Ak.mame prvého syna Adama,druhého Andreja ,hodí sa tretiemu meno Adrián ?
Ano podla mna sa hodi ak v tom nebudes mat chaos. Ja by som mala chaos uz z adama a andreja😊
Artur
Vsetko zavisi na tom, ci to tak chcete, alebo nechcete-je uplne jedno, co si o tom myslia zeny na MK. Osobne, ak uz teda chcete dalsie A-cko, tak by som dala Alex, ten Adrian asi nie-ale ak sa to meno paci obom rodicom, tak ho dajte.
Ja mám tri deti na A a mám aj Adama, ale teda k Adamovi by som Adriana nedávala. Keď chcete na A, tak skôr Alexander, Artur aj keď sa mi teda vôbec nepáčia, ale Andrej, Adam, Adrián je horšie.
No my mame v rodine Adama, muza Andreja a syn je Alex…. Ono Adriana aj Adreja vacsinou volaju Ado … ale samozrejme je to na Vas
@andula1988 poznám dokonca Adama , ktorého volaju Ado
to budú dvaja Aďovia? 🤣
Ja mám priateľa Adriána a ten chce, aby sme budúcemu synovi (ak budeme mať syna) dali meno Andrej. 😅 Ja to tak asi nechcem, pretože Adriana aj Andreja väčšinou volajú Aďo/Aďko/Aďuško, takže aj keď sú tie mená iné, prezývky sú rovnaké... Bol by potom asi trochu chaos, lebo ja svojho priateľa volám väčšinou presne týmito prezývkami. 🙂 Ale ak sa vám to tak páči a nevadí vám to, tak v pohode dajte meno Adrián. ❤️
Fuu...ako Adrian krasne meno...len ci sa vam doma nepopletie jazyk...inak moze byt 😁
Vadila by mi rovnaká prezývka "Aďo" inak v pohode...hmm a čo tak Alan? 🙂
Andrej a Adrian nie. Obaja sú Aďovia.
skús adolf 😉
Fuu, no mat taketo mena doma, by som nevedela ani ako sa ja volam, nieto este moji synovia 🤣. Ale to som ja, ja este aj synovi obcas poviem menom dcery a opacne a to maju mena uplne odlisne 🤣. Kazdopadne mi to pride uz trocha prilis podobne, ak trvate na A, skusila by som asi pohladat ine, ktore nema na zaciatku tiez AD. Mena su inak pekne.
Aaron?
Keď musí byť na A, dala by som Alex.
Uplne v pohode
krasne mena, vsetky 3. tiez by ma plietlo ado na adriana a andreja. aj alex je pekne
Aleš, Áron, Alex, Anton
mna napadlo Alex.
Zvolila by som druhe take, aby zacinalo na nieco ine ako AD a AN... Kamoska ma 3 synov a chcela tri mena na O... tretie uz bolo tazko vybrat, ale zamietli to, ktore by bolo tiez na OS... kedze uz maju Oskara
Mne sa všetky 3 velmi pačia
Daj Adam, Andrej a Atrej 😆👍
Adrián je krásne meno, ale k tým dvom už nie....to už je riadne prekombinované, podľa mňa v tom bude mať každý chaos.
Daj ako sa tebe páči. To že budú dvaja Aďovia? Prečo by mali? Ja mám syna Adriána (za mňa najkrajšie meno) a každého učím a upozorňujem, že sa nevolá Aďo ale Adrián, a keď ho chcú volať pekne tak Adriánko, každý v okolí to akceptuje a keď nie vždy nato upozorním 🙂
Tiez sa prihovaram za Alex
My mame Alexa a Andreasa, teraz cakame tretieto chlapca a tiez rozmyslame nad Adrian alebo Adam
A Anton sa ti nepaci?
Podľa mňa nie. Ja by som v tom videla už chaos.
No je to na vás...