Dnes mi na instagrame vybehlo, ze poziadal svoju partnerku o ruku. Jovinecka sledujem, ale ine insta ,,celebrity" idu mimo mna :D a tak som si precitala par komentarov. Ako gratulacie od znamych pochopim 🙂 ale aby im tam nezname zeny pisali, ze placu, ako keby to bola ich sestra/brat, nepochopim :D to vazne ludia takto ziju virtualnou realitou? Prislo mi to smiesne proste, lebo mna by nikdy nenapadlo chodit takto vypisovat cudzim ludom, ze och, aka si krasna, och aky mas uzasny zivot :D lebo dobre vieme, ze realita na insta a realita realna je odlisna :D a nie, nezavidim :D iba to je taky moj vyplod dnesny :D
@janai1 to je ohovaranie? Koho ohovaram?:D si naštuduj, co je ohovaranie :D
Vsak hanis tie zeny co tam sli pisat
Vsak ale o tom je insta svet. Sledujem,ked sa mi nieco paci,napisem. Mne to pride normalne,ze davam spatnu vazbu cloveku,ktoreho sledujem. Jovinecka nesledujem,ale sledujem inych a obcas aj napisem. Neviem,co je na tom tak strasne.
Bežne ma na nete dojmú ľudia (videá), ktorých vôbec nepoznám a nič o nich neviem... ja som citlivka, takže pekné video mi stačí na slzy na krajíčku, pri filmoch revem ako najatá a tam to na 100% nie je realita 😅... túto ich žiadosť o ruku som zrovna nevidela, iba som zachytila nejaký článok, tak neviem či bola nejaká super dojemná a tiež nie som typ, ktorý by to pod tie videá vypisoval, ale to už každý podľa svojej povahy 🙂
Ohováraš ľudí ktorí im tam písali ... veď buď hrdinka a napíš im to na instagram ale to nieeee. Anonymne na koňa lepšie čo?
@hederamonstera kde ich hanim?;D vies co znamena slovo hanit? 🤣🤣🤣🤣
Tiez na mna dnes ich video vyskocilo a aj som im chcela zablahozelat ale maju obmedzene komentare. Mne to pripomenulo moje vlastne zasnubenie a aj ked ich osobne nepoznam, viem sa vcitit do stastia ineho cloveka
Fuha zavist 🙄😂
@janai1 este raz si naštuduj ci je ohovaranie...:D viacere tu nepoznáte významy slov :D
Tiež tomu nerozumiem 😀 zasnúbili sa OK ale neplakala by som ani keby sa niekto z môjho blízkeho okolia zasnúbil nie to cudzí ľudia
Hej, hej všetci sme blbí len ty si lietadlo
Vôbec neviem kto je to individum...
Ale zjavne pokial také ako ty ich budú "sledovat", tak dovtedy budu robiť (samozrejme platene) ceremónie pre takých ako ty.
Ani ja nevypisujem ,,celebritám,, na internety, nemám na to ani dôvod, chuť, čas, energiu a v podstate mi je to úplne jedno, čo robia so svojim životom, nejako extra to neprežívam 🤷🏼♀️ To robia asi skôr mladší - tí ktorí ich obdivujú alebo sa v tých celebritách nejako vidia, alebo sa veeeľmi nudia vo svojom živote...
Ja ho nesledujem, ale nechápem. Ja som stále nepochopila tomu trendu písať influencerom tisíc milión obdivných komentárov. A čo som si všimla tak im na tie obdivy ani neodpíšu ani nedajú lajk. Vysvetlite mi to niekto 😅 Keď sa niekto cudzí zasnúbi, keď je nejaká tehotná alebo hocičo, so mnou to nič nerobí...
Ja chcem ohovárať.
Bulvárny denník “prominentný par” sa zasnúbil, och boze môj. No dobre teda nech im to vyjde a nech si zarobia, lepšie ako keby kradli no nie?
Áno idem sa starať o seba nech vás nerozpučí tu.
Ale oni nie su cudzi ludia- su to " sledovatelia" casto o nich vedia viac ako ich vlastna rodina co ich nesleduje. No zabudaju ze je to iba jednostranny vztah. A ze nie su kamosi iba followers
Ja chapem, co si tymto prispevkom chcela povedat. Tiez nerozumiem tomu, ako niekto moze komukolvek vypisovat aky je uzasny, aky uzasny zivot vedie a pod. Mne by to ani nenapadlo. A tiez by som sa nedojala nad nejakym zasnubenim ludi zo soc. sieti. Mna nedojalo ani moje vlastne zasnubenie 🙂
@janai1 tak lebo ohovaranie je hovorenie nepravdy :D a kde v prispevku hovorim nepravdu?:D vsak normálne som okomentovala zeny, ktore sa rozplývali nad cudzim parom :D s nikde som ani nikoho neurazala, iba som konstatovala. Zbytocne tu nafukujes nieco, co nemusíš:D
@dominikamacakova no ja som velakrat videla ako sa niektoré do krvi sli hadat s inymi, lebo napisali nejaky hejt na ich idol :D
@zeldia ale ja neriesim ich dvoch a ich zasnuby preboha :D ale zeny, ktore to prežívajú, ako keby sa to týkalo ich a poznaju ich skrz len ten instagran
a ja nechápem,prečo riešiš nejaké cudzie ženy,ktoré vôbec nepoznáš.
Tie zeny prezivaju, za jovinecko poklakol a ty zas zbytocne prezivas, co cudzie zeny vypisuju na socialnych sietach a to az tak velmi, ze si o tom potrebovala zalozit diskusiu na inej socialnej sieti 😂 anonymne samozrejme, aby si nikto nemohol rozkliknut tvoj profil a vidiet, co si za pindu 😂
No o co si teraz lepsia ako ony? 🤷♀️ o nic, naozaj o nic… ony sa aspon tesia z niecoho, zatial co ty len produkujes taketo grcky 🤷♀️
nemyslím si, že autorka ohovára tie ženy, iba sa zamyslela s tým, že to úplne nechápe v zmysle cudzie ženy že dokážu tak výrazne emočne reagovať , nerozumiem, prečo ste sa do nej tak veľmi pustili a teda aj zaútočili, akokeby nemohla položiť otázku do diskusie ( inak niekedy sa nedivím, že sa tu niektoré boja už aj položiť otázku). každý máme iné emočné poňatie a teda je tu skupina, ktorá asi obdivuje ich ... no každý sme iný, pokiaľ to nie je hejt a neslušné tak why not.
vidíš ako su tu schopné niektoré sa dourážať 🤦♀️ len preto že si dovoliš napísať príspevok že ich nechápeš…
Otvorila som tuto diskusiu, lebo som chcela vediet, co citam zle v slove “Jovinecka” 🤣
No ale ohovárať online ti napadlo 👍🏽