Nasho vola svokor Aďo. A je to podla mna ine meno. Podla mna Ado je Adrian. My synceka, este nema ani rok volame Adamko.
Ado je Adrian. Mam synovca Adama a volame ho Adam. Ked bol maly oslovovali ho Adi.
Mojej kamošky syn je Adam má síce už 15 cca 180cm ale stále ho voláme Adamko🤣😁
My mame Adamka, Adamuska, Adama a Adik mu hovori p.ucitelka v skolke 🙂
Adamko
Ado je dost mimo na adama, toskor adrian alebo andrej. A mimo to, svokor a aj rodina a iny by dieta mali volat tak ako si zelaju rodicia, nie vymyslat si vlastne prezyvky a skratky..
Ale nas maly ma take netradicne meno, ale ziadne zahranicne, a muzova rodina (svokra, svagrina, svagor) ho menom este nenazvala, furt je pre nich maly (to je pre maleho, kde je maly, pod sem maly, pod sem moje....) a nepaci sa mi to, a som zvedava ako ho(ich) budu volat ked budu o chvilu dvaja chalani, a ani druhe menonebude take ake si svokra zela (po muzovi)
Moja dcéra je Timea a volám ju Mima. Svokra aj niektorí príbuzní jej hovoria Mejka (tak ju pomenovala neter, keď ešte nevedela poriadne rozprávať a chytilo sa). Nikto to nikdy neriešil. Voláme ju tak od mala, takže reaguje na všetky tieto mená 😀 Už má 5, vie, že sa volá Timea.
Mám synovca čo bol vždy Adamko, teraz je to už Adam, lebo ma 22rokov 😅
mam syna a volaju ho kadejako, Adam, Adamik, Adamko, Adamino...
Adama v rodine volame Adamino 😅
U nás sa tiež používa Aďo na Andreja kedže meno Adrian moc nefrčí.
ado, v rodine sice ziadneho nemame, ale za to znamych s tymto menom volame bud ado alebo jednoducho adam. inak sa podla mna ani neda
žeby Adam?
Mám synov Adriána,aj Adama🤗Adriána voláme aj Aďo.Adama sme volali len Adam,Adamko 😉
Ja mam syna Adamka a voláme ho Adamko,Adam alebo ja najčastejšie Adamik ( zatiaľ ma cez 2 roky tak môžem aj tak v 15tich mi to už asi neprejde 😁)
Ja mám 20ročného Adama. Keď bol malý volali sme ho len Adamko...
Ja mam v rodine Adama okolo 30r a jeho rodicia ho volaju Ado
Adam, Adamko a ja veľmi casto Adamček a manžel Adamuško.. 😁 Ma skoro 18. 😁
Adamko,Adamino Adamusko,
Adam, adamko, aďo
Adam, Adamko, Aďo
Ved, ked sa Vam to nepaci, treba svokrovi diplomaticky vysvetlit ...
Susedin Adam je odmala pre všetkých Aďo. Už je dospelý a stále ho tak volajú.
Adam, Adamko
Ado je Adolf nie? Adam je Adam, Andrej mozno Andy, Adrian mozno Aďo (u nas na ulici Ajo, Ajko). Pre mna Adam max. Adamko, nic ine mi k tomu nepasuje.
Pri menach je to vzdy o dohode. Poznam napriklad Eriku, ktoru volaju Marcelka.
Mám kamaráta Adama a niektorí ho veru volajú Aďo, aj jeho priateľka. Tiež sa mi to zdalo divné..
Šííííš a keď Štefana volajú Pišta, Alexandru Šaša a dokonca som poznala Dominika, ktorého volali Kristián 😂 Tak to čo? Dokonca som počula pri Adamovi volať na neho Dado. Tebe môže byť jedno ako ho budú volať, nie? Kým to nie je niečo cez 😀
Nas je Adamenki 🙈 ale tiez Adam, Adamko
Ma 5 r
Ado neznasam...
My Adama nemáme, ale tiež si myslim že Aďo je kusok mimo, ze to skôr sedi na Adriána.