Ahojte ženy, nemáte rady ako zabudnúť a odmilovať sa zo svojho šéfa, ktorý je šťastné zadaný a viac ako očividne o mňa nemá záujem?
@pralinka25 😂To isté som si pomyslela aj ja.
Ooo dalsi diel? Tesim sa 🍿
@modrykolibrik ale tie pokračovania už väčšinou bývajú slabé. 😂😂😂
@enmery mozes mi dat odkaz chcela by som si precitat. Uz mam nachystane cipsy a vino
@modrykolibrik https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/mam-sympatie-ku-kolegovi/
Touto to začalo a tak založila tú tretiu a tam to buchlo na 66 strán.😄
Zabudni na neho, alebo chces aby nejaka dosla a rozbila vztah Tebe o par rokov? Nechytaj cudzie hracky, Ta nenaucili uz na pieskovisku?
Tak že mu už dáš pokoj a začneš sa zaujímať o svoj život a duševné zdravie.
@kiki68 V skratke-on ju odmietol asi tak 1000krát. Ale autorka je erotomanka a žila vo svojich bludoch. Napísala mu sms, že ona ho ľúbi a ma zato, že aj on ju. Nato on vybuchol, či zase a či nestačilo 1000 nie. Tak ju preložil. Do toho sa zaangažovala jej mama a sestra a napísali mu správy, ako sa k nej hnusne zachoval a správu jeho priateľke, že je len obyčajná kurva a podvádza ju s ňou už rok/čo nie je pravda/. Jeho partnerka je tehotná a zle to zobrala a tak už dostala výpoveď. Pritom už xkrát bola varovaná, že ona vidí náznaky, ktoré nie sú a keď ho bude ďalej obťažovať, dostane výpoveď.
Každý deň som očakávala novú tému 🍿
Nezasahuj do vztahu 2 ludi. Nijakym sposobom. Nechaj ho/ich zit. A pracuj na svojich pocitoch, na tom, aby si dokazala akceptovat, ze je stastny s inou idealne takym sposobom, ze ta to nebude boliet, ale doprajes im to uprimne. Je to sakra tazke, ale bude sa ti lahsie zit a mozes sa posunut v zivote dalej.... ked ho milujes, malo by ti to casom ist, treba na sebe pracovat, o tom je laska, ze akceptujes jeho slobodny postoj a doprajes mu zazit vsetko co si vybral a s kym si vybral. Nezasahuj.
Skus vyhladat odbornu pomoc lebo je chore ze chces zadaneho co o teba nema zaujem. To je uz nejaka diagnoza a Mozno pomozu lieky . Toto je silna fixacia na cloveka co nema zaujem . Odbornik ti moze pomoct zistit preco sa ti toto deje a ako to stopnut. Toto nie je zalubenost.
Na každom človeku aj tom najatraktívnejšom je dačo čo niekomu môže vadiť , napríklad mu/jej strašne smrdia nohy, v súkromí hrozne prdi a grga, necháva bordel v kúpeľni, sleduje Ľuboša bé, oblizuje kosti z kuraťa, netriedi odpad, počúva regeton a tak ďalej.
Predstav si že tvoj idol má nechutný zlozvyk čo by si nedokázala tolerovať a rýchlo sa odlubis.
Akych 66 strán prosím vás?....
Môj šéf je môj šéf odjakživa. O mojich sympatiach netuší. Ani nikdy nebude 🙂
zas 🙈