Ahojte baby , s priateľom sa nevieme dohodnúť či Vanessa alebo Charlotte ? Chcela by som vedieť Váš názor ktoré meno je pre vás krajšie ? 🙂 popripade ak ma niekto Charlotte či nebol problém pri krsteni alebo na matrike 🙂 ďakujem
za mna Vanessa 🙂
@andreakotesova Ano jasne , len ja neviem mne sa hodia obe mená k tomu priezvisku 🙂 keď tak mi napíšte prosím a poslem priezvisko
@simona1998 A preco musi byt Vanessa s dvomi S?
@belllinka Pretože sa mi to tak páči 🙂 tak ako CharloTTe tak aj VaneSSa
daj Vanessa Charlotte a je to
Presne. Záleží aj od priezviska...aby to neznelo strelene.
Ja som napríklad zásadne proti menám ktoré sa inak píšu ako čítajú...pretože človek má s tým potom celý život oštaru...furt niekomu vysvetľovať "ale ja som Šarlota s Ch a nie so Š...A s dvomi t". Alebo ja som Nela s dvomi L. A podobne.
Z praktického hľadiska ako človek ktorému celý život komolili priezvisko...si dávam veľký pozor aké meno dám dieťaťu, nech sa s tým neotravuje.
Chápem.ze.clovek (matka) s "obyčajným" menom typu Katka Majka Janka...má potrebu svoje dieťa "odlíšiť" fancy menom...len sa treba zamyslieť aj nad tým kde to.dieta žije a do.akych situácii sa môže.dostat. A nech mu to proste nejde na nervy. S menom žije celý život...
@simona1998 ahoj. Skús porozmýšľať, že keď budeš chcieť na ňu zavolať skrátene, tak ako ju oslovíš. Možno to Ti pomôže pri výbere.
Je možné, že ako Charlotte ju ľudia/deti budú volať Lotka :( Mne osobne by to vadilo...Vanessa sa nedá takto dokaličiť, aspoň ma nič nenapadá
Ani jedno ani druhe. Obe su to mena pre malu princeznu avsak uz nie pre dospelu emancipovanu zenu.
@simona1998 kľudne napíš priezvisko do IP.
@ckatka Ahoj , presne sme rozmýšľali aj nad týmto a napadla nás aj Tamara ale vraj to vyznieva škaredo ? 😂 to mi bolo povedane 🙂 no zatiaľ mame tieto tri Ale tak dúfam že sa raz zhodneme ..
mame v skole charlotte, je z nej lotka a z vanessy je neska..ak vsak musis, daj, ako pisu vyssie, Vanessa Charlotte
@karhu ako vidím tak asi z každého mena si spravia “nepeknú” skratku :/ 🙂 určite buď tie dve alebo zaradim Tamaru
@simona1998 som za Tamaru 😉
@simona1998 mám krsňa Tamaru a volám ju Tamara. Vyznie to "tvrdo" ale mne sa to tak páči. Syna mám Adriana, dcéru Ninu a volám ich Adrian a Nina.
@simona1998 áno, Tamara je najkrajšie z týchto mien👍
Za mňa Tamara určite 🙂
@lenkamatkova dceru kamosky volaju vaňa 🤣
Z tohto sa mne urcite najviac paci Tamara, volat ju budu asi najhorsie Tami, to je pre mna stravitelnejsie ako Lota 😀
@simona1998 za mňa skôr Charlotte, je to krásne menk, určite lepšie ako Tamara, čo je otrepané meno a má ho každá druhá
@lenkamatkova vanessa - neska
@simona1998 za mna urcite tamara👍👍👍, je to moderne, pekne, nevola sa tak kadza druha a neposobi to lacne😇 ako vanessa ci charlotte..pre mna su tieto zahranicne IN mena ako neonove flitre na valaške
@simona1998 Ja mám Tamaru a vôbec nevyznieva škaredo......
@simona1998 nie je to celkom pravda. My mame Tamaru. Neznasam skratku Tami. (nick je schvalne zavadzajuci 🙂)
Doma ju od babatka volame len Tamarka. Ked ju hocikto oslovi Tami, bud povie ze ona je Tamarka, alebo vobec nezareaguje.
Preto si nemyslim, ze Charlotte by reagovala na Lotu, ked na nu nebude zvyknuta.
@simona1998 Ahoj, nič v zlom, ale myslela si na to, že Tvoja dcérka bude celý život vysvetľovať, ako sa píše jej meno, že sú tam dve S, prípadne dve T a aj tak sa vždy nájdu ľudia, ktorí jej to aj tak napíšu zle.
A ak chceš názor, ktoré sa mi páči viac, tak Vanesa. S jedným S. 😉
sestra ma Vanesu, a my ju volame Vaneska, ale už som počula kadejake skratky vaňa, vany, a pod. mne sa to nepači, ale ak daš jedno alebo druhe, rozmysli, si či daš s dvoma SS alebo TT, ver mi je to oštara, ja som Marianna s dvoma N a vždy som musela všade opravovať meno, kedze mi písali s jedným n...
Na matrike zapisu akékoľvek meno ktoré sa niekde vo svete používa - aj Charlotte aj Vanessa sa používa bežne.. ak nejako závaží môj názor, obe mená sú pekné, Charlotte sa mi páči viac - rozhodla by som sa podľa toho aký význam má konkrétne meno a ako sa hodí k priezvisku..
@simona1998 sestra ma malú Vanessku a nikto ju nevolá Neska keď tak ju oslovia Vaness aj v škole.
@simona1998 ešte je otázne priezvisko dieťaťa, lebo Charlotte Bryndzová asi ťažko k sebe pasuje...