Meno pre dievčatko - chlapca

matka187
25. apr 2019

Rozhodujem sa nad Sára, Júlia, Zina.A chlapčenské Alex, Benjamin/Ben, poraďte ktoré je najkrajšie.

ktochytavzite
25. apr 2019

@matka187 benjamin a Julia

kikulienka94
25. apr 2019

alex a Ben (beno) sú podľa mňa pre psa :D inak dievčenské asi Sára 🙂
100 ľudí/100 názorov

tyrkysova_kobyla
25. apr 2019

@matka187 kazdy ti povie nieco ine, takze vlastne si nepomozes s rozhodovanim vobec 😀
No ale ked uz, tak za mna Julia a Alex

ivanka8287
25. apr 2019

Chlapčenske meno by som určite dala Alexander, a pre dievča ja osobne Mia Haven, ale z tých vašich asi Saru.

julia17848
25. apr 2019

@matka187 ahoj. Ja som Júlia a moje meno sa mi páči. Aj kamoška zvažuje toto meno pre dievča. Dá sa povedať pekne Juli, Julinka. Malému dievčatku sa to pekne hodí, ja sa vždy predstavujem ako Júlia. Jedine ako dieťaťu mi prekážalo, keď ma volali rovesníci Jula, teraz ma tak nevolá nikto. Ale deti si nájdu na každé meno niečo. 😉 Ešte ma volali Džuli, Julča, Julka. A nieje ich veľa. Poznám ešte jednu a jedna kamarátka sa volá Juliana

sapetka
25. apr 2019

Ja by som ani jedno nevybrala pre moje, ale z tych tvojich Sara a Benjamin

ewiculik
25. apr 2019

Mne sa celkom paci julia a ben. Tie su z tvojho vyberu asi take naj

evinkakub
25. apr 2019

Zina a Benajamin... 🙂

ave17
25. apr 2019

Za mňa určite nie Júlia, je to také presladené mäkké meno, mne sa také mená absolútne nepáčia, ako pre takú nejakú naivku mi to príde

matka187
autor
25. apr 2019

@kikulienka94 tak ja som nerozhodna a preto začínam už teraz uvažovať o mene ved čas tak rýchlo letí 🙂

matka187
autor
25. apr 2019

@kikulienka94 chcela som počuť názor aby mi potom dieťa nevi čítalo že som mu dala psovske meno 😁

matka187
autor
25. apr 2019

@sapetka tak porad aké lebo to len uvažujem😁

sapetka
25. apr 2019

@matka187 urcite ti nebude nic take vycitat.. to si musi kazdy rodis vybrat sam . Zober kalendar do ruky alebo google😊a vyberaj ja som tak vypisala asi len 5chlapcenskych mien (lebo nejak co sa chlapcov tyka nie je velky vyber)a z toho smw vyberali.. to sa musi tebe pacit a musis sa citit dobre pri predstave ked to meno vyslovis.. a to ze ti tu niekto povie ze Benjamin skratka Ben pre psa sa na to vykasli.. s tym clovekom nebudes zit. Mne sa napriklad meno Benjamin Benjaminko paci ale nepacilo sa mi na tolko aby som ho vybrala ale to jw normalne kolko ludi tolko chuti. Daj na svoj instinkt🤗

evkamotka
25. apr 2019

Benjamin by som nedala, lebo to dieta bude raz aj stary chlap, proste si neviem predstavit pozvanku na 60ku s manom Benjamin. Zina a Ben ako u Romov. Co tak Marek? Brano? Dievca Julia-medzinarodne aj slovenske, fajn ako dieta aj dospela. Sara uz hrozne otrepane.

rembura
25. apr 2019

@evkamotka benjamin je pekne, ale len pre maleho chlapca, vnimame to rovnako 🙂

matka187
autor
25. apr 2019

@kikulienka94 a meno Viktoria psov volajú Viki, Nela,Kristian Kiki, Linda psovskych mienke veľa a to vďaka ludom čo ľudské mena dávajú psom a už som počula aj meno Damián psa tak volajú susedia 😊

nancy666
25. apr 2019

Zina a Ben ;)

matka187
autor
25. apr 2019

@nancy666 zas som si to rozmyslela ale teraz som spokojná dievča Sandra a chlapec Marek

nancy666
25. apr 2019

@matka187 Sandra je super a Marek má teraz meniny nie? 🙂 koľko máš ešte času? Lebo je možné že si to ešte rozmyslis párkrát. Ja som v pôrodnici tiež pri chalanovi povedala že neviem, poviem Vám zajtra 😀

beacka
25. apr 2019

@matka187 pekne meno je Sara a ben

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aleshka_supermama
25. apr 2019

@matka187 volám sa Alexandra a doma ma všetci volali aj volajú Sandra nemala som rada to meno keď som bola mala, mimo domu má všetci volajú Saša.. Pri vybere mena pre našu malú sme mali na zozname aj Sandru (už sa mi to meno páči 😁) nie Alexandru dali sme iné meno nakoniec ale chalan by sa volal určite Alexander..

sisaka
26. apr 2019

@rembura
@evkamotka
Benjamin len pre malé dieťa? Ja si vždy predstavím Benjamin Franklin, Benjamin Netanyahu, Ben Affleck ...nejaké mimino ma ani nenapadne, kľudne si to môže skrátiť na Ben alebo dať rovno meno Ben, v zahraničí bezproblémové meno, vysloví každý...Podľa mna úplne normálne meno.

katka13katka
26. apr 2019

Zina je zaujimave 🙂

matka187
autor
26. apr 2019

@katka13katka možovi sa nepáči ze meno pre mačku 😁

matka187
autor
26. apr 2019

@nancy666 ešte kopec ale keď som na PN tak je kopec času 🙂

rembura
26. apr 2019

@sisaka ja ked to pocujem tak praveze ma hned maly drobec napadne ako benjaminik 🙂

evkamotka
26. apr 2019

@sisaka ano, v slovenskych podmienkach mi prve v mojej slovenskej hlave napadne biblicke maly benjamin, najmladsi clen rodiny, nie americky prezident

elinka2018
26. apr 2019

Ahoj,za mna asi tiez Julia a Alex.No a co sa tych mien pre psov tyka,ja mam dcerku Elisku a minule idu okolo mna.ludia so psom a kricia Eliska,no nie na malu,ale na psa🙂))

matka187
autor
26. apr 2019

@evkamotka ved nám sa páčilo aj meno Ben,ale či je v kalendári to neviem, a veľa ľudí pokazí mena tým ze ich psom dávajú, aj Jesica je pekne meno má ho jedna známa a tiež to dávajú psom 😁