Ahojte.
Vyzerá,že hoci sme už nedúfali, budeme mať ešte drobca.
Môj tušák je dievčatko.
Chcela som meno Marína.
No termín vychádza zimný, tak chcem letné meno (o 18 rokov sa mi poďakuje🤣).
Letné mena chcem len júl a august, najviac mi padlo do oka Darina.
Čo poviete?....aké prezývky poznáte na toto meno okrem Dara, Darina? (Podobne ako Paulina-Poly).
Ďakujem.
My ame chceli tiez....ale troska inu verziu...Dária. ;)
Nakoniec mame Dariusa. :D
čo poviem? nepáči sa mi ...😉
Meno Darina je veľmi tvrdé. Pre mňa nie. Ale v lete je viac mien. A čo Helena? Elena? Jana? .... Ak to vôbec bude dievča. 😉
Elenka;)
Ja som mama sestru Darinu aj neter je Darina a volám ju Darinka, Dada, Dadušik ako kedy. Mne sa veľmi paži Alžbetka 🙂 ale ona je v novembri.
1.7 má meniny Diana 🙂
Prepac otrasne meno
tiez sa mi nepaci Darina, pride mi to take tazke meno, v juli mas pekne mena: Nina, Hana, Lujza, Patricia
Každému sa páči niečo iné, ale za mňa je teda meno Lujza otasne 🙈
Dariny v našom okolí voláme okrem vyššie spomenutých prezývok Darča, Darči, Daruš, Ria. Mne sa to meno páči, dôležité je, aby sa páčilo tebe a hodilo sa k priezvisku
my sme volali Daja
Ďakujem, príde mi také zaujímavé, mňa jedine odrádza jeho najznámejšia vlastníčka Rolincova...
Lujza je aj podla mňa škaredé....
Ešte premýšľam:
Hana, Silvia.
Možno ešte pozriem začiatok septembra.
Syn je Jakub, tak chcem, aby spolu oslavovali meniny.
(Pretože robíme obrovské oslavy, je nás veľa, tak si chcem uľahčiť život).
za mna uplne v pohode. v dnesnej dobe neotrepane. poznam dve dariny ale uz su to starsie zeny.
Ja som s tým menom spokojná už 39 rokov🤣. Volajú ma najčastejšie Dada, Darča a keďže meriam 155cm tak aj krpček ale to už nemá s mojim menom nič spoločné 🤣.
a co Oľga Olinka? Alebo Anna alebo Marta?
A letná Dominika? 🙂
Ja sa tak volám a neznášam svoje meno tiež ma každý vola dada
Hanka
Ani mne sa nepáči, ale mám dôvod . Manzelova bývala bola Darina 🤪
@autorka Hana, Anna, Jana, Zuzana - pre mna tato tradicna zostava je privetiva. Keby som nebola Jana, aj moja sesternica, ktora ma dcerku Janku, tak nasmu stvrtemu stastiu dam urcite meno Jana. Mame Alzbetku, najviac sa pacilo detom a manzelovi, meniny november a narodila sa v januari. Darinu som mala spoluziacku, volala som ju Darinka. Dcerke by som to meno nevybrala. Hanu nechcel manzel a Annu mame v rodine taku zvlastnu osobu, tak sme zvazili, ze radsej nie 🙃😄. Zuzany mame v rodine 2.
mám skvelú kamarátku Darinu, takže za mňa super, od detstva jej hovoríme Darka
Marina je krajsie
Marína😍to je tak krásne meno ale mne ho manžel zatrhol…
Z letných Jana lebo sa tak sama volám a mám rada svoje meno 😁
Alebo Annabella také mám nakoniec ja vybraté pre svoju dcéru alebo Liliana
Ale Darina za mňa nie ale každému sa páči niečo iné 🙂
Darina za mna nie.Mame Jakuba,keby sme mali dievcatko,bolo by Adriana
My mamę Ninka a Elenka 😘
Daj meno, aké sa Ti páči, nie také, ktoré je letné.
Ak chceš pri Jakubovi, mne napadlo ešte Annamária. Sestra sa tak volá a oslavuje na Annu podľa rozšíreného, a to je hneď pri Jakubovi 😊 alebo ešte Kamila je blízko, kamošku voláme Kami 😁
Mne sa Hana veľmi páči 😊 je to nadčasové meno a ako dievčatko ju budete volať Hanka 😊
Marína je pre mňa krásne meno.
A z tých letných Hana a Zuzana.
My voláme Darinu - Dada