Ako si vyrvať niekoho zo srdca?

6. okt 2024

ahojte,
povedzte mi, ze ako sa da niekto vyrvat zo srdca ?
lebo som sa MUSELA rozist kvoli jeho prisernemu spravaniu,ale stale ho sialene milujem, on stale mi vypisuje ze sa zmeni a chce ma, chcem byt s nim,ale viem ze nemozem,
ako si ho mam vyrvat a zabudnut?prosim co robit, iny chlap to nevyriesi, urcite nie, nie teraz. dakujem

vorkola
6. okt 2024

Ale vyriesi,rychlo druheho, aby ked tohoto trola lubis,a znova s nim budes dalej ,aby si neotehotnela.Toto sa stalo mne a trpim pri nom cely zivot.Nic ziadne rande s nim ,on sa nezmeni,.to ti potvrdim,ani ked ti modre z neba slubi, jednoducho sa nezmeni,a usuzuje ta,,Tito manipulatori,su patologicky nepolepsitelni jedinci,Prosim odid od neho,Budes trpiet jek zito

earlgrey
6. okt 2024

@vorkola a prečo si s ním, keď trpíš?

mariska1989
6. okt 2024

@vorkola ale však ona s ním není . Ukončila to, pýta sa na niečo iné

mariska1989
6. okt 2024

Prvom rade by som ho zablokovala a ignorovala . Treba si nájsť koníčka, niečo čo dá prácu mozgu až nemyslíš na to . Kamarátka ak je komunikovať s ňou .

enmery
7. okt 2024

Normálny príčetný jedinec si vyberá partnera preto, aký je. Tu sa vrece roztrhlo s mužmi, ktorí sa "zmenia". Nič sa nezmení. Ak sa k nemu vrátiš, zaradíš sa len do zoznamu nešťastných žien. "Strašne ho miluješ" chlapa, ktorý sa k Tebe vo vzťahu príšerne správa. To je závoslosť a nie láska. A ešte si to prehlbuješ tým, že si píšete a sľubuje Ti vzdušné zámky. A ty tomu chceš veriť kvôli svojej chorej závislosti. Mať Ťa už mal a choval sa "príšerne". Začnite sa ľudia zaujímať o psychológiu, pochopíte, že takí sú ako cez kopirák a žiadne zmením sa neexistuje. Zmena človeka, taká zásadná, že sa z agresora, patologicjého klamára, chlapa, ktorý sa k žene správa ako k handre na super top milujúceho muža neexistuje. Neviem o aké "príšerné"správanie išlo u vás, ale princíp je ten istý.

slovakboy
7. okt 2024

Na to treba čas. Nesnaž sa ho vytrhnúť z mysle len na neho nemysli keď nemusíš. Keď musíš apríla to samo nebojuj s tým. Proste to bolí všetky myšlienky a spomienky. Rob ďalej aj iné veci a stretávaj sa s inými ľuďmi aj chlapcami bez toho aby si začínala nový vzťah. Bude ti chodiť stále on po rozume ale aj tak sa venuj iným činnostiam a ľuďom. Príde ti ťažko aj s nimi aj počas vykonávania iných činností ale rob ich. Ak sa dá nemysli na neho ak sa nedá aspoň tiemyšlienky nerozvíjaj. Napríklad pôjdeš okolo kina v ktorom si s ním bola tak si spomenieš na neho a ako ste sa tam držali za ruky. Zabolí to alr už nerozvijaj spomienky na bozky na to čo bolo potom atď. Lebo sa začne bolesť stupňovať. Ak toto budeš dodržiavať postupne budú myšlienky na neho prichádzať menej často až zmiznú úplne a ak si aj spomenieš tak v tebe nič nebudú vyvolávať. Bude pre teba to isté ako hocikto iný.

ovaaa
7. okt 2024

Napíš si na papier všetky dôvody prečo nebyť s ním a nacap ho na viditeľné miesto tak, aby ťa prešla chuť! Blokni ho všade, žiaden kontakt, žiadne reakcie a začni sa venovať sebe.... Predpokladám, že všetky dôvody ste už nejako počas vzťahu riešili a nič z toho takže sľuby veď sa zmením sú len silné reči....to vieš nie? Btw a aké je to u neho príšerné správanie?

jankafresova
7. okt 2024

Mne pomohlo zistiť,že keď mi takto velmi niekto chýba,tak to preto,že si tú lásku neviem dať sama. Ten chlap ti niečo dával,tvojej duši, možno asi iba ilúziu niečoho , kedže tolko zlých vecí robí, ale zdalo sa ti, že ti dáva niečo,bez čoho ťažko žiť,neviem,nežnosť,prijatie,humor,radosť,volačo... Mne pomohlo zistiť,že síce je lahšie ked nám to druhý človek dá,ale najlepšie je ked to vieme aj sami. Pomohlo mi s tým:
1)dávať trošku z tej mojej lásky niekomu kto ju potrebuje - opustené šteniatko v útulku, milá suseda, člen rodiny, ktorého si dávno nevidela...
2) Odcestuj, aspon na víkend/týždeň na miesto, ktoré je krásne a nové, kde si ešte nebola.
3)Ak sa dá, buď s luďmi, ktorí nesúdia,a bez rečí ťa objímu, nechajú ťa vyplakať sa, prípadne vyrozprávať nad čokoládou ak potrebuješ.
4)Skúsiť aktivitu, ktorú si ešte neskúšala. Hodina nového športu,Hodina maľovania, gitary, potápania na plavárni s plným výstrojom, hodina francúzštiny, nová kniha..proste niečo úplne absolútne nové, čo si ešte neskúšala.
5)Choď do horúceho jaccuzzi, uvolni sa v teplej vode, vychutnaj si to,choď na dobrú masáž,všelijaké relaxačné uvolnovacie a dýchacie príjemne cvičenia.
A tiež každý den si pripominaj:Starám sa o seba s láskou.
Ďakujem ti, telo moje a mozog môj, že sa hojíš, regeneruješ, uzdravuješ.Mám právo cítiť sa ako sa cítim.Zaslúžim si byť milovaná sama sebou.

la_dolce_vita
7. okt 2024

Mysli na to zle, co bolo a co ti vadilo. Inak mne sa to vzajomne vylucuje, milovat niekoho, kto sa sprava priserne, taky clovek si to nezasluzi..

ukgirls
7. okt 2024

zablokovat nekontaktovat vymazat kde sa da ... a uz en cakat ..cas vylieci.. medzitym energiu investuj do seba... kurzy, konicky,vzdelavanie,priroda,pomoc druhym .....

danica2711
7. okt 2024

predovšetkým prestaň tak dramatizovať. "Vyrvať zo srdca" "šialene ho milujem"... dievča, život nie je román Daniele Steelovej alebo podobnej cukríkovej autorky. Správal sa k tebe príšerne, tak si na to jeho správanie spomeň zakaždým, keď ho budeš neúspešne "rvať" zo srdca. Chápem, rozchod bolí, ale občas musí človek použiť aj rozum

jankafresova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jankafresova
7. okt 2024

@danica2711 je okej ak ty nepouživaš "dramatické" slová, ale je ok aj že ludia vyjadrujú veci rôzne a podla toho ako ozaj niečo cítia. Daniele Steelova práve preto mala uspech, lebo v jej "dramatických" slovách sa ludia našli, videli, že áno, toto citim aj ja.

Ak to ty tak nemáš a necitiš , v poriadku, nemusíš byť "dramatická" ale skus žiť a nechať žiť a akceptovať, že iní ludia maju silnejšie emocie ako ty. život je práveže velmi jasne odrazený ako v zrkadle v románoch a iných dielach - inak by neboli uspešné.

aj Shakespeare očividne zažival vela humoru a trapasov ale aj extrémnych emocii. Skusme sa poučiť z toho aké extrémy sa stávajú. horšie, než v niektorých románoch. ale aj krajšie.

Ludia podobne hovorili 19ročnemu mladikovi pred 2 rokmi na nete, že život nie je Americký film,že mu neveria, že ide zastreliť v Bratislave ludí.....
... a život je často presne ako Americký film :( Zastrelil ich, aj seba. Potom tam čaputová šla.

ale život je aj ako pekný román,
napríklad Karen Brady sa zamilovala do futbalistu z jej klubu v roku 1995 a dodnes sú spolu, majú 2 deti. A ešte aj velky uspech, všetci sa k nej ako k žene správali zle vtedy, všetci majitelia klubov boli muži, a ona si dokázala presadiť svoje, neodradilo ju to. celkom ako román.

Gertrude Ederle povedal tréner že žena nemože preplavat z Francuzska do Anglicka Lamanchsky kanál. Just preplávala, rýchlejšie ako všetci 5ti muži pred nou. v kontroverznych dvojdielnych plavkách.
Mala vždy problémy so sluchom. Po nejakých medailách a uspechoch potom ohluchla, a tak učila hluché deti plávať a dožila sa 98rokov.

Uplne ako román.

katy084
7. okt 2024

...úplne zrušiť akýkoľvek kontakt s ním i tak to nebude ľahké, ale vždy si treba pripomenúť prečo s ním niesi...

astronaut321
7. okt 2024

Čas otupí i ostrí břit. Buď teba, alebo lásku k nemu. Ľudia sa vedia meniť ….keď to chcú oni a nie ty za nich. Niekedy sme proste len v nesprávny čas na nesprávnom mieste a nie je to nikoho vina.

karolinakr
7. okt 2024

jedine čas, prvy mesiac je najhorší, potom postupne bolest bledne..najlepšie -ked ošial odíde, vidíš ho reálnymi očami a smeješ sa sama na sebe, ako si ho mohla tak velmi milovať