Ahojte, nájde sa tu niekto, kto prihlásil svoje dieťa na pobytový tábor a musel objednať dieťa na pcr testy? Mám s tým problém, akokoľvek sa snažím vyplniť formulár, tak mi vyhodí okienko skontrolujte si povinné polia. ☹ Blbých komentov sa prosím zdržte, nie som za testovanie, no musíme to absolvovať. Prosím o pomoc.
Za každú jednu pomoc, odpoveď ďakujem
vek dcery je 11 rokov, nastupuje na tabor 17.7.
a ako sa ráta ten vek? 10+364 alebo už po dovrseni 10 rokov + 1 den... neviem to dohladať, Dik
tak až teraz som pochopila to červené políčko pod dátumom 🙂 bože, matka na materskej 🙂 už prestávam poriadne rozmýšľať 😀 nesmiem prihlásiť na testy skôr ako 14 dní 😀
Dátum musí byť minimálne 3 dni pred začiatkom tábora a nie starší ako 14dní!
ďakujem vám za pomoc žienky. 😀
@zhadiska prosím Vás moja dcera ma 9 takže testy do tabora neriešim, ale toto ma zaujalo - ono na testy do tábora sa prihlasujete cez nejaku špecialnu stranku? alebo web určeny presne na tetsy do tabora 🙂 prepačte za debilnu otazku ale ked to ten system tak pekne vie že nesmu byt staršie ako 14 dni tak ma to zaujalo 😀 ja som myslela že pojdu decka na normalne testy niekam kde je to dostupné ako klasicky pre tých čo to potrebuju do zahraničia alebo po príchode a pod.
@sarinka2012 normálne cez korona.gov.sk, ako keby išli na "normálny" test
@zhadiska moja ide do tábora na týždeň, tiež 11 ročná, nástup 04.7. a stačí im AG test našťastie
@zuzkalujza prečo našťastie? Mojim dávali kloktacie.
@zuzkalujza ako vám je dobre... uvidíme, aké bude mať dcéra, keď pôjde na tie testy
@zuzkalujza ahoj, a kedy a kde davate testovat? Moj nastupuje 2.7.na folklorny workshop a ziadna MOM nedava terminy po 29.6., ani neviem, ktore este budu existovat...a tiez ziadaju 24 hod AG test.
Ahojte. Prosím Vás, ja neviem dohľadať informáciu, či mi preplatí štát PCR testy ak ide dieťa do viacerých táborov. Našli ste takúto informáciu ? Ďakujem.
@elenita u mojej doktorky za 20€
@mirkakab lebo v TT take nerobia. Len z nosa.
vek dieťaťa? Potrebuje naozaj test?