Boli by ste s mužom, ktorý si vás nechce vziať?

18. jún 2024

Ahojte, moj sen odmalička je vydať sa. Boli by ste s mužom, ktorý si vás nechce vziať? Ďakujem za odpovede.

vanilkovazmrzka
18. jún 2024

Nie

tamvtme
18. jún 2024

nechce sa zenit teraz alebo nikdy? a aky ma dovod? ak napr ze uz bol 2x zenaty a nevyslo, to by som aj chapala....inak nie

muchotrafka298
18. jún 2024

Aky ma na to dovod? pokial uz zenaty bol a ma zlu skusenost, tak by som to zvazila. Ak je pre teba svadba top priorita v zivote a on by svadbu uz neplanoval, tak bud sa prisposobis alebo pojdete od seba.

magic08
18. jún 2024

ak by som sa chcela vydat a mat deti v manzelstve , tak nie.

cookie29
18. jún 2024

Zalezi predsa, preco sa chces vydat, ci je to len sen, alebo nieco ine a preco sa on nechce zenit. To nie je ciernobiele.

simsalabim
18. jún 2024

Nie, svadba je pre mna dolezita - je to vyslovenie zavazku.

januska12323
18. jún 2024

No jeden z vás musí zmeniť názor inak to nebude fungovať.

thereisabear
18. jún 2024

Ak by všetko ostatné na 100% fungovalo, tak áno. Ak by som mala aj iné pochybnosti, tak nie. Tiež závisí od dôvodu.

really8
18. jún 2024

Al by som mala 20 a tuzila po manzelovi rodine a spolovnom domceku tak nie, ak by som mala 50 a vlastne uz svoj zivot tak by mi to zrejme nevadilo (neviě nemam 50)

koniarova
18. jún 2024

Nie

larinka552
18. jún 2024

No u nas to je opacne. On chce a ja uz menej....
Ale ma to svoj dovod preco (este) nechcem. V skratke. Niektore problemy treba riesit uz pred svadbou lebo potom moze byt neskoro.

laurita285
18. jún 2024

Keby si ma nechcel zobrať tak by som s ním nebola :D keby mu svadba bola ukradnutá a nemal v pláne si ma zobrať lebo to nepotrebuje tak ok :D ale keby NECHCEL lebo vie že nie som finálna destinácia tak to ani náhodou :D

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
personality
18. jún 2024

Ja sa vydávať nechcem, takze áno, ale ak chces deti, tak je lepšie sa vydať.

medyna
18. jún 2024

Pokiaľ je svadba pre teba dôležitá, tak by som mu to najprv zdôraznila a podľa toho, aký uvedie dôvod, prečo sa nechce ženiť, by som sa rozhodla

katkaseiner
18. jún 2024

Ono ta svadba nie je len o tom ze papier... z toho vyplyva velmi vela veci.. ci uz dedenie, pravo na informacie v nemocnici... za mna by to bol dost problem

retatka
18. jún 2024

Pokiaľ už bol ženatý ,vydatá chápem ,že už niekto sa nechce ženiť ,vydávať .A zase naopak niekto ide aj 2,3,4 krát do manželstva a nemá s tým problém,neberie to asi tak vážne 😃

glorikarebeka
18. jún 2024

Nie nebola by som s takým mužom...mne ani tak nešlo o svadbu ale o to,že budem niekoho žena, že budem manželka

tanyan
18. jún 2024

Ako dlho ste spolu? Koľko máte rokov?
Niekedy musí človek aj dospieť a potom sa môžu zmeniť názory a postoje. Ja som napríklad pôvodne nechcela mať deti. Až keď som sa cítila po dlhšom čase vo vzťahu naozaj komfortne, tak to prišlo.

lenka1993
18. jún 2024

Ja som už aj prsteň dostala a chlap stále tvrdí že sa ženiť nechce 😀😀😀. Ale mne je to jedno. Ja mám za sebou už aj svadbu aj rozvod 😀.

luu1122
18. jún 2024

ja som s takym 😀 ale zdielam rovnaky nazor. Zalezi co chces ty, ak je to pre teba zivotu potrebna vec tak urcite s nim nebud. Je malo chlapov, ktory svoj nazor casom zmenia (ale moze).

beronsche
18. jún 2024

Nie. A vlastne som ani nebola..
on sa nechcel zenit, lebo svadbou konci život (hlavne, že zasnúbit sa mu nevadilo). Ale ani deti nechcel (lebo ľudí je na svete dosť), tak sme sa po dlhoročnom vzťahu rozlúčili.

Svadbu nepovažujem za formalitu, pre mňa je to verejne prijatie záväzku. Takže, pre mňa je to dôležité.

atinkaa
18. jún 2024

Nie. Najma ak ti to takto povedal.
Ina vec je, ak ste sa o tom este nerozpravali a trva mu to, lebo takych, ktorym to trva je vela 😀. Pokojne tu temu otvor aj ty a normalne sa porozpravajte, aby si zas neskor nelutovala, ze si sa rozisla zbrklo, pretoze predpokladam, ze pre nieco aj teraz spolu ste.

sense
18. jún 2024

Ak by bol môj sen štát pre oltárom v dlhých šatách a závojom až po zem, tak áno toto by bol problém a s takým mužom by som nebola

katica06
18. jún 2024

Nie

martinka13
18. jún 2024

Nie. Urážalo by ma to

sissy27
18. jún 2024

pre mňa by to problém nebol, lebo tiež netúžim po svadbe. Ale nemohla by som fungovať s partnerom, s ktorým nemáme na toto rovnaký názor. Nechcem byť do niečoho tlačená a takisto nechcem niekomu upierať niečo, po čom on túži

andreakotesova
18. jún 2024

Nebola by som s takým mužom.

4stanka4
18. jún 2024

Nie nebola a ani by som mu neporodila dieta. Fascinuje ma ako sa niektorí ľudia bránia svadbe lebo to je záväzok ale deti z ich pohľadu už asi taky záväzok nie sú.

gribka1
18. jún 2024

Nevieme dôvod, ale ak by to bolo pre mňa dôležité tak nie, nebola.

evcagabi
18. jún 2024

Svadba ma nikdy nebrala. Partner o nej sem tam zacne.