Ako kontaktovať bývalého?

19. mar 2024

Zdravím všetky žienky 🙋🏼‍♀️
Viem, že ma budete mať asi za nejakú zúfalku keďže tu píšem o bývalom, ale to je teraz to posledné čo tu chcem čítať..chcela by som vás poprosiť o váš názor viem, že tu nebudú len pozitívne, ale určite aj negatívne komentáre, ale za všetky budem vďačná.
Ide o to, že som sa v roku 2023 rozišla s priateľom, pracovali sme v zahraničí a keď sme prišli na Slovensko som to ukončila, lebo už v zahraničí to nemalo zmysel a na Slovensku to bolo ešte horšie, no konala som zrejme bezhlavo myslím, že sme mali obaja zlu situáciu ako sme prišli na Slovensko, hľadali sme si prácu, boli sme na nervy, medzi nami to nefungovalo a pod..ja som to už nedávala, tak som to ukončila asi ho ten rozchod tiež v tedy zobral keďže za 2mes schudol 9kg odstupom času som si uvedomila, že som spravila veľkú chybu, ktorá asi napraviť už nepôjde...
Rada by som ho kontaktovala s tým, že by som sa chcela normálne porozprávať, alebo niečo v takom zmysle, no od rozchodu sme neboli vôbec v kontakte rozmýšľala som nad viacerými možnosťami...
1. Zavolala, alebo napísala by som mu, že sa chcem stretnúť a normálne sa porozprávať (ale bojím sa toho, že ani neodpíše keďže som mu písala aj k meninám a ani obraz ani zvuk)
2. Cez víkend idem na rodinnú chatu kde budú naši spoloční známi, tak som rozmýšľala, že by mu sused zavolal len tak sporadicky či si nepríde vypiť a pokecať, lebo ma s nimi dobrý vzťah...
Mrzia ma nejaké veci a chcela by som sa s ním porozprávať osobne a hlavne sa ospravedlniť aj za nejaké veci .... Alebo ako by ste postupovali vy? Bez toho aby ste napísali: NEKONTAKTOVALA BY SOM HO

mondolina
19. mar 2024

už raz s tebou odmietol komunikovať. myslím, že tento vlak ti už odišiel.
a keby si na mňa niekto spomenul po takom čase tak tiež nejavím záujem.

viestta
19. mar 2024

Jezkovi oci!!!! Tebe niet ani rady ani pomoci...

lindous
19. mar 2024

Napíšem to tak či tak, nekontaktovala by som ho, nejaký prvý krok už si gratuláciou k meninám skúsila spraviť, keby chcel a mal záujem, chytí sa toho… ale nejde o mňa, takže skúsim aj normálne poradiť…určite by som na to nešla nejakou obkľukou cez známych, môže to byť pre neho nepríjemné prekvapenie ťa tam stretnúť, dostaneš ho do úzkych, pokiaľ sa s tebou stretnut nechce a nemusí to vypáliť vôbec dobre… navyše to nie je vhodná príležitosť čokoľvek rozoberať, ani len sa dohadovať, že by si sa chcela stretnut a porozprávať…ak si si istá, že nemá nikoho iného momentálne, volila by som určite možnosť 1, teda ho priamo kontaktovať s tým, že by si sa rada porozprávala, že budeš na tej chate vtedy a vtedy môžeš spomenúť s tým, či by sa nezastavil… nedávala by som tomu síce veľké šance, ale budeš mať pokoj na duši, že si to aspoň skúsila

januska12323
19. mar 2024

Napíš mu len krátku správu v zmysle, že by si sa chcela stretnúť a porozprávať ak má záujem, ak nie tak to pochopíš. Žiadne ťahy cez suseda to by bol podraz keby zistí načo ho tam volal.

zuzanazu85
19. mar 2024

Tiež si myslím,že ak ti neodpovedal, odignoroval,vlastne tým povedal všetko. Nechaj ho ísť,je zranený, sklamaný a možno ťa nechce ani stretnúť,ani vidieť. Časom možno sa ozve sám. Možno už ma iný vzťah a je spokojný a to by ťa malo tešiť (ale iba ak si ho naozaj milovala) 😏

jaass
19. mar 2024

Ja mam len jednu otazku. Nie je ti blbe vtierať sa mužovi do zadku? 🤢 muzi totižto take ženy nechcú 😉 neviem či vieš…

skusihu
19. mar 2024

Človek zvyčajne ľutuje veci, ktoré neurobil a nie tie, ktoré urobil. Ak máš pocit, že chceš ešte niečo dopovedať, napíš mu. Ale nezaťahuj do toho iných ľudí.

kristinka92
19. mar 2024

úprimne, keď si ho odbila vtedy, prečo myslíš že by ta chcel počúvať teraz? to že ty máš teraz niečo nevypovedané, je tvoj problém. pekne že sa chceš ospravedlniť, ale po takej dobe to už ani nemá tu hodnotu. ja osobne by som bývalému ani neodpisala. a keby sa chce rozprávať o tom čo bolo, akože naco? pre mna zbytočne reči. takze nebuď prekvapená keď sa ti ani neozve spat. pre niektorých sa dvere zatvoria a už ich nemusia chcieť otvárať.

jana_eyre_2
19. mar 2024

Úprimne mu napíš že sa chces stretnúť, ale musíš sa zmierit aj s možnosťou že on chcieť nebude.. v Tom prípade to ber ako skúsenosť a minulosť..

deti95060810
19. mar 2024

tak ja by som ho vôbec nekontaktovala...

ale ak už chceš - tak mu napíš niečo v tom zmysle že by si sa rada s ním stretla a prebrala veci ktoré boli medzi vami.... že ťa to všetko mrzí...

možno zareaguje, aj keď ja by som sa tiež neozvala...

veronikaszabova
19. mar 2024

@viestta toto je nekonecny pribeh 😂

autor
19. mar 2024

@veronikaszabova Tak čo už, niekomu je do smiechu niekomu bohužiaľ nie..

zuzanazu85
19. mar 2024

Alebo tak ho kontaktuj a možno potrebuješ na vlastné oči vidieť,že s tebou nemá chuť byť v kontakte,ak ti niečo také napíše,čo ti ublíži 😏 (po našom , pošle ťa do zadnej časti tela) 🤭

syslik81
19. mar 2024

ako pises - rozchod vzal tazko.. na co nu chces primoment bolest? nechaj ho zit jeho zivot a moznost zabudnut na teba..nebud sebecka... ak sa niekedy mate stratnut stretnete sa nahodou .. ale nekaz mu zivot - oz sa iste pozbieral dal dokopy a pohol sa dalej-sprav to aj ty

viera
19. mar 2024

Ja len tolko ze odkial vies ze schudol 9kg a ze skrz ten rozchod?Mozno schudol preto ze zacal napriklad sportovat..Zdravo sa stravovat a podobne😀,alebo ma novu cicku ktorej sa chce pacit.Osobne keby mu zalezalo,uz ti cez sms odpovie…To by nenechal len tak…Lenze neodpovedal🤷‍♀️…A to za vsetko hovori…

muchotrafka298
19. mar 2024

Odkial beries istotu, ze schudol preto, ze ste sa rozisli? Toto ma zarazilo ako prve. A prosim Ta, nezatahuj do tohto "osudoveho stretnutia" inych ludi, ze aby ho zavolali akoze tam alebo tam. Jemu to vobec nemusi byt prijemne, okrem toho, kludne moze mat novu znamost. Nie kazdy caka 10 rokov a utapa sa zialom za byvalym. Kazda TI tu napisem to iste, nechaj to tak, nekontaktuj ho, aj ked toto citat nechces.

tamitamitami
19. mar 2024

Možnosť 2 mi príde vpohode, stretnete sa v kruhu známych a buď si prirodzene budete mať čo povedať alebo aj nie. Ak áno tak super môžeš otvoriť tému, ak nie tak budeš vedieť že už naozaj nie je šanca. Určite lepšie ako mu vypisovať sms aby ste sa stretli.

diewcatqoo
19. mar 2024

Uz si tu mala niekolko tem. Popri tom je tu stale kazdy tyzden nejaka tema o tom, ci sa nam ozval byvaly, kedy ci sme sa vratili.. ak toto vsetko zakladas ty, tak pre vlastne dobro, vyhladaj odbornika, ktory ti to pomoze prekonat. Toto naozaj nie je ok.

pochod
19. mar 2024

Ty si to ukončila.. Takze sa nenašiel nikto lepší a začína ti chýbať? 😁 Typkovi je uz iste dobre nic ine mu nechýba ku šťastiu len žena ktorá ho odpalkovala 😂

veronikaszabova
19. mar 2024

@diewcatqoo a zrovna pod tymto (podobne diskusie) - hned prva je jej 🙂

viestta
19. mar 2024

@veronikaszabova to je ta co ju vylozil aj s kufrom z auta, vsak? Ja sa mu ani necudujem. Cim viac diskusii zalozi, tym viac lutujem toho chlapa

veronikaszabova
19. mar 2024

@viestta ano, ona 🙂

Ciste zufalstvo 🤦

jaskolka
19. mar 2024

Viackrát si tu písala, viackrát si dostala rovnaké odpovede... Načo do aleluja to riešiť? Napísala si mu, nereflektoval, tak prečo silou mocou sa chceš vtierat?

lenka.25
19. mar 2024

Veď tvojmu ex sa nemohlo nič lepšie stať ako sa ťa zbaviť . Dievča spamätaj sa , nájdi si odborníka , naozaj potrebuješ pomoc . Toto nie je OK, čo ty tu stále riešiš .

moonlight1210
19. mar 2024

“ (ale bojím sa toho, že ani neodpíše keďže som mu písala aj k meninám a ani obraz ani zvuk”

Tu mas odpoved. Hadzes navnady a nic.
Nechce ta vidiet, nechce o tebe pocut, nechce s tebou hovorit.

Niekedy neostava ine ako akceptovat jednak dosledky svojich rozhodnuti a cinov, a jednak rozhodnutie druhych.

taksomtu
19. mar 2024

@autorka dám kontrolnú otázku: máte spoločné krsniatko? Ale nie, úplne vážne: ak si to stále ty, čo ťa vysadil z auta uprostred noci s takmer vybitým telefónom, tak ťa mal vysadiť aspoň na Mesiaci, lebo toto mu polovica MK neodpustí...ak by si to náhodou nebola ty a nemám použiť: " NEKONTAKTOVALA BY SOM HO", tak ti napíšem len toľko, že to,že ti na gratuláciu k meninám neodpísal ani strohé: "ďakujem", hovorí za všetko...a nechcem sa ťa dotknúť, ale tieto tajné plány ako niekoho niekde akože stretnúť, som kula v sedemnástich...vtedy som bola dosť trápna...viac ako teraz...

enmery
20. mar 2024

Riešila som niečo podobné. Cez známych to riešiť je hlúposť. Napíš mu úprimne ako tu, že si chceš vyjasniť veci a porozprávať sa. Že Ti neodpíše je dosť možné-je to ale 50 na 50. Ber to tak, že ak sa ani potom neozve, pochopíš, že on sa už rozprávať nechce a vtedy začne Tvoje hojenie. Ale úplne Ťa chápem, prečo to chceš urobiť a je to pre Teba dôležité. S otvorenou úprimnou správou nič nepokazíš.

autor
20. mar 2024

@enmery
Ďakujem za pekný a úprimný koment, no najviac sa naozaj bojím toho, že neodpíše a zbytočne sa len ponížim...😔

enmery
20. mar 2024

Nie je to poníženie, asi to potrebuješ urobiť pre svoje uzdravenie, keď Ťa trápi, prečo a ako sa to skončilo...mňa raz kontaktoval ex a chcel sa stretnúť a porozprávať o rozchode-prečo a pekne to uzavrieť...vtedy som tam nešla, lebo som bola mladá a hrala sa na hrdú...potom som si tú traumu z neukončenia niesla roky a výčitala si to....ty by si si vyčítala, ak by si to neskúsila...ber to tak, že po čase si povieš, urobila som maximum a chcela sa stretnúť...ľudia skutočne najviac ľutujú to, čo neurobili a mohli

autor
21. mar 2024

@enmery môžem ti napísať správu? Ďakujem 🙏🏻