hľadám niečo podobné ako si ty, lebo tinder a Badoo - sú tam len zufalky alebo štetky 😉
Ak tvoj syn má rád futbal ako ten môj, tak ver, že máme veľa spoločného ⚽⚽⚽

olivia_c
29. aug 2023

Ja poznam dost slobodnych oteckov, ale robia si deti s kazdou novou znamostou, to asi nechces 😀

barborav
29. aug 2023

Najhoršie je, že aj kopu slobodných oteckov, čo majú v starostlivosti deti, sa správajú… neviem to ani pomenovať..
niekedy majú ti bezdetní viac rozumu ako detní. Zoznamky sú tragedia, skúšala som.. dokonca aj kopa oteckov co zabudnú povedať že ešte majú aj manželku 😂😂😂
Smutno smiešne.. celá tato doba..

leskovael
29. aug 2023

@hiddenobject toto je top, veľmi sa smejem 👏😂😂😂

petronelag
29. aug 2023

Taký muž sa ťažšie hľadá, ale sú, poznala som jedného, ale bol veľmi spätý so svojou mamou, tá sa mu starala aj o syna a on bol ako slobodný.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristiii
29. aug 2023

@sheila121 ale veď jasné, že to nie je pravidlo, ale ja jej tiež rozumiem, tiež by som brala radšej chlapa s dieťaťom, práve kvôli prístupu a skúsenostiam s bezdetnými. Ale samozrejme, čo sa o dieťa aj stará, nie ho má len na papieri, ale to sa dá veľmi rýchlo prekuknúť.

hiddenobject
29. aug 2023

@leskovael
@daniela2202 ono to znie takto smiesne, ale vlastne je to cele smutne 🤭

daniela2202
29. aug 2023

@hiddenobject ale hej, nebuď smutná, možno ti cvrnkne do nosa len tak ... skús normálnejšie zoznamky - amor, partneri, kresťanská.... veľa šťastia prajem 😊🖐

svetlonos
29. aug 2023

@sheila121
🙂 samozrejme som myslela skutocneho otca, nie len papieroveho. Ten nas poslal jednu priatelku do pčka, lebo mu dala na vyber - bud ona alebo my. V tom momente ju poslal prec.

leskovael
29. aug 2023

@hiddenobject ja viem, rozumiem. Aj ja by som jej posunula toho môjho, ale ten mal na zozname už počas vzťahu viaceré, tak radšej to nechávam tak, nech hľadá autorka inde😅

kaktus87
29. aug 2023

@hopamato podla coho hodnotis ci je zena zufalka alebo stetka? Nerypem, len ma to zaujima, tiez som bola na badoo 🙂

stanulienkat
29. aug 2023

@sheila121 mozno chce otecka, co ma dieta, pretoze ona uz dalsie nechce.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
29. aug 2023

@sheila121 hej, ale tazsie sa hladaju. A mnohi si to casom mozu rozmysliet.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hopamato
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristiii
29. aug 2023

@hopamato ľudia, muži aj ženy sú všelijakí..autorka sa ozvala?

janickacrazy
29. aug 2023

@svetlonos teoreticky to znie dobre, v praxi po skúsenostiach s "oteckom", ktorý už deti mal a staral sa o ne, dokonca aj sľúbil, že bude naše spoločné dieťa, len zabudol povedať kedy, zabila som s ním pár rokov, potom som si cielene našla slobodného, bezdetného chlapa a je to úplne o inom, nedá sa ani porovnať, takže ja odporúčam skôr bezdetného, je to menej komplikované

hiddenobject
29. aug 2023

@leskovael tak to je od teba charakterne, ze jej nedoprajes len tak “hocikoho” :D ten moj zas nie je zly, je verny, len potrebuje od zeny vo vztahu viac dominancie :D

autor
30. aug 2023

Chcela by ozajstneho otca, ktory sa stara o deti
a vie čo je rodina a zalezi mu na tom...
Lebo ja mam zase zlu skusenost so slobodnym bez deti, nechapal, že moje dieta ma stale potrebuje a dieta potrebuje trpezlivost... takze bolo zle
Nechcem tie zoznamky je to o nicom😏
@hopamato Dakujem ale som z okolia Bardejova.
tak dievcata podla tvojich komentarov je malo muzov v pohode🤣 nebudem nič hladat, aspon takto je mi dobre a mam klud😁

marco88
30. aug 2023

@hopamato Nemyslím že na Tinder a Badoo sú iba zúfalky a štetky. Sú tam úplne normálne baby aj muži, ktorý sa proste skúšajú zoznámiť takto.
Určite sa tam najde aj niekto zvláštny, tak ho treba bloknúť a ísť dalej.

babydesire
31. aug 2023

Moj brat je rozvedeny (chvalabohu), ma dve deti (8r. a 5r.) ma 30rokov...je velmi mily dobrak, co je chyba, lahko padne do zenskych pasci .. o rodinu sa vie postarat...je vesely, treba mu dobru ! zenu ktora ho bude lubit a budu si vzajomne oporou

babydesire
31. aug 2023

Inak,dnes takych slobodnych rodicov okolo 30tky je tusim viac ako slobodnych nerodicov..a vraj rodicovstvo odkladame podla statistik..v mojom okoli vidim ze statistiky nesedia