Ahojte. Paci sa vam toto meno alebo mate dceru Hannah? Prip. radsej Hana podla vas?
Ak len z týchto dvoch, tak Hana
Nepáčia sa mi cudzie mená so slovenskými priezviskami.
Nie nepáči
Ak máš zahraničné priezvisko kľudne daj Hannah ak slovenské radšej Hana 🙂
Obidve sa mi pacia, mam neter Hanu a je to krasne meno, volame ju Hanka aj Hanicka, ked bola mensia.. mne sa to meno velmi paci.😊
Takto. Hana sa mi nepaci, ale ked uz ju niekto oslovi Hanka, Hani, to je pekne. Hannah v nasom kalendari asi len tazko najdes a ja pre take mena pochopenie velmi nemam, prepac 😅 Takze za mna Hana jednoznacne.
Mne sa páči Hannah, aj som nad tým uvažovala, ale nedala by som to s nášmu priezvisku... To radšej Hana.
Nepaci
Hannah v žiadnom prípade. Keď už tak Hana.
Mne sa velmi paci meno Hana,
vzdy si spomeniem na tu peknu moderatorku z Ta3 co je teraz na materskej,
inu Hanu som nepocula v okoli ze by sa volala, ani som nikde nestretla,
Ale mne sa celkovo paci aj meno Anna, a Hana je take s tym spojene.
Moja dcera sa vola Hana. Volame ju Hana, Hanka, niekto aj Hanicka. Ale ona pubertacka by radsej chcela byt Hannah 🙂 Tak si vyber. Podla mna to je variabilne meno, vies ju pekne volat ako dieta, aj ako dospelu.
Moja je Hana, volame ju Hana alebo Hanka. Na Hanicku sa velmi zlosti, ze sa jej to neplaci. Jej kamoska je Hannah, ale ma otca cudzinca a zahranicne priezvisko bez prechylovania -ova.
Hannah sa v podstate vyslovuje Hana, takze akurat to dietatu skomplikujes s pisanim mena na vykresoch v skolke. Mozno to vypada supermoderne, ale Hana je pekne meno samo osebe
Určite Hana. Nebavilo b má neustále vysvetľovať 2 n a na konci h
Naše Hana je omnoho krajšie najmä ak nemáš zahraničné priezvisko
Hannah je nadherne meno, poznam dve, zijem ale mimo Sk
Páči sa mi meno Hana, Hannah nie.
Obe sú pekné.
Na Slovensku urcite nie. Kludne Anna, ale Hannah pokial nezijes v zahranici s vhodnym priezviskom urcite nie. Chuda dieta bude cely cas musiet hlaskovat meno
Keby som musela z týchto dvoch, tak Hana
Paci sa mi Hana 🙂
Hana/Hannah je meno ktoré sa mi kedysi vylozene nepáčilo a mala som ho zaradené v šufliku tých divných starožitnych mien typu Blažena, Apolónia …
Ale postupne som mu prišla na chuť, potom som stretla dve Hany, obidve boli úžasne osobnosti a odvtedy patrí to meno medzi moje obľúbené.
A je aj medzinárodné, čo ja osobne považujem za výhodu, preto aj moja dcéra ma meno ktoré existuje vo veľa jazykoch.
A či dať Hanu alebo Hannah ? Obidva tvary sú pekne podľa mňa. Asi záleží aj od rodiny, niektoré rodiny sú také že ziju všetci tam kde sa narodili a niektoré sú zas rozlietané po svete. My sme skôr ten druhý prípad, rozlezeny kade tade po európe, ja som síce na sk ale vzdy som vedela ze tu nezostanem vecne, dcéra chce ist na VS tiez preč. Aj preto som jej dala meno ktoré nieje iba slovenské
Ja som strašne chcela dcéru Hannah
Páči sa mi Hannah ❤️ moja kamarátka od detstva
ja som velmi velmi chcela Hanu, ale muzovi sa toto meno vobec nepaci...a teda radsej slovenska verzia, bude to mat jednoduchsie
Máme dcérku Hannah, ale my nemáme slovenské priezvisko. Ale táto varianta mena sa hodí aj k niektorým slovenským priezviskám, takže je to len na vás, ktorá verzia mena sa vám páči viac.
Keby Hannah citali ako sa ma - “Hana”, tak ok, ale ked ju maju volat HanaH, tak to radsej jej tak rovno napiste 🙂
Tak tak, Hannah sa správne cita Haena, na konci dokonca šva (áno, učím AJ 🙂, preto dat na Slovensku meno Hannah a citat ju Hanach (pretoze to je spodobovanie) je sedlacina prvého stupna 😉
ani jedno, ani druhé...