Ako zabudnúť a odmilovať sa od zadaného šéfa?

2. nov 2024

Ahojte ženy, nemáte rady ako zabudnúť a odmilovať sa zo svojho šéfa, ktorý je šťastné zadaný a viac ako očividne o mňa nemá záujem?

pralinka25
2. nov 2024

zas 🙈

enmery
2. nov 2024

@pralinka25 😂To isté som si pomyslela aj ja.

modrykolibrik
2. nov 2024

Ooo dalsi diel? Tesim sa 🍿

koniarova
2. nov 2024

@modrykolibrik ale tie pokračovania už väčšinou bývajú slabé. 😂😂😂

sissy27
2. nov 2024

@sisa_s 66 stran?? No mna ebne 🤣🤣🤣

enmery
2. nov 2024

@sissy27 A to o ňom založila ešte 2 ďalšie témy pred tou s 66 stranami.🤪

modrykolibrik
2. nov 2024

@enmery mozes mi dat odkaz chcela by som si precitat. Uz mam nachystane cipsy a vino

enmery
2. nov 2024

@modrykolibrik https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/mam-sympatie-ku-kolegovi/
Touto to začalo a tak založila tú tretiu a tam to buchlo na 66 strán.😄

kiki68
2. nov 2024

Zabudni na neho, alebo chces aby nejaka dosla a rozbila vztah Tebe o par rokov? Nechytaj cudzie hracky, Ta nenaucili uz na pieskovisku?

kiki68
2. nov 2024

@enmery zjavne sa nudi 😂 Tak dufam, ze sa jej stane to, ze sef ju vykopne z firmy a bude hotovo

tamitamitami
2. nov 2024

Tak že mu už dáš pokoj a začneš sa zaujímať o svoj život a duševné zdravie.

enmery
2. nov 2024

@kiki68 Už ju vykopli.

kiki68
2. nov 2024

@enmery aha 😂😂😂 tak co potom chce este..ze ju posle ako chlap do prdele skaredym sposobom niekde na parkingu? Lebo to bude nepekne

enmery
2. nov 2024

@kiki68 V skratke-on ju odmietol asi tak 1000krát. Ale autorka je erotomanka a žila vo svojich bludoch. Napísala mu sms, že ona ho ľúbi a ma zato, že aj on ju. Nato on vybuchol, či zase a či nestačilo 1000 nie. Tak ju preložil. Do toho sa zaangažovala jej mama a sestra a napísali mu správy, ako sa k nej hnusne zachoval a správu jeho priateľke, že je len obyčajná kurva a podvádza ju s ňou už rok/čo nie je pravda/. Jeho partnerka je tehotná a zle to zobrala a tak už dostala výpoveď. Pritom už xkrát bola varovaná, že ona vidí náznaky, ktoré nie sú a keď ho bude ďalej obťažovať, dostane výpoveď.

rozculena
2. nov 2024

😨@enmery táto ale píše o šéfovi,hento bolo o kolegovi,čo jej nosil kávu....

kiki68
2. nov 2024

@enmery tak toto je zle, moj chlap mal nieco taketo v praci raz, zmenil pracu skrz toto. Nosila mu kvety a darceky na stol, sledovala kazdy naznak. On ju tvrdo odmietal.

bbshop
2. nov 2024

@rozculena on bol medzitým povýšený na šéfa

dagas
2. nov 2024

Každý deň som očakávala novú tému 🍿

lilli110
2. nov 2024

Nezasahuj do vztahu 2 ludi. Nijakym sposobom. Nechaj ho/ich zit. A pracuj na svojich pocitoch, na tom, aby si dokazala akceptovat, ze je stastny s inou idealne takym sposobom, ze ta to nebude boliet, ale doprajes im to uprimne. Je to sakra tazke, ale bude sa ti lahsie zit a mozes sa posunut v zivote dalej.... ked ho milujes, malo by ti to casom ist, treba na sebe pracovat, o tom je laska, ze akceptujes jeho slobodny postoj a doprajes mu zazit vsetko co si vybral a s kym si vybral. Nezasahuj.

enmery
2. nov 2024

@rozculena Už je jej šéf.

miadi
2. nov 2024

Skus vyhladat odbornu pomoc lebo je chore ze chces zadaneho co o teba nema zaujem. To je uz nejaka diagnoza a Mozno pomozu lieky . Toto je silna fixacia na cloveka co nema zaujem . Odbornik ti moze pomoct zistit preco sa ti toto deje a ako to stopnut. Toto nie je zalubenost.

katka700
2. nov 2024

Na každom človeku aj tom najatraktívnejšom je dačo čo niekomu môže vadiť , napríklad mu/jej strašne smrdia nohy, v súkromí hrozne prdi a grga, necháva bordel v kúpeľni, sleduje Ľuboša bé, oblizuje kosti z kuraťa, netriedi odpad, počúva regeton a tak ďalej.
Predstav si že tvoj idol má nechutný zlozvyk čo by si nedokázala tolerovať a rýchlo sa odlubis.

bbshop
2. nov 2024

@katka700 tejto tu to nepomôže. Jej nepomohli ani oveľa horšie veci, ktoré zažila a spôsobila 😅

katka700
2. nov 2024

@bbshop Tak to je potom už naozaj na súdny zákaz priblíženia a psychiatra.

enmery
2. nov 2024

@katka700
@katka700
Už raz navštívala psychológa. Zo sna ju prebral až vyhadzov. Problém pri tejto posadnutosti je, že si ho môže presmerovať na iného muža. To je na dlhý beh, hádam sa toho bude držať a bude pokračovať s psychológom.

rozculena
2. nov 2024

@bbshop
jááj....no telenovela turecká😂

autor
2. nov 2024

Akych 66 strán prosím vás?....

autor
2. nov 2024

Môj šéf je môj šéf odjakživa. O mojich sympatiach netuší. Ani nikdy nebude 🙂