Vodeodolné plavky pre ženy

24. mar 2023

Ahojte, nemáte niekto prosím skúsenosti s vodeodolnými plavkami pre ženy? Dlho sa trápim s infekciami, a bojím sa ísť kúpať do bazéna.
Našla som na webe aj silikónové vložky do plaviek zn, Calinesa, ale to sa mi zdá málo dostačujúce-predsa voda prenika okrajom...
na amazone a iných zahraničných stránkach som našla Brrnoo dámske silikónové plavky nepremokavé nepriepustné 4 rohové plavky na leto.
Mali ste ich niekto? ďakujem za každú skúsenosť, tak by som sa rada okúpala bez stresu...vodeodolné tampóny nemôžem vzhľadom na atrofiu:(

nelca84
24. mar 2023

daju sa kupit tampony na plavanie s vazelinou

kiki68
24. mar 2023

Podla mna neoprenove zvolit, prepusti to vodu, ale malo. Za mna by som volila taky ten ultra short neopren, ale normalne aspon 2mm wetsuit. Tam uz to nasiakne, ale neprejde ta voda. Nie je to asi ultra sexy, lebo to je ako body a kratasy dokopy, ale s infektmi mas potom pokoj.

kiki68
24. mar 2023

A kde kupit, pohladaj si stranky pre potapanie, napr v Bratislave je ich viac, tiez zilina ma myslim nieco. Ale online je toho kopec. Camaro malo aj pekne ako neoprenove plavky, skus pozriet. Hlavne to nesmie byt tenke uplne, lebo tam by voda presla.

autor
24. mar 2023

@nelca84 tie práve nemôžem+potrebujem ochranu aj vonkajšieho genitálu.

autor
24. mar 2023

@kiki68 neoprén som overovala u výrobcu🙂 prepúšťa vodu každý, hoci minimálne:( ale ďakujem skúsim popozerať.

kiki68
24. mar 2023

https://www.sportscheck.at/rip-curl/rip-curl-g-... Na tomto je wasserdicht. No keby naozaj ides do absolutna ze do sucha, tak jedine drysuit, cize suchy oblek. Ale neviem si predstavit v tom ist kdesi do bazena. Nehovorim, ze je to neprijemne ( mozes mat pod tym kludne teplaky), ale na dizajn to vyzera trosku osemetne. Ale nez by si sa vobec napr nemohla kupat nikde ani v mori / jazere tak idem do drysuit a dlabem na to.

kiki68
24. mar 2023

https://www.wetsuitoutlet.at/2023-gul-damen-dar... Takto zial vyzera drysuit ked naozaj nechces kontakt s vodou ani omylom. Ten uz totiz nema priepustnu vrstvu

enoula
24. mar 2023

A myslis, ze je problém vo vode v bazene alebo nasledne v tom co je potom . Ze kebyze hned prezlecies druhe suche plavky na suchu kozu, ci by to nebolo ok? Lebo podla mna najvacsiu sarapatu robia prave vlhke plavky na tele...

patus_2
24. mar 2023

Také plavky asi neexistujú. Skús tampón na plávanie alebo kalíšok. Hneď ako vyjdeš z vody hneď suché plavky. Čítala som aj pár príspevkov, že si ženy hneď po plávaní dajú anionovu intímku.

autor
27. mar 2023

@😉vyskúšam, ale len v sne...tiež si neviem predstaviť ísť v tomto do bazéna
@enoula mne najhoršie robí chlórovaná voda, kt,. sa dostáva do pošvy pri kúpaní.darmo si prezlečiem suché plavky.
@patus_2 našla som na webe, ako som písala v úvodnom príspevku, sú celé silikónové. ale nepoznám nikoho,kto to má vyskúšané, preto som písala.

kiki68
27. mar 2023

Mna napadla este jedna vec, latex. Pozri si stranku Simon O. , je to Rakuska vyroba latexovych odevov. Latex vodu neprepusti ( to mam overene) a vyrabaju posledne dva roky aj plavky. Len musis 1-3 mesiace cakat. Ale vyzera to pekne a teda voda cez to nemoze prejst.

autor
27. mar 2023

@kiki68 ó, ďakujem, určite pozriem.👍

autor
27. mar 2023

@kiki68 pozrela som 😝tak jedine do filmu pre dospelých😀som sa pobavila ako v tom červenom latexe pochodujem okolo bazéna v hornej dolnej..škoda, že nevyrábajú tieto produkty na nesexsuálne účely, trošku konzervatívnejšie.

kiki68
27. mar 2023

No ja som take plavky videla minulu sezonu celkom dost. Lebo ten material, teda skor ten look fical dost. Aspon my zijeme pri jazere, kde chodia tie luxusne tety na dovcu a tu som to videl dost. Ako popravde by ma look nezaujimal, ale to, ze sa mozem kupat 😀 skor to dost vela vyjde financne