caute baby.vie mi niektora poradit co znamena vo sne stratena obrucka a najdena nova obrucka?
dakujem ti zazvorka87.ten moj sen bol zaujimavy a keby sa mi splnil ako som si ho ja vysvetlila bola by som velmi stastna.
mne sa dnes sníval dosť strašný sen,celá som z toho nesvoja. videla som ako si môj ex strelil do hlavy.videla,ako ho našli apd. som z toho vyplašená,lebo aj ked spolu nevychádzame,platí mi na deti a predsa sme prežili spolu 20r.aj ked posledné roky zle.neviete čo to môže znamenať-stále sa súdujeme ešte.
Ahojte vie mi niekto poradit co to znamena \r\n moj sen so snubencom sme nasadli do auta on bol opity cuval s kopca kricala som do neho nech ide pomensi zrazu sme sa cuvajuc rutili do hlbokeho jazera este viem ze som po nom pozrela ze boze utopit...nechcem sa utopit voda bola spinava zelena ja som stihla pootvorit okno a nadychnut sa a rozopnut nam pasi uz sme boli pod vodou ale ci sme vysli s auta uz neviem lebo som sa zobudila ale zo strasne zlym neprijemnym pocitom bol to zivi sen