Tu to uvidíš každý deň na testoch
Ano. Nedopadlo to dobre.
Nie a ani by som to nerobila. Nevies, s cim sa zahrávas, ani koho naozaj vyvolas a ci ho dokazes aj poslat spat. Mozu z toho byt vazne problemy. Kamarátka vyvolavala a nebolo to dobre.
@lubkavargova1 môžem sa opýtať, koho ducha ste vyvolávali?
Raz ako deti áno na dedine, kde máme víkendovú chalupu. Brali sme to s humorom, lebo nič sa nedialo, ale ešte v ten deň asi o 2h neskôr sme išli na kofolu s tými istými kamarátmi a išli sme okolo cintorína. A zrazu sme započuli plač bábätka, bola už tma, nikde nikoho a oproti cintorínu žiadny dom. Zlepilo mi dosť a potom som sa dozvedela, že je tam pochované malé bábätko. Tak neviem, či to malo súvis s našim vyvolávaním, ale nebolo mi všetko jedno...
Len si treba uvedomit, ze nemusi prist duch, ktoreho vyvolavate. Moze prist nieco horsie a klamat... A ked nebude chciet odist? Fakt to nie je sranda. Ten kto je na druhej strane, nech tam zostane.
To ma vždy zaujimalo...Preco sa hovori,že je to nebezpecne?
U babky v komore,ked nam tam vpalila skoro ame si cvrkli vsetci vratane jej 🤣
My sme to ako decká robievali tiež aj viackrát ale nestalo sa nič.Dokonca aj v našom byte u mňa v detskej ale ozaj som tam nič nespozorovala nikdy.A vyvolávali sme aj krvavú mary či ako sa to vtedy volalo to ste tak počitali do určitého počtu ale aj
tak sa nikdy neobjavila😀 My sme toho ako decká navystrájali čo sa duchov týkalo
@lubkavargova1 čo sa stalo ak sa smiem opýtať? Mna tieto témy vždy fascinovali a vždy som ro aj chcela skúsiť, len som nenasla odvahu. Viem že démoni,,musis odvolať ducha a tak len ak by si povedala, že Prečo to nedopadlo dobre?
Majn got. 😁 Po čítaní vašich komentárov už aj na mňa prichádza démon. 🤦Dospelé osoby ty kokos.🤦
.
Ano
Aj moja kamarátka skúšala veľa krát asi tak rok sa s tým zhravala. Ešte s achvália ake je to super. Momentálne je v Sučanoch už 3 krát lebo jej s toho hrablo debilke.
Ak chceš niekoho zosnulého aby k tebe prišiel tak ho normálne popros a nie tieto vyvolávačky. Na druhej strane možno ani prísť nechce. Ja keď som chcela babičku pri sebe poprosila som ju a ona prišla a utešila ma respektíve mi dala radu. Ale nešla som na cintorín a nerobila tie trápne riekanky ako na základke. S akým zámerom chceš koho zavolať? Ale zas babička prišla po smrti a ukázala svoju prítomnosť. Preto viem že nie je ďaleko. Zato iní príslušníci sa neprišli nijak rozlúčiť ani dat znamenie preto ich nevolám lebo neviem kde sú a nechcem ich sťahovať naspäť keď oni tu byt asi nechceli a nechcú.
Ako decka na lyziarskom v noci. Take to klasicke: duchu, duchu, ak si pri nas…
A poziadali sme o konkretne znamenie. Trikrat. A trikrat sa presne to udialo. Vzdy sme s vreskom vyvolavanie prerusili. A nakoniec sme sa uz tak bali, ze sme to nechali tak a sli spat.
Áno, ako pubertiacky s kamoškami a dostali sme aj znamenie.. veľmi sme sa potom bali..
S týmto je asi lepšie sa nezahravat..Poznám jednu osobu, ktorá to skusala a aj sa podarilo, a nedopadlo to pre ňu najlepšie..
Dievčatá tie co ste písali, ze nedopadlo to dobre tak co sa stalo? Ja si to reálne neviem predstaviť
.
poznam ludi, ktori to robili.