Zdravim, mate niektora chlapceka s tymto menom? Nemali ste problem na matrike pri zapise mena?🙂
A mena Joffrey, Sandokan,... uz neletia? Co vam to dieta urobilo? Vsetci budu mat z neho srandu.
netýrajte dieťa, ešte sa ani nenarodilo.
Žiješ v Grécku? Lebo tu to bude trápenie s takým menom
Nebudú mať problém, poznám chlapca s takým menom a okolie ho berie bez problémov aj v škôlke aj rodina.
K priezvisku Assimakopoulos meno ako stvorené. Achilleas Slaninka, či Bryndza.... nič moc...
Keby mal aspon priezvisko Pata, to by celkom slo😀
Ja že aká Achilovka a Ischias 🤔
Tiez by som prihliadala na to ci sa hodi aspon trosku k priezvisku.
Milá autorka, mám na Teba len jednu otázku: ako sa Ty voláš krstným menom?
ja mam celkom rada nezvycajne mena, ale toto je uz aj na mna moc. fakt len, ak ma niekto manzela greka... alebo dalsim mozte dat mena pytagoras a sizyfos.
Ja ked som isla rodit, tak v porodnici jedna romka nahlasovala sestricke meno pre dieta a chcela dat Julia (citajte Džúlia ako Roberts) a sedtricka to nechcela zapisat a pytala sa jej, ako sa to vlastne ma pisat, tak tu rodicku to tak zaskocilo a vravi jej: sak normalne Dž-ú-a dalej uz ani nevedela, ja som myslela, ze porodim od smiechu 😂😂😂
@h2 mozno Thetis🙂
Ale k teme, vies, ze Achillea je latinsky nazov pre rebricek (mysi chvost)?
@dskjhfdlkdjhl eurydiké
@dskjhfdlkdjhl Práve, že si myslím, že autorka má meno z kategórie, že keď to v triede povedala učiteľka, postavilo sa ich 5. Všímam si, že čím bežnejšie meno niekto má, tým nezvyčajnejšie chce pre dieťa. Samozrejme, aj inteligencia matky zohráva istú úlohu.
@lunademonica dakujem. Odradit sa nenecham, komentujuce ma nepoznaju, ani otca a uz sudia.. ale tym len ukazuju svoju nizku uroven podaktore.
A budú ho volať Achilleassko ?
Podľa vzoru Kevinko, Sárka, Liamko a podobne
@belllinka priemer by bol este fajn😉
@nyusika Leo.🙂
A to sa nemôže volať proste LEO ?
@lindusss2016 my sme mali v pôrodnici Chimenu Horváthovú 😀
Trochu off topic, no neda mi. Nechapem, preco ludia az tak riesia mena na Slovensku 🤷♀️ Ani preco je zle kombinovat mena rozneho povodu… Shawn Mendes, Milan Pique… nikto neriesi.
A pozeram ze aj v greckom a aj v inych kalendaroch je to Achilles a nie Achilleas. Ci to zamerne treba este nieco vynimocnejsie? Chuda decko
Achilleas Malagaris, ci Achilleas Kováč? To je trochen rozdiel..