Je takéto stretávanie podľa vás málo?

18. nov 2023

Svokra ma neustále pripomienky, že ku nej chodíme malo s naším dietatom. Navštevujeme ju pravidelne jeden deň z víkendu, cez týždeň väčšinou nie (občas sa podari) nakoľko muž býva dlho v práci a ona tiež pracuje. S ďalším vnucatom (muzovho brata) je takmer denne, ale byvaju v rovnakej dedine, my byvame v meste par km vzdialeného od dediny. Je malo keď sa vnúča stretava 1x do týždňa so starými rodičmi? Inak mame super vzťah, len tieto pripomienky ma mrzia.

zapalkazapalkova
18. nov 2023

So svokrou su deti asi tak raz za 3 tyzdne a to byvame v 1 meste a svokor je tiez vela v praci,tak s nim asi este menej 🙈

kikavadi
18. nov 2023

Podľa mňa, je to akurát. Ak chce častejšie, tak nech cez týždeň príde niektorý deň ona. My sa tiež stretáme 1 deň z víkendu a občas prídu oni k nám cez týždeň. Bývame v rovnakej dedine, ale všetci sme pracujúci.

pribinak
18. nov 2023

Nie. Ale toto by mal vykomunikovat s matkou jej syn - tvoj muž.
Jednoducho takto vám to vychádza a nemáte možnosť chodiť častejšie

viestta
18. nov 2023

Svokra este nezistila, ze jej syn ma vlasnu rodinu, pracu, domacnost, kopu starosti a rovnako jeho manzelka? Ked velmi chce vidiet vnuca, nech sa obcas zdvihne a pride na navstevu. Raz tyzdenne je viac ako dost, je to pomaly aj vela, vzhladom na to, ze vy mate travit cas spolu ako rodina.

januska20
18. nov 2023

Akurát včera mi hovorila svokra,že švagrove deti nevidela už niečo vyše ½roka.
Ostala som zaskočená, hlavne ,že toho svojho syna toľko ospevuje. A pritom s deťmi k nej nepríde.
My si voláme cez videohovor každý deň a deti vidí raz za týždeň alebo raz za 2 týždne.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januska12323
18. nov 2023

No tak sa jej opýtaj ako si to predstavuje. Cez týždeň ste všetci v práci nie je kedy behať po návštevách. V sobotu ste spolu ako rodina a v nedeľu idete k nej. Ani to by sami nechcelo.

daniela2202
18. nov 2023

To stačí ...😁😂😁😂😁

thereisabear
18. nov 2023

Nech príde raz do týždňa po dieťa do školy/škôlky a trávi s ním čas, ak jej to je málo. Inak raz do týždňa je úplne v poriadku.

4stanka4
18. nov 2023

@viestta tak moja sa napr včera zdula lebo jej mala 3 ročná povedala ze nechce ísť dovnútra a bude so mnou a tatinom lebo sa jej hanbi....a už som bola za kravu ja lebo malú huckam proti nej a mala je az choro na nas naviazana 😀 (nemá problém ostať v škôlke, s mojimi rodičmi, brachom,krstnou a pod takže problém bude asi niekde inde)

viestta
18. nov 2023

@4stanka4 svokry su niektore divne, ale v nicom nezaostavaju ani nevesty, co si budeme klamat do vlastnych radov?

4stanka4
18. nov 2023

@viestta ja som mojej x krát povedala nech príde na kávu, nežiadam od nej stráženie ani nič (radšej už nie nakoľko vždy len samé vyhovorky) a potom sa čuduje ze sa mala k nej nemá ☹ aj mi to je ľúto lebo ja som ju mala veľmi rada ale keď nechce...

aliziana
18. nov 2023

My sa stretávame so svokrou tak raz za rok a s našimi raz za mesiac-dva 😄
Máme dobré vzťahy, ale bývame ďaleko od seba...

anjelaa
18. nov 2023

My mame super vzťahy a k našim chodim 1x týždenne, aj to sa vždy nepodarí (choroba, výlet…) k svokre tiež asi raz týždenne podľa možnosti, ale to si ich berie ona.

cacianka
18. nov 2023

Niekto 5x za týždeň, niekto raz za mesiac, niekto raz za rok. Ako to každému vyhovuje podľa všetkých okolností.
Moja mama mala také poznámky, že malo chodíme, keď už to malo trochu neúnosnú mieru, tak som začala menovať jej susedy: etela má dcéru v meste 230km, Marienka na opačnom konci republiky, viera v prahe a Eva v Amerike a vnúčatá nevedia ani slovo slovensky....

rebrambora
19. nov 2023

Raz rocne z oboch stran a nemenila by som. V kontakte sme, ale aby som sa s niekym stretavala tak casto. Neexistuje.

minenkak
19. nov 2023

Však ich môže ísť zobrať každý piatok do škôlky , školy a mať ich do soboty rána alebo dlhšie.Vy si oddýchnete, užijete kľud alebo môžte ísť von a v sobotu si deti zobrať, podľa hodiny ako sa dohodnete