ahojte zaujímaju ma všetky vaše poznatky. Bola som u Hruškovej , Horňakovej a zajtra idem do alibaby. Tak neviem od Hruškovej s ami čosi splnilo uz ale bola som druhy raz a hornakova mi povedala inak. Tak neviem čo vy na to?
skus sa spytat najprv humencaniek v ich teme:
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
Ahojte, touto cestou by som Vas poprosila o tel. kontakt na vesticu kt. je v Alibabe v Humennom, alebo na nejaku inu vesticu v Humennom, ktora je dobra. Dakujem
aj ja som bola u hruskovej a ked mi povedala ze jej mam doniest vreckovku a v nej 500sk tak som sa uz viac krat neukazala 😠
poskytne mi súrne niekto kontakt na vešticu v Humennom, čo je v Alibabe?
presne aj mne toto povedala hruškova..a ta hornakova je moja byvala suseda akurad sa smeje z ludi čomu všetkemu su schopne uverit.. 😒
ahojte prosim o kotakt na pani Hruskovu a Hornakovu, poslite mi niekto ak mate. Vopred dakujem
ja som bola u tej vestici co je v Alibabe,ale nesplnilo sa mi nic. 😝 Minulost opisala ok. Zarazila ma akurat presnost niektorych domov. Inak doposial cakam ( uz 4rok) a nic sa nestalo to co predpovedala. Akurat sa tesim,ze budem dlho zit 😀 😀 .
zdravim vas....mozte mi poslat aktualny kontakt na p. Hruškovu a p. Hornakovu??? dakujem
ahojte 🙂 ..mohla by som vás poprosiť o tel.číslo na hociktorú humenskú vešticu, len nech je dobrá ? ... vopred ďakujem
miska843 mohla by som ta poprosiť o kontant na pani Hruškovú? vopred ďakujem... 🙂
Tento clovek mi velmi pomohol s odrobenim aj v laske,moj zivot bol na dne http://www.vestenie.cz som mu velmi vdacna 🙂 je to velmi mili clovek,bol somnou kazdy den v kontakte a riesil somnou moje problemi.
podla mna ziadna vestica nepozna buducnost.
AHOJTE VELMI RADA BI SOM BOLA KEBI AJ MNE NIEKTO POMOHOL 😉
Ahojte, môže mi niekto napísať kde v He býva veštica Hrušková a kontakt? ďakujem 🙂
Ahojte kocky, narazila som tu nahodou na Vase prispevky o vesticiach, tak ja sa s Vami tiez podelim. Je tomu uz 10 rokov co moja mamka bola pri Hruskovej, vtedy moj otec nemal pracu, tak jedna otazka sa tykala aj toho a ona mame povedala, ze bude pracovat v zahranici v meste, ktore sa zacina na pismeno P. No a cca o taky polrok otec odisiel do Ciech do Pardubic a musim povedat, ze povedala viac veci, ktore sa splnili, ale viac sme u nej neboli, mozno v buducnosti skusime zas. Ale dam Vam taku radu, ze ak sa k nej vyberiete, tak si napiste na papier co sa chcete popytat, lebo ked tam budete, tak Vam nepride vobec na "rozum". A od nas nepytala nic, len ze kto kolko a co da, uz kto ako uzna za vhodne a taketo skusenosti maju aj ostatni co pocuvam v mojom okoli. Lenze teraz uz na nu kontakt nemam, ani nic blizsie z terajsieho obdobia neviem.
Poznala jsem úžasnou kartářku,která se neptá vůbec na nic,pouze na jméno,a věk,a vykládá bez jakýchkoliv otázek.Byla jsem už u hodně kartářek,ale táto překonala všechny.Je na ní samá chvála po celém internetu.(upinka) Má spoustu klientů,ale umí.Dělá výklady jak osobně,tak přes tel,skype (upinka) a email.Asi po 14 dnech,se mě začali její předpovědi pomalu plnit.Kdo opravdu chcete přesný a dobrý výklad,doporučuji.Má také své stránky věštírna lidka ,nebo upinka@seznam.cz
@marianna80 v ali babe je Hrindakova, je dobra 🙂 😉
@bejbina188 Nemate nahodou cislo na pani hruskovu?
neverim ze tu nijaka nie je