Vrátenie zásielky cez Packetu

eva_176
14. okt 2024

Ahojte, da sa prosim poslat spat zasielka aj cez packeta - box?
Alebo musim len cez nejaky obchod, kde mi ho predajca prevezme?
diky za pomoc

vikusjk
14. okt 2024

@eva_176 da sa aj cez box, posielala som tak. V appke som vyplnila vsetky udaje a nasledne mi to muz zaniesol do boxu.

eva_176
autor
14. okt 2024

@vikusjk a v tej apke sa vygeneruje/zada nejaky kod, kt. sa natuka a otvori sa ten box? ci ako to funguje? diky

vikusjk
14. okt 2024

@eva_176 uf, do boxu to niesol muz, cize sa ho musim opytat, ale urcite to bude take intuitivne. On potom aj pozeral v tej appke presne ze kedy ten balik kurier od packety zobral z boxu, ako putoval dalej az po dorucenie. Je to fakt velmi prehladne a pohodlne, ale trosku drahsie ako posta (stalo to tusim cez 6 € ale balik siel do Ciech, SR je lacnejsie)

tina1549
14. okt 2024

záleží či je to vrátenie zadarmo alebo zásielka, ktorú si platíte. Keď si zaplatíte vlastnú zásielku môžete aj cez box ale tie zadarmo sa tuším ešte nedajú - ak áno tak ma dámy prosím opravte.

v appke vám vygeneruje kód a vy ho naťukáte do boxu (už majú klávesnice) alebo cez aplikáciu a bluetooth si box otvoríte

vikusjk
14. okt 2024

@tina1549 aha, pardon, nevedela som, ze je moznost aj vratenia zadarmo a ako funguje tato. Autorka @eva176 teda prosim to, co som napisala plati len pre odoslanu zasielku, ktoru si platis.

eva_176
autor
14. okt 2024

z obchodu mi poslali nespravny tovar, a mam im ho vratit, ale prijimaju len cez packetu... tak dufam, ze si to hradia sami alebo mi preplatia postovne ... ale zatial ani neviem, ako ta packeta vlastne funguje 😅

tina1549
14. okt 2024

@eva_176 no treba ich určite kontaktovať a zistiť, ak zaplatíte dopravu určite Vám ju nepreplatia. Ak hradia dopravu oni musia vám poskytnúť kód cez ktorý tovar vrátite