Ako ďalej? Keď mám pocit, že som absolútne zlyhala? Mali sme komplikovaný vzťah, ale vždy som verila, že tie naše chyby ustojíme a vytvoríme z toho niečo pekné. Všetky kamarátky majú rodiny a deti posunili sa v zivotoch.
Povedz kamarátkam nech ti dohodia nejakého kamoša od manžela. Ak teda chceš vzťah. Nevešaj hlavu.
A? Život sa predsa nekončí, ale len začína. Mať deti v neskoršom veku sa tiež predsa dá. Ja som toho živým príkladom ;)
Ved si este mlada, nepoviem keby mas 43 rokov… by som nejako nehnala veci, clovek ma mat cas a nie ist len skrz to, ze vsetci maju. Mozno do mesiaca stretnes toho praveho
@kiki68 aj 43 je ešte super vek... 😉
autorka, ešte len teraz ti začína život... chlapov si môžeš vyberať.
hoc ktorý 40tnik ťa zoberie všetkými 10timi...
Skús sa sústrediť na seba a nie pozerať na okolie, kto má čo a kto ako žije. Nie každý mame súdený presne nalinajkovany život, treba sa zmierit s tým, že k tebe tieto veci prídu neskôr a možno vôbec neprídu. Preto ži v prítomnosti a nepozeraj na to čo bude o 5-10 rokov. Takto zbytocne len seba deptáš a robíš si zle.
no tak zle si si uz odzila, teraz by ta malo cakat uz len to dobre 😉 ... ale svoju adresu tu nenapisem 😁🤣🤪
Pozri, znama z rodiny sa v podobnom veku zamyslela a isla na umele oplodnenie. Ona bola inak rozumna a krasavica, ale vyssia a mohutnejsia a chlapi mali pri nej komplexy, ci co... Vyriesila si svoje a ze u chlapov nema stastie🍀 vzala ako fakt. Maju jedna druhu 🫂a je v poho.
Je tazke sa takto z toho dostat sama. Skus pozriet videa Petr Casanova, on vie dost poradit a vysvetlit.
Ved to nie si stara. Casom to preboli a vsetko, co ma prist, pride, len tomu trosku pomahaj svojim aktivnym zivotom, novymi radostami, optimizmom, usmevom 🍀.
ak veľmi túžiš po deťoch, daj si zmraziť vajíčka, nech teraz nemáš pocit že máš napríklad 2 roky na nájdenie a namotanie nejakého chlapa a nebrala si prvého blbca. Ak budeš mať zmrazené vajíčka, máš čas aj 10 rokov na nájdenie a spoznanie pravého...
😀😀😀 aj ja som v 33 ostala sama a bezdetna.
Ale v o zopar mesiacov som si nasla najuzasnejsieho chlapa na svete...
...ktory mi v mojich 37 oznamil, ze na dieta mam este 5 rokov cas...
...cize som ostala v 37 sama a bezdetna😁
Ale o zopar mesiacov som si nasla znova najuzasnejsieho chlapa na svete, ktory chcel mat aj vela deti a cize aj napriek tomu, ze som v 33 ostala sama a bezdetna a potom znova v 37 sama a bezdetna, mam vsetko, co som si kedy priala mat😊
Máš super vek venuj sa sebe, užívaj život kto ma prísť do života ten príde deti môžeš mať aj o 5-76 rokov, život nekončí, len to tak teraz vyzerá
@oliolijanka skrat to, rodila sk v 50tke?🤣
@deti95060810 už veľmi nie, keď je niekto single, bez deti
ti šibe??
čo je zlé na tom byť v 33 sama??? Ži, užívaj si a prestaň si lámať hlavu zachladenými predsudkami👍
Hlavne sa neporovnavaj! Dnes nie je problém si založiť rodinu neskôr. Zacni sa starať o seba po všetkých stránkach, nabíjaj sa optimizmom. Práve teraz je čas na nájdenie zrelého muža. Už máš skusenosti, stačí ich pretaviť do reality. Nikto nie je dokonalý ani tvoj ex...časom sa zasmejes a budeš rada, že máš lepšieho chlapa a s ním rodinu. Len prosím ťa nepanikar a nezaves sa prvému ba jej, ktorý príde a hlavne nedaj si urobiť dieta, lebo biologicke hodinky tikajú. Ver si, to je polovica úspechu.
Prosim ta. Mam 36 a vela mojich spoluziakov nema nikoho. Takisto muzovi spoluziaci,vela z nich nezadanych a to maju 39
Nedávaj na kamarátky,že sa niekam posunuli.Nechci si nájsť chlapa za každú cenu,len aby si niekoho mala.Kolke tak spravili a teraz majú síce rodinu,ale není sú šťastné s chlapom ktorého si rýchlo a zbrklo našli.
Nechaj to voľné plynúť, ono to príde samo.Ty čo môžeš pre to jediné spraviť je nesustred sa na to,chodievaj často medzi ľudí, na turistiku po výletoch...proste užívaj si život a uvidíš,že to príde tak rýchlo až sa budeš čudovať.
A keď sa ti bude zdať nejaký sympaťák, že prešiel kolo teba a mrknúl na teba očkom, tak skus nadviazať nenápadnú konverzáciu....ako napríklad...dobrý deň prosím vás neviete koľko je hodín?Alebo prosím vás,trocha tu bludim neviete kde je napríklad (nejaká ulica,alebo náučný chodník ak budeš na turistike).
Ja som sa takto spoznala s mojim už manželom. Vybrala som sa sama do janosikovych dier, aj môj tam šiel skoro pri sebe sme parkovali autá, hneď ako vystúpil aj on z autá,sa začal usmievať po mne,pekne pozdravil dobrý deň a ja hneď na to som sa chytila a spýtala sa ho prosím vás neviete kadiaľ vedie ten chodník a či sa po ňom dostanem do dier?On povedal,že áno a ak mi nebude vadiť,že aj on ide tým smerom,že môžme ísť spolu.No a vidíš už sme manželia. Janosikove dieri nás spojili😊.
Tak preto nezufaj,ono to príde,ale nebuď len zavretá doma.
A ja by som k nadpisu tvojej temy doplnila "...a zivot pred sebou".To nie je ziadny vek.Zi.
Iba sa ponauc,ze drzat sa zubami nechtami vztahu o ktorom vies, ze je komplikovany ti v zivote nic zmysluplne neprinesie.Davno si sa mohla mat lepsie.
Ja som tiež v 33jke opustila partnera po 8 rokoch,v 35ke som stretla svojho teraz už manžela.Mame spolu 2rocneho a druhy sa narodi v júli ❤️,mám 41 rokov .Ono sa nedá všetko naplánovať a v 33jke si mladá a treba si trošku aj single život užiť.Ja som mala druhu pubertu po tom rozchode 🤣rada na to spomínam
Teda super čas na sebarealizáciu - skoč si do zahraničia na skusy aspoň 1 rok naučíš sa reč, zarobíš peniažky, oťukneš sa v rôznych situáciách a uvidíš, že si aj partnera nájdeš
Venovat sa sebe. Rozvijat svoje konicky, zaujmy, pracovne schopnosti. Robit karieru.
Dalsi chlap sa najde. Nevesaj hlavu.