Ahojte, mam uz jednu dcérku uz tam bol problém jej vymyslieť meni,resp. Nájsť take co by sa mne a partnerovi páčilo, no nasli sme. .. a teraz čakáme druhé dievča a absolútne mi nic nenapadá, pozerám mena od hora dole, každý deň a vôbec žiadne 😔 tak reku skusim tu, ze možno dáte nejaký typ na nejaké nie moc obvyklé..teda nie nejaké ze Šeherezáda alebo Jessica ale skor také co síce v kalendári je, ale často sa nepoužíva. Také ako Sofia, Nina,emma.. a iné ktoré potom ma polovica dievčat v triede Absolútne nie, mame doma Timeu. A druhé by sme chceli aby bolo také k podobné, ...dajte nejaké typy,ja som zúfalá uz 😀
Olivia, Daria, Elia, Eva
Sabrina
Tamara
Zora
aj mne napadla Tamarka (Tami, Taminka)
Helena
Alternatíva k Melanii - Melany 🙂
Marietta
tak nech vyberie on
A čo tak Zuzana? Také meno sa už vôbec nedáva.alebo Marina?
Linda 👍
Ahoj, mame 2 chalanov a dve dievcata-druhe ma mesiac🙂 no a tiez som absolútne netusila co s dievcenskym menom. Prve nasiel syn a druhe skrslo cca tyzden pred porodom, tak mame Nelu a Silviu. Nepanikar, mozno ta to napadne az tesne pred termínom
Kiara
Karolínku volajú Lina, to je celkom pekné meno
Iva (Ivanka, Ivka) - malo caste a pekne
Anna ( mne sa paci ak sa nezdrobuje toto meno, a zvyraznia sa tie 2 nn)
Naďa, (prip. Nadia), Tanya, Diana, Lucia, Alica
Ivana... 😀 Som nositelkou tohto mena a som spokojná. Väčšinou mi každý povie Ivanka
Ahoj ja čakám chlapcov dvojičky, ale pre dievčatá som mala vybraté nie úplne tradičné, ale v kalendári nachádzajúce sa mená - Anastázia a Anabela
Aurelia, Lydia, Kamila, Simona....
Ahoj ja mám Táliu (Tália by sa ti mohlo hodiť k Timei a stále nám to meno lekári atď chvália aké neobvyklé tu) a Samantu 😇
Vanda, Vanesa , Klára , Linda, Lenka , Pavla, Lujza , Zoja , Vilma , Matilda . Thelma, Natália
Tatiana?
Zalezi ci sa bude pacit vam dvom😉 mne sa Karin nepaci, znie mi tak spanielsky a to mne nesedi, ale moj nazor je totalne bezpredmetny pri vybere vasho mena 😂
Paci sa mi aj Barborka, a tiez to meno teraz nepocut.
Mia, Tamia, Tasia, Lesana, Liana