ahojte...ja mam skor nejaku tazsiu chvilu. Od skolky som mala kamosky,nie vela,ale vzdy boli aj,ze totalne totalne najlepsie...teda aj su,len ako ide vek nejako sa uz nestretavame ani,maju aj deti,niektore co mi je strasne moc luto,ako my nemali zaujem,ale su to tie fakt kamratky,co vedeli a s ktorymi sme zazili uplne vsetko. niekedy sa mi zda,ze sa uz ani neviem zasmiat fakt z chuti od srdca,smiech ze nemozem dychat ako kedysi s nimi...aj sa dohadujeme von,ale chodime teraz aj k Oki tomu skoro vobec a ked sa vidime,tak na uplny chvilu...
ked maju kamosky deti, tak sa orientuju viac na rodinu, co je logicke. Nie kazda je naladena na tie babske chichotacky, ktore boli dolezite za dievcenskych cias. Ale to neznamena, ze si k sebe casom opat nenajdete cestu
Podla mna uplne prirodzene, ja mam sice len dve blizke kamaratky, ale vekom uz mame aj ine priority..kazda mame svoju rodinu, niektore deti..zial uz nemame 15 rokov, aby sme mohli behat dennodenne po vonku 😃.. Proste ked sa da sa stretneme a hlavne je, ze viem, ze sa mozem hoc kedy na ne spolahnut.
Aj mňa to kedysi hnevalo že už s mojimi vtedy 10timi kamarátkami "na život a na smrť" nie sme skoro vôbec v kontakte ale keď človek dospeje, usporiada si v hlave priority tak pochopí. Som vďačná za jednu normálnu kamarátku nie kvantum čo poza chrbát ohovára..
S babami, s ktorými som vyrastala som v kontakte minimálne. Skoro každá zadaná, každá máme svoj život. Pár z nás má deti, žijú v inom meste, študujú.. A keď sa aj náhodou nejaká ozve tak buď niečo chce alebo len povyzvedá a ozve sa zas za polroka. 🤷
Jednoducho ste už inde, život sa posunul, neviem, či ty máš rodinu,partnera, deti, lebo som postrehla, že len o kamoškach píšeš, že majú deti niektoré. Ono je samozrejme, že už sú tým pádom inde, iné záujmy, priority, nemôžeš od zadanej ženy s deťmi chcieť, aby sa s tebou kedykoľvek a kdekoľvek stretla a rehotali ste sa, ako vás balil Jožko z 8.A., Nie vždy budeš s tými istými ľuďmi do smrti, niektoré (mnohé) kamarátstva časom zaniknú. Ber to ako fakt, v podstate dospelý človek má skutočne len málokedy veľa kamarátov z mladých čias. Je to skratka život.
Mala som dieta medzi poslednymi z mojich blizkych kamosiek. Pamatam si, ako mi tri kamosky v priebehu par mesiacov oznamili, ze su tehotne a ja som doslova revala na gauci, ze preco toto spravili a terwz vsetko skoncilo 😀par rokov som citila to co ty, chcela som ist na diskoteku, na festival a zrazu som nemala s kym. Na rozlucku so slobodou som nemala koho zavolat, lebo vsetky kojili alebo boli tehotne. Potom som mala dieta aj ja a z ova sme sa k sebe “vratili”. Uz ich chapem, zase mame spolocne temy, nie su to uz diskoteky, ale stretka s detmi na dvore, vymienanie veciciek, navstevy zoo. Viem, ze ak dieta nemas, ti toto teraz momentalne pripada ako dost desiva predstava, uplne to chapem. Ale meboj sa kamosky tu stale su, len ta formamkamaratstva sa casom meni.