Tie čo ste nezadané ako dlho ste už bez partnera? Už som single vyše roka. Slobodu si niekedy užívam a potom znova chytím ten stav, že už by som niekoho aj brala. Najhorší pocit je ten, že už nemám veľa času na založenie rodiny.
Počítajú sa aj slobodné matky? 😄 ak áno, tak ja, vyše 4 rokov sama...síce mám dieťa...ale chlap mi ani nechýba a ani by som už nechcela so žiadnym chlapom zdieľať jednú domácnosť, jednu posteľ a proste všetko 😁 žiť sa dá aj bez muža...😄
@earlgrey makove buchty si napiekla? 😉
@princkrason 😄 včera boli...aj makové, aj kakaové a aj lekvárové 😁
@earlgrey Ts 😠🙂
@princkrason
@earlgrey
Vy už kedy konečne skočíte na rande.😄
Ja som sama od júna 2023,rada by som si niekoho našla,ale úprimne,už som sa zmierila s tým,že ostanem sama,lebo nájsť si normálneho muža je proste nemožné..Ja síce nie som úplne sama,mám 9-ročného syna,ale o to viac mi je smutno,že sme len sami dvaja..
@princkrason ja som prišla vo vete len do slovíčka , mi nedala🤣🤣 a je to jasné
@princkrason Tak ju pozvi niekam von, zadaj adresu kaviarne a ona Ti dá-buchty.🙃
🙂 dievcata, neodkláňame sa o temy autorky
Ja 4 roky som single a žijem
Ja som bola single aj 3-4 roky. A myslím si, že je lepšie byť single, ako byť s nejakým magorom. Stačí si tu čítať témy, ako niektoré ženy smutne a ťažko žijú po boku debilov. Čím žena zúfalejšie túži niekoho nájsť, nalepí sa naňu presne taký vadný kus a ona prehliada všetky red flags sveta. Keď sa máš rada a si sebavedomá, pritiahneš si do života tie kvalitnejšie kusy.
Ja od posledného vzťahu 4 roky, nejaké pokusy samozrejme boli, ale zdá sa, že to žiaľ nie je tak ľahké...
Ja som bola single asi 1,5 roka. A bolo to super. Akože nemenila by som môj terajší stav, ale ja som si to strasme užívala. Nechápala som, keď niekto povedal, že chuda, ty si stále sama? 🤣
Skus si na tom nájsť pozitíva. Ver mi, že niekedy je lepšie byť sama ako s nejakým prípadom len kvôli tomu, aby si s niekym bola.
8 rokov (zdrav. dovody)
Celý život 👽
Presne 1 mesiac 🙂
Ja som bola aj 9 a neboj, nie je to žiadna choroba.
Koľko máš rokov?
Mňa netromfnete nikto! 😀
Celý život Single.
Už to bude čoskoro 5 rokov, bez randenia, bez všetkého čo k tomu patrí. Večer padám od únavy na hubu a cez víkend sa venujem deťom, domácnosti.Neviem si predstaviť vsunúť tam niekde ešte muža, randenie, budovanie niečoho. Na to nemám ani energiu
@sevrin normálneho muža = muža ktorý bude môj typ, bude ma priťahovať, bude pre mňa príťažlivý, bezohladu na to aký je.
@chupakabra aj túto výhovorku som už počul a nebolo to raz. Tie slečny som o mesiac, dva stretol, s frajerom…
S odmietaním a výhovorkami od žien, mám skúsenosti ako nikto. Celý život randím a stále ma odmietajú na 1000 spôsobov.
@thunderdome noooo dobre a teba aký typ mužov teda priťahuje, nech sme v obraze o tom, čo znamená "normálny muž".
@sevrin ja som neni, žena. Len vám viem vysvetliť postoje žien keďže s odmietaním, výhovorkami, zahováraním, obkecávaním, od žien mám tooolko skúseností že lepšie viem ako ženy samotné. Mňa neoklamú. Ja velmi rýchlo zistím či žena naozaj chce byť sama alebo to má len ako výhovorku aby muža diplomaticky odbila.
@thunderdome no podľa toho čo píšeš a ako sa opisuješ, ty evidentne nebudeš žiadne terno.
@thunderdome Chlapče a zamyslel si sa niekedy v živote, že chyba môže byť v Tebe?Ja som tu pár Tvojich opisov čítala a teda...podľa mňa tam niekde bude pes zakopaný.
@sevrin to ani netvrdím, ale aspoň mám obrovské skúsenosti ako funguje to dobývanie žien ktoré nemajú záujem a robia presne to čo sa deje v tejto téme. Keď povie že je sama a niekoho by chcela, hneď to zabije tým že napr. “ale chlapi nepíšte mi, neberte to ako zoznamku” keď povie že nemá čas, má toho veľa, tak to znamená že nemá záujem o toho komu to hovorí. To sa mi stalo tento rok napríklad naposledy. Už má partnera. Na toho zrazu má čas. Takže preto ja už tie ženské kecy beriem s rezervou. Viem že pre mňa je odpoveď vždy NIE tak som si už na to zvykol. Zmieril som sa s tým a už to beriem športovo. Zaflietuje, zadvorím, a už len čakám ktorú formu odmietnutia použije.
@enmery viem niesom atraktívny, niesom ich typ, ja viem, hovoria mi to stále aj mi to dávajú najavo. Ale aspoň už mám prekuknuté ich ťahy. Mňa už nič neprekvapí. Tak aspoň radiť môžem.
vsak mi napis 🙂