Vodičské oprávnenie v roku 2023

4. okt 2023

Mohol by mi prosím Vás niekto napísať, ako prebieha preskúšanie z odbornej spôsobilosti na vedenie motorových vozidiel skupiny B resp. teórie? So stresom bojujem už od novembra minulého roku a aj keď mi bolo inštruktorom povedané, že by som mal skúšky zložiť úspešne ak nervozita nespraví to, čo nemá... No najviac sa bojím testov. Robím a učím sa ich už od samého začiatku, toho spomínaného novembra. Už dlho sa nestalo, že by som mal menej ako 90 bodov no stres neubúda skôr naopak, čím menej času do skúšok ostáva, tým viac ma stres privádza do šialenstva. Nebavíme sa o zdravom a potrebnom strese, preháňam to...

yelena159
4. okt 2023

Len zachovaj kľud. Ak si nemal pod 90 bodov je to super. Ale precvičuj si sem-tam. Ja som síce o vlások stihla ísť na posledný kurz, na ktorom ešte zmeny neboli, ale tiež som nemala pod 50 bodov. Z toho 22 z 35 testov som mala plný počet bodov. Samozrejme stres na skúškach bol, ale vedela som, že tie testy viem, tak som nemala paniku. Napísala som na plný počet. Hlavne kľud, lebo stres vie urobiť svoje.

patka06
4. okt 2023

Upokoj sa, ak zvládaš testy doma, zvládneš ich aj na skúške,
Dcéra robila v septembri, nie je to nič hrozné

alojzova
5. okt 2023

Ja som mala skúšky pred mesiacom keď som si doma robila testy nikdy sa mi nepodarilo spraviť na 100 bodov no potom možno týždeň pred skúškami som už robila testy možno aj celý deň a všetko som pozabudla a už som išla aj pod 90 bodov no keď prišiel deň skúšok sadla som si za počítačom bola som vo veľkom strese no kto by to povedal že spravím na 100 bodov. Hlavne sa ukľudní a test spravíš.