Bojím sa, že zostanem sama

dommii8
24. jan 2024

Ahojte, ani neviem či to sem patrí ale už neviem komu sa mám zdôveriť. Všetci okolo mňa majú vzťahy sú šťastný a ja som stále tá je sama. Aj keď chodím na rande nikdy s toho nie je vzťah, nakoniec mi aj tak zostanú len oči pre plač. Chcem ísť pomaly len malo ktorý chlap je podobne nastavený, máloktorý to chápe a je ochotný do toho so mnou ísť. Začínam byt zúfalá aj keď ma všetci okolo upokojujú, že ten pravý príde prestávam dúfať. Viem ako to znie a sama si hovorím že som hlúpa že sa takto trápim ale poriadny vzťah som ešte nezažila a veľmi mi to chýba…

anjelicek26
24. jan 2024

Tak v urcitom veku "chcem ist na to pomaly" je vylozene ako "ona nema zaujem"... hlavne to, ze si este "nezazila" poriadny vztah vela muzov odradi, lebo take tempo chce bohovsku trpezlivost a velku zamilovanost... neviem, ci si veriaca, ale skus ist smer tieto skupiny, tam je postoj tych ludi ku vztahom a buducnosti a tempu uplne iny... A nie, to neznamena, ze sa mas zmenit, len budes dlhsie hladat... a tie stastne pary sa do radu 50/50 rozchadzaju, to nie je zrovna vzorka no..

ibatanecnica
24. jan 2024

neviem čo si predstavuješ pod - ísť na to pomaly. Ak chcem s niekým byť, tak čo najčastejšie, chcem s ním tráviť čas, chodiť na výlety, prechádzky, komunikovať, proste byť s ním. Na čo mi je partner, ktorý chce byť so mnou z času na čas, ak ja hľadám vzťah.

dommii8
autor
24. jan 2024

Bolo to myslené tak, ze nechcem ísť s tým chlapom hneď do postele ale dať tomu čas

ibatanecnica
24. jan 2024

@dommii8 a koľko času? Zase si uvedom, že časy, kedy sa ľudia vodili aj pol roka za ručičku, sú preč. Nemusíš sa s ním vyspať hneď prvý týždeň ale ak ste dospelí, tak aj toto patrí ku vzťahu.

majka99999
24. jan 2024

Neviem, co je pomaly, ale tak ano, chlapi to beru tak, ze vacsina im da do mesiaca, nejake aj na prvom rande a ked ty mas cas 3 mesiace, mozno aj viac, nedajboze chces cakat do svadby, maloktory muz to zoberie, ze super, toto som vzdy chcel. Najma, ak uz mas trebars 30. Nevravim, ze hned treba s kazdym skocit do postele na tretom rande. Len v ich hlave to znie, ze s tymi predtym urcite nerobila drahoty a ja teraz mam pozyvat von, platit a ani sex nebude? 🙄 Ti nemuseli byt trpezlivi, ak kedze to s nimi nevyslo, je ti dobry aj on, co by si onho pred par rokmi ani nezakopla. A ak by si bola taka super zena, tak by si uz bola vydata. Ak si 20-rocna panna, tak to je ine. Nepises vek.

grof_monte_christo
24. jan 2024

Randenie s očakávaním posúvania sa do vzťahu, ktorý zodpovedá tvojmu veku, možno nie je pre teba vhodna forma zoznamovania sa. Skús sa s mužmi zoznamovať cez voľnočasové aktivity, kde je tempo predsa len voľnejšie ako pri klasickom randení.

niekto2hy
24. jan 2024
stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denkatn
24. jan 2024

neviem kolko mas rokov, lebo v kazdom veku je ta rychlost ina. ale ked sa necitis na vztah mozes sa stretavat a chodit von s chlapmi ako s priatelmi, kedze je to nezavazne tak spoznavat mozes aj viacerych naraz. nemusi to byt akoze rande ze sedite oproti sebe a rozpravate sa, ale s jednym chod do fitnes, s druhym na vylet, s tretim do kina. skus s nimi vytvorit priatelstvo, aby si rozumela chlapm, ich zmyslaniu a tak. mozno sa ti jeden z nich zapaci, ale nemusi to byt akoze spolu chodite, kedze vies ze dlhsie si zvykas. a pomale tempo je pri pravidelnom stretavani 2krat do tyzden tak polroka podla mna, pre ludi okolo 30 staci aj 3 mesiace na spoznanie na vazny vztah. uplne starsi si stretavanie uzivaju bez riesenia ci zavazne alebo nie, lebo zivot sa krati a nie je na co cakat. tak rataj s tym ze starsi chlap ak sa mu budes pacit, navrhne zavaznost skor, ale ty sa netlac do toho, a povedz ze mozete sa dalej stretavat, ale pre teba to nie je zavazne...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
letmebe8
24. jan 2024

@majka99999 "A ak by si bola taka super zena, tak by si uz bola vydata." To myslíš vážne?

denkatn
24. jan 2024

@chodec15 tak ako sa muz nevie prinutit mat dieta ked sa neciti, neda sa zene prinutit sa k sexu ked sa na to neciti. tazko navrhnovat kompromis, ked to niekomu proste nesedi..

rosavia
24. jan 2024

@dommii8 Tazko radit, kedze z toho, co si napisala, o Tebe dokopy nic nevieme.
Ale prensa, z toho, co pises, ide trochu zufalstvo, a to nie je atraktivne.
Skus sa zamerat viac na seba, svoje zaujmy, vzdelavanie, rozvijanie samej seba ako osobnosti a popracuj na sebavedomi. Netlac na pilu a nechod hlavou proti muru.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lanka999
24. jan 2024

Ja som posledny rok single, lebo to tak chcem aktualne noa s aktualnym nastavenim az teraz vidim u muzov presne to, co som vzdy chcela vidiet 🙂 Ak je obojstranna pritazlivost a sympatie, tak ja urcite odporucam cakat so sexom istu dobu a podla toho uvidis ci dotycnemu ide len o sex alebo o nieco vaznejsie. Ja cakam 2 az 3 mesiace od zoznamenia a kazdy normalny chlap to pochopi. Podla toho sa sami selektuju idioti... 🙂

subartic
24. jan 2024

@lanka999 stotožňujem sa s tvojim názorom .
Medzi mužmi sú aj normálni muži ktorí nechcú len sex ale aj ženu ako takú . Ak tú ženu chce aj na vzťah tak jednoducho počká kľudne 2-3 mesiace , niekedy aj viac a niektorí až do svadby ( to už sú ale kresťansky založení muži ) . Môj syn terajšiu priateľku veľmi chcel a teda na prvý telesný kontakt čakal vyše troch mesiacov , pomedzi to jej dvoril . Sú už spolu tri a pol roka .

kiwi3
24. jan 2024

nepolavuj na svojich predstavach, nebudes potom spokojna, nenechaj sa rozvyklat prispevkami, kedy je to "normalne". oni nie su ty.
v kazdom pripade by som ti poradila lovit uz medzi ludmi, ktorych poznas, teda kamaratmi alebo si hladat najprv kamaratov s podobnymi zaujimami a az z toho buduj vztah. podla mna je hovadina cakat, ze si sadnes s niekym, koho vidis prvykrat na nejakom rande. je to mozne, ale malo pravdepodobne. jedine, ze si velmi nenarocny az tuctovy typ, ti to maju asi takto lahsie... (ja osobne si realne neviem spokojny vztah prestavit s 95% muzov.)

denkatn
24. jan 2024

@chodec15 clovek potrebuje naplnat aj citove potreby (okrem sexualnych) nikto kto nechce byt sam, by nemal ostat sam.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denkatn
24. jan 2024

@chodec15 ako vtip dobre. ale tato v tom vtipe robi drahoty nasilu. ta co to tak citi sa nema nasilu nutit, mozno aj preto nevyjdu vztahy ked nie sme samy sebou. mozno je v niecom pomalsie sa rozbiehajuca, ale mozno ma vela inych vlastnosti. takze ked by ju nejaky chlap nezavazne spoznaval ako kamarat az by to bolo na vztah mozno by dostal ovela viac ako ked si ide za svojim cielom. kazdy ma svoju cestu.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dharmasanata
24. jan 2024

Uf na sex čakať 3 -6 mesiace?? 😂🙈 To podľa mňa už sebe robíte zle.. by ma skaralo..

grof_monte_christo
24. jan 2024

Čo som si ja všimla, tak dlhodobý problém nájsť si partnera majú väčšinu ľudia, ktorí majú kombináciu problemov na emocionálnej úrovni (rôzne psychické bloky, traumatizujúce zážitky, nízke sebavedomie) a komplikovanej povahy.

Napr. tuto autorka si po pár príspevkoch zrušila účet na MK, lebo nezvládla prvé 3-4 komentáre.

iv007
24. jan 2024

@lanka999 tvoj prispevok mi pripomenul moju nedavnu skusenost s randenim. Chlapik (35r.) mi po 2 rande napisal, "kedy mu dam konecne zajebat".. pardon za vyraz, ale takto to napisal. Pricom dovtedy sa javil ako inteligentny a pohodovy typ. Jednoducho moj zly odhad, ale vyselektoval sa sam..

subartic
24. jan 2024

Nikoho netreba namotávať a robiť drahoty, stačí len počúvať seba a hľadať k sebe partnera ktorý buď počká lebo dotyčnú ženu chce alebo hľadať partnera ktorý nepotrebuje prekotiť ženu po dvoch randeniach .

subartic
24. jan 2024

@iv007 obdobne toto napísal chlap mojej dcére po druhom rande , že už zaplatil večeru , kino že už by mu aj zatrtkať mohla dať. A chlapec skončil ,vek 30 rokov, vyautoval sa sám .

lanka999
24. jan 2024

@subartic presne aj ja si to takto predstavujem a vazim si chlapa ktory na zenu netlaci so sexom a ceresnicka na torte ak s tym pocka 🙂

lanka999
24. jan 2024

@iv007 sak presne o tom hovorim, henten debil dalsi do poradia co spominas a tych mojich co som stretavala posledne mesiace ked k tomu pridam ta bude pekna skupina :D :D ale teraz klop klop sa stretavam s 2 chalanmi, konecne normalni ale problem, neviem ktoreho si vybrat :D :D

lanka999
24. jan 2024

ale tak celkovo si myslim ze ti chlapici, ktori len sex hladaju musia mat fakt strasne smutny zivot, ten sex kazdy tyzden s inou ich evidentne neuspokoji na dlhu dobu ked to skusaju na inu povedzme kazdy tyzden, dva. Je mi ich aj luto v podstate 🙂 Pretoze nieje nic krajsie ako si po hladani nehladani konecne sadnes s niekym fyzicky aj povahovo a date sa spontanne do vztahu, ten pocit opory, ten pocit ze niesi sam na vsetko je na nezaplatenie a ten sex je len sladky bonus 🙂

iv007
24. jan 2024

@lanka999 jedneho posun nejakej inej single zene😃 urobis dobry skutok!