Poraďte nejaku dobru knihu,len nie zenske romany.to je nudne citanie pre mna
Klamstva,ktore hovorime/Pochovane klamstva
Poslefne 4 istoty
@lenuliatko84 Memento
Vsetko od Dominika Dana
este mi napadla vtipna oddychovka plna nadavok: ako som vozil norov 1 a 2. nie je to vsak kazdeho styl ;)
Ja určite odporúčam trilógiu Mestečko Wayward Pines, všetkými desiatimi, neskutočné napätie... U nás na Slovensku to nie je také známe, ako napr. Kingove romány, ale podľa mňa by sa im táto trilógia pri najmenšom vyrovnala... Alebo skús knihy od Jaime Jo Wright...do slovenčiny boli preložené tri, tam je veľa záhad, ale aj kúsok romantiky.... Alebo ak máš silný žalúdok, tak skús Marka E. Pochu, ten je tiež fajn. 😉
@lenuliatko84 Ja mám rada všetko od Zafóna,najmä však knihu Tieň vetra. Zaujimavy príbeh, pekne myšlienky no a tie opisy Barcelony ma tak dostali,že itinerár svadobnej cesty som vyberala podľa toho,či bude zastávka aj Barcelone, :D lebo po tej knihe som ju musela vidiet 🙂
@deedol Jej,pôvodne z dailymale? :D mala som rada tie opisy 🙂
@oblecenie99 hej hej, ten typek je to :D ja zas nemozem z jeho prirovnani ;)
@lenuliatko84 ja odporúčam všetkými desiatimi knihy od Aleny Mornstajnovej Hana, Tiche roky, perfektne, na ďalšie od nej sa chystám, ďalej Paolo Giordano Osamelosť prvociesiel, Juraj Cervenak Séria historických detektívok--mŕtvi na pekelnom vrchu, krv prvorodenych, atď....
Za mňa top - Lucia Sasková - Zlatokopka (3 vydania), Rozpoltená, Jana Chmelová - Sviňa život, Tatiana Melasová - Tovar
este mi napadla isabel allende - paula
Muz menom Ove
Cerveny usvit- Pierce Brown
@deedol vsetky zanre okrem romantiky ako som napisala
@deedol to som počula ze je super
Mna celkom zaujala elena ferante,ma dobre recenzie, citali ste niektora?
@lenuliatko84 viem, len toho je hrozne vela ;)
@lenuliatko84 necitala, ale tiez som pocula same chvaly.
@lenuliatko84 ak myslíš od Ferrante Neapolskú ságu, tak to je výborné, ostatné jej knihy už nie sú také dobré
@ckocka je to presne ako si napísala 🙂 o ničom
@lenuliatko84 mengeleho dievca
@fiafia na to nemam gule
chlapec v pruhovanom pyzame
cokolvek z vydavatelstva Absynt 🙂
daj aspon nejake zanre🙂
umberto eco - meno ruze?
harari - sapiens?