Dievčatá, mám taký problém...bývalý priateľ, otec našej spoločnej dcéry si nechce s malou urobiť žiadnu fotku, veľakrát som mu hovorila, aby sa vyfotili nech ma malá na neho aspoň nejakú spomienku a on to odmieta...pričom prvou dcérou sa fotí stále, dáva si ju na fb, fotí sa so synovcami a neterami alebo deťmi kamarátov, čo si tiež zverejňuje a s našou malou si odmieta urobiť fotografiu, nechápem to
neviem koľko rokov má tvoja dcéra, ale každopádne príde čas, kedy si to uvedomí a bude jej to ľúto... ale takisto príde čas, kedy si tie rozdiely všimne a začne sa podľa toho k nemu aj správať. Ty sa snaž byť dobrá matka, on aký vzťah si k dieťaťu vybuduje, taký bude mať... smutné, ale dospelého človeka sa nútiť nedá.
to by som neriešila.... niektorí ocinkovia nevidia deti roky, takže problém fotenia je minimálny...
inak na otázku pozná presnú odpoveď asi len ex... 😉
Tie problemy rozidenych rodicov su niekedy zvlastne.. neporovnavaj to s jeho dietatom z ineho vztahu, problem je to len ked z toho problem urobis ., tej 4r je to este jedno. Uz si ho vela krat o to žiadala -odmietol tak sa nedožaduj a mas pokoj . Ked sa dcerka raz opyta preco snim nema foto .. povies xe sa nechcel fotit. Nech sa opyta jeho . Hlavne by si ho mala pamatat zo zazitkov nie z fotiek. Z činou ktore pre nu urobi ..
Ty si tu uz pisala... zial pozornost otca sa nevynutis...jedneho dna ho ro moze ale velmi mrziet ale bude neskoro. Ak sa ta dcera raz opyta preco tak jej kludne mozes povedat nwch sa spyta otca.
Viac ako fotky su ciny kt pre nu robi ak nejake robi. Pretoze x ludi vesia na soc siete fotky aby sa ukazali a realita byva velakrat ina
no ja sa ti čudujem, že toto ťa trápi..... 🙄 iná by ti povedala, že buď rada, že je to takto a že si to, naopak, nevynucuje napriek tomu, že dcéra nechce. to už je iný extrém... kašli naňho a žite si svoj život. to sú starosti toto.....
tiež by som to absolútne neriešila. Platí? Zaujíma sa? Bráva si ju? To by bolo pre mňa podstatné a nie to, či sa s ňou fotí. A to, že nedáva foto mojej dcéry na sociálne siete, by som len ocenila
Môže ti to byť úplne jedno a neriešila by som to. Pokiaľ si ju berie, stará sa o ňu, zaujíma sa o ňu tak je úplne jedno, či si fotky robí alebo nie.
Ty keby si mohla, tak ak hovoris ex, akou stranou ma tocit lyzickou pri miesani caju, ze? 😺
Nemusis to chapat, len respektovat.
Kasli na nho.To uz nie je tvoj problem.