Caute. Verite v zazraky? Ide asi o neriešiteľný problem tykajuci sa zdravia/psychiky,teda aspon podla vedy. Nestaci na to pevna vola zevraj. Asi zostava iba zazrak.Uz som zufala :(
@koniarova ide o mna...
Asi iba prijať tento fakt a naučiť sa s tým žiť.
Ak nemas v sebe uz nadej, nemas nič a skončila si, aj keby tam ta moznost bola. Akakolvek neriesitelna situacia je z ludskeho hladiska mozno konečná, ale verim, ze Boh kona zazraky v zivote ludi, aj ked uz z ludskeho chapania niet rieseni. Aj dnes kopec ludi sa modli, aby prezili, prezili dalsiu noc, aby im nebolo ublizene a svetlo na konci nevidiet...
Ja sa riadim biblickym versom - Neboj sa, len ver!
Tak verim 🙂
ja pracujem na psychiatrii a niekolko zazrakov som tam uz videla ;) nezufaj
Ja som psychiatricky pacient niekedy mávam ze neverím už v nič ale potom sa teším ze som tu a fungujem. Ja sa modlím a rozprávam s bohom
Aj v medicíne sú popísané kauzaistiky, ktoré by sa mohli nazvať zázračnými. Možno, ak by si napísala diagnózu konkrétnejšie, pozreli by sme sa aj na tú vedu.
Verim v zazraky.
Verím na zázraky ❤️
Viem že zázraky ktoré nie sú nijak nadprirodzené , len si ich nevieme vysvetliť, sa bežne stávajú.
Áno verím ❤️ Boh ma presvedčil o tom že on pozná východisko z každej situácie (aj keď sa zdá uplne stratená a neriesiteľná)
Dôverujem v prvom rade vede a neznášam ak niekto rozpráva hlúposti o plochej zemi a verí na čary. Alebo neverí vo vedecky dokázané a pozorované fakty ako je napríklad vek zeme vesmíru atd. Sú náboženstva ktoré tvrdia že Zem ma max 15 tisíc rokov. Proste toto nemôžem. ALE. Súčasne verím na zázraky, ktoré veda nevie vysvetlit a nikdy nevysvetlí. Samotný vesmir je zázrak. A príroda tiež. Viem že človek má schopnosti samouzdravenia sa len ich nie vždy vie naštartovať. Ak vie jašterici dorásť chvost ak sa vie regenerovať odrezaná pečeň ak vie žaba hybernovať v mraze a ak vie príroda stvoriť nesmrteľného živočícha tak aj človek ma určite schopnosti ktoré sú skoro zázračne. Ročne je niekoľko stoviek zázračných uzdravení vo svete. Väčšinou veriaci ľudia alebo doverujuci. Jedno či je to Katolicke náboženstvo alebo iné. Všade na svete sa to deje. Človek v sebe objaví energiu vesmíru alebo tela a to spustí regeneračné mechanizmy. Odporúčam si pozrieť tento rozhovor
Nasmeješ sa aj poučíš. Pekne od začiatku a nájsť si pohodičku.
Verím v zázraky, jeden spinká vedľa mňa, kamoška má dva.
Vzdy je moznost, ze sa ten zazrak stane a to mi povedal odbornik v neurologii. Ze uz toho videl naozaj vela. Takze ano, v zazraky verim. Lebo niekedy sa stava aj to, co nie je nejak mozne nasimi znalostami v oblasti vedy
Áno, verím na zázraky. Pretože ich žijem každý deň. Ak chces pokecať, napíš IP.
Ak by išlo o zdravie môjho blízkeho,verila by som až do konca.