Je tu niekto kto uplne zmenil zivot. Myslim nie tak ze sa zacal inak stravovat ale skor radikalnejsie. Zmena mamzela (uplne iny clovek) , mesta, bydliska, zivotneho stylu, konickov, auta, zmena prace (pred tym podnikanie neskpr zamestnanie) boli ste s tym ok? Ja som toto vsetko zmenila a dnes po 7 rokoch mi prislo tazko..
Zmenila som chlapa, bydlisko, zamestnanie, auto... ale nie naraz a nepovažujem to za nejakú brutálnu životnú zmenu. Mnohí ľudia zažívajú takéto zmeny.
Ja. Ráno som išla do práce a už sa domov vrátila iba zbaliť tašku vecí. A odsťahovala sa na druhý koniec Slovenska.
Viac krat… a beriem to ako svoju cestu zivotom… proste som sa na niektorej krizovatke vybrala po jednej z ciest… preco by mi z toho malo byt tazko? Ked sa mi nebude pozdavat, zasa odbocim a skusim nieco nove 😉
@h2 mozno keby to bolo naraz tak by si to vnimala ako velku zivotnu zmenu.. naraz myslim za cca mesiac
Za cca mesiac sa to všetko hádam ani zmeniť nedá.
Ano 5 rokov dozadu, nova krajina, novy chlap, nova praca a som v poho 😉
nechapme kazdy clovek v urcitom casovom obdobi zmeni radikalne zivot...
Hlásim sa 👋 zbalila som kufre presťahovala sa do iného mesta našla si tam prácu a začala odznova 😊 nikdy som neľutovala
@h2 preco nie.. odijdes od jedneho chlapa k druhemu a nezoberies nic. V starej praci ti prvy chlap robi neprijemnosti tak skoncis. A teda podnikat vies prestat z vecera do rana. Rychlejsie nez ist byvat inam
Odísť od jedného chlapa rovno k druhému nie je dobrý nápad. A prácu si človek tiež nenájde len tak, zo dňa na deň.
@h2 ci je to dobry napad je irelevantne. Proste sa to bezne deje a tiez je vzdy lepsie ked zena ma kde ist a oporu od niekoho, nez ked sa nikdy zo zleho vztahu nedostane ... a ano vie si clovek najst pracu aj zo dna na den.. obzvlast ked pred tym podnikal a osobne si myslim ze aj bez toho aby pred tym podnikal..
@elizabet173 ale vy asi nerozumiete ze podnikanie nie je zamestnanie..niekedy peniaze nie su vsetko.. clovek moze mat kopec penazi ale to neznamena ze jeho ex ma rozum a nie je nasilny psychopat.
Ak myslíš to, že žena žije v zlom manželstve, kde s mužom dlhodobo nežije intímne a preto si nájde milenca a potom sa k nemu odsťahuje, tak to nepovažujem, že zmenila chlapa zo dňa na deň. A ani s tým zamestnaním to nie je nikdy zo dňa na deň. Jasné, že človek môže niekde pracovať a na druhý deň už pracuje úplne niekde inde, ale tomu predchádza to, že to dopredu plánuje a chce urobiť, ide na pohovor, nastúpi v dohodnutom termíne. A ak predtým nepodnikal, ale bol niekde zamestnaný, tak odtiaľ tiež nevie odísť len tak, z minúty na minútu. A už vôbec si neviem predstaviť zmeniť toto všetko naraz spontánne a bez plánovania.
@elizabet173 evidentne ste pisali o vypovedi .. najprv si precitajte prispevky o tom ze ja som podnikala a v podnikani ziadnu vypoved clovek nikomu davat nemusi ... a tiez ked ma clovek nasetrene nezije z mesiaca na mesiac a nema na krku hypoteku moze byt v klude aj mesiac doma bez toho aby malo vyhliadnutu inu pracu.. respek.moze vziat aj menej platenu pracu...
Ale evidentne patrite k ludom co v zivote robia vsetko dokonalo a nic strasne sa im nemoze stat. Lebo sa rozhoduju vzdy spravne a vedia aj to ako sa ich partner bude spravat o 8 rokov. Vela stastia v zivote.
@h2 to ze vy si to neviete predstavit neznamena ze sa to nemoze stat. Ano predchadza tomu nejake planovanie ale vobec to nemusi byt dlhodobe planovanie. Nieco take viete naplanovat aj za tyzden.. a asi som tu pre vsetkych divna ze som si nasla normalnu robotu za tyzden od kedy som sa rozhodla ze si idem najst robotu. Zena vobec nemusi odchadzat od manzela pre to dlhodobo spolu intimne neziju a nasla si milenca.. kludne ta zena moze odijst lebo je tyrana a odijde kludne len za kamaratom
Moju úplne prvú robotu som si našla v prvý deň, ako som začala hľadať, na druhý deň som bola na pohovore a o pár dní som nastúpila. Ale bola to prvá robota po škole. Keď som potom neskôr menila prácu, musela som vždy v tej predošlej dať výpoveď a počkať na skončenie pracovného pomeru, kým som mohla začať v novej práci. A je jedno, či žena odchádza od muža, lebo je týraná, alebo pre hocičo iné. Myslela som tým to, že to je tiež niečo, čo sa neudeje zo dňa na deň. Chce to dlhé rozhodovanie a plánovanie. Ak odíde k novému mužovi, tak to tiež nebude niekto, koho dovtedy nepoznala.
Áno, odišla som od muža za dňa na deň. Krátko na to som prešla zo zamestnania po podnikania (v tom istom odbore , nebola to až taká zmena). Prečo nepokračuješ v podnikaní?
Áno, odišla som zo dňa na deň od ex do iného mesta, vlastne aj štátu, ale nie k inému chlapovi, ale do svojho bytu. Teda cca mesiac som musela prečkať u mamy, kým si našli nájomníci iné bývanie. A neskôr som kvôli jednému magorovi zmenila v podstate behom týždňa prácu. Neľutujem ani jedno ani druhé .
Áno, zo dňa na deň som odišla od bývalého aj s dieťaťom, do iného štátu, resp. naspäť na Slovensko, do vlastného bytu. Podnikanie v zahraničí som zrušila na ďalší deň. Nič som so sebou okrem dieťaťa, peňazí a pasov so sebou nevzala. Začali sme úplne odznova, všetko potrebné nakúpiť, všetko potrebné vybaviť a už je to pár rokov. Zo začiatku som to neľutovala, teraz ľutujem, pretože čím ďalej, tým viac zisťujem, aká je nevraživoť, neúcta a nerešpekt medzi ľuďmi na Slovensku.
Áno, mala som dlhoročný vzťah a začalo ma to ubíjať, bála som sa odísť, myslela som, že proste budeme spolu nafurt, ale urobila som dobre, že som odišla. Asi by som sa zbláznila keby som v tom vzťahu zostala.
@h2 vy ste asi tyrana nikdy nebola. Ked sa bojite o vlastny zivot. Taketo zeny a v tom case aj ja som sa bala aj pocas dna ist do obchodu a nie to si prenajat byt od niekoho cudzieho a byt v noci niekde sama, ked viete ze vas ex sleduje. Mojmu ex napriklad povedali v banke stav mojho sukromneho uctu len preto ze povedal ze je moj manzel. Viem si predstavit ze by ho majitel prenajateho bytu pustil aj dnu ak by zistil kde som.
@alazala aj ja sa niekedy pytam preco.. zanestnala som sa 2.x vydala a momentalne som na materskej.. asi preto ale velmi by som chcela aspon to vratit a zacat opat podnikat
Nerozumiem...toto všetko si zmenila či sa len chystáš?prečo Ti je ťažko po 7 r?
Materská je ideálna na začiatok podnikania ☺️ držím palce!
ano zmenila som cely svoj zivot pred cca 8r. mala som uraz chrbtice, skoncila som v praci kebo som ju nemohla robit, zmenila pracu, hrbticu m zoperovanu, zacala studivat v ramci nového odboru zatial velka spokojnost, hoci casto myslim na staru pracu