Poradte mi,prosim dobru knihu na citanie. Nieco,co vam zanechva stopu v dusi,citite sa dobre po precitani. Mam rada rozne zanre,ale na krimi teraz nemam naladu,tak okrem toho.
Siddhartha
Analfabetka, ktorá vedela počítať alebo Chatrč alebo Večne spievajú lesy.
Biblia ❤👍
Gentleman v Moskve.
@marca12 knihy od Paulo Coelho
Tiež ma napadla Biblia ;)
Chatrč.
ja som nedávno čítala Slepačiu polievku pre dušu - Sila ženy....
Knihy od Kornerovej,Stedmanová-Svetlo medzi oceánmi,Lomas-Urielov stroj
Knihkupec z Kabulu
Tisic ziarivych slnk
Slavik
Stehlik
Maly strom
Napriklad ja Coelho ani docitat nedokazem. Musis si najst niekoho s rovnakym vkusom.
Planujem precitat Hana, Kde raky spievaju, Holandsky dom, Dve sestry.
urcite si precitaj Trhlinu ..najlepsia kniha aku som citala, nevedela som ju polozit z ruk, citala som do 4.rana 😀 od toho autora, Jozef Karika som citala viac knih, ale ani jedna sa mu tak nepodarila ako Trhlina ..ozaj bomba kniha😀 😝
@luckalukas_1 Podľa mňa sa po tej Trhline nebude cítiť dobre na duši. Vypočula som si to ako audioknihu a bŕŕ, rozhodne si ju druhýkrát čítať nebudem. Pôsobivá je, ale nemám z nej dobrý pocit na duši.
Knihy od Mornštajnovej ( česká spisovateľka )
@vulka 100 ludi, 100 chuti.. ale asi máš pravdu.. istý pocit to na duši zanechalo aj mne, ale tažko povedat či dobrý🙄 😀
Dielo majstra, najlepšie čo som kedy čítala
Z tých novších Včelár z Aleppa
Kniha vyššího vědomí (Ken Keyes) a Jak si správně přát (Pierre Franckh) napríklad 🙂
Čítala som knihu od Miroslava Hrabicu - Co nám telo říka a potom aj Láska - cesta ku zdraviu a k Bohu a dá sa stým súhlasiť, že to tak môže fungovať.
Kvety v podkrovi 😁
Študenti, láska, ceka a smrť. Mengeleho dievča. Síce ťažké témy, ale pre mňa aj tak povzbudzujúce, lebo tie príbehy sú aj o sile, odvahe a múdrosti tých žien ktoré to prežili
@cecilia29
Ahoj, mohla by si prosim napisat viac? O com je ta kniha? Dakujem
@evkano1402 Autorka (pre zly zdrav. stav leziaca) pise to co jej Jezis a Panna Maria zjavili zo svojho zivota od Neposkvrneneho pocatia az po Jezisovu smrt (tam som este nedosla). Je to sila.Uplne to koresponduje so sv. Pismom a evanjeliami len je tam toho omnoho viac - súvislosti, naslednost, situacie z ich bezneho zivota, dovysvetlenia.. Brat ktorý vo Sv. Zemi isty cas byval vravel ze tam dokonaly opis toho prostredia, prírody..No z celej zbierky k nich je cítiť ze toto clovek sam nevymysli. Citaju ju aj knazi. Skus precitat aspon par kapitol z 1. a uvidíš. Je ich 10..Pripadne napis SS 🙂
k tomu, co pises, mi sedi celestinske proroctvo alebo the secret