V balíku Zara mi prišlo čosi navyše. Čo s tým?

11. sep 2021

Ahojte ženy, uz sa vam niekedy stalo, ze vam Zara poslala spolu s tym co ste si objednali aj nieco naviac? Mne sa dnes stalo a teda mam taku dilemu ci to vratit, tu vec naviac, zhodou nahod je to nieco co mi je dobre a je to pekne 😅 mate taku skusenost? Ozvali sa vam? Riešili ste to ako? Dik

july0
11. sep 2021

Nerieeeš nechala by som si to 😁

autor
11. sep 2021

@july0 ano, zvazujem to, len myslite ze nemaju ako prist na to, ze poslali niekomu nieco, co mu nepatrilo? 😅

july0
11. sep 2021

Myslim ze nie a ak by nahodou pisali tak im to vratis normalne ze si si myslela ze to je darcek a vybavene 👌🏼😁

autor
11. sep 2021

@july0 ano, ked tak poviem, ze som myslela, že darcek, pripadne ze toho objednavam tolko, ze nemam prehlad v tom, co uz objednavam 😅

liz_lemon
11. sep 2021

mne raz tak prislo nieco navyse, ale z HM, volala som im, a oni ze si to mam nechat

autor
11. sep 2021

@liz_lemon ahaaa, cize radsej sa nebudem asi ani ozyvat .... ale prečo to potom nechavaju?

mabenn
11. sep 2021

lebo to je mozno drahsie posielat hore dole a riesit problemy s tym spojene

luci_ba
11. sep 2021

nechaj si 🤭

saraxyz
11. sep 2021

Mne sa to raz stalo s Espritom. Som tam písala a odpísali, že si to mám nechať, že to riešiť nebudú 😉

autor
11. sep 2021

@mabenn no prave je to vec, ktora stoji 60€, cize dost

autor
11. sep 2021

@saraxyz no nic kaslem na to, ked vidim, ze vsetkym nechavaju, tak nebudem sa ozyvat, necham chvilku visacku, keby sa ozvali časom, ze sa spravim, že neuvedomila som si a ked sa sa mi ozvu, potom vratim

777januska777
11. sep 2021

Ja by som im zavolala a povedala, ze mi poslali danú vec naviac. Lebo nikdy nevieš ci niekto neurobil omylom chybu a vďaka tomu ju ten človek bude musieť zaplatiť z vlastného. Poctivosť je správna, nepoctivost je zlodejina.

autor
11. sep 2021

@777januska777 po pravde, ja som cely zivot ultra poctiva a total sa mi to nevyplaca, preto mam teraz tuto dilemu

lucina321
11. sep 2021

No Zara je veľký reťazec nemyslím si ze by to vymahali naspäť. Kebyže ide o nejaký malý obchod. Koľko krát ani sama neviem co som objednala lebo objednávam vecer a ráno si už ani nepamätám. Oni majú toľko zásielok ze toto ani nepocitia. Koľko veci sa len tak odpise na predajni pre poškodený tovar. Pokiaľ to nemá hodnotu 100 eur ani by som to neriešila 😄. Keď tak počkaj týždeň ci sa nezvu pre tvoj lepší pocit, a keď ani po 2 týždňoch tak môžeš byť kľudná.

lucina321
11. sep 2021

Lebo aj keď napr. zákazníčke zabudnem nablokovat tovar ale ja jej ho hodím do tašky tak to není jej chyba ale moja.

777januska777
11. sep 2021

Tak asi potom taka poctivá nie si, keď uvažuješ nad tým, ze si to necháš. Byt poctivou ti nema prinášať úspech a dary, ale dobrý pocit v srdci, ze si niekomu neurobila zbytočné problémy a možno niekomu pomohla.

weronika171717
11. sep 2021

Ja si myslím, že ak objednávaš často, že ti to pribalili ako darček (trafili veľkosť podľa predchádzajúcich objednávok) alebo sa pomýlili a neboj, ani len nezistila, že im niečo chýba. Takí majú dosť toho. Tak sa len usmej a s radosťou nos. 😉

nttnnt
11. sep 2021

pre teba je to vec pekna co ti sadla mas vycitku si to nechat pre nich je to jedna odpisatelna polozka s vyrobnou hodnotou par euro mozno tak 4 :D neries nechaj si

autor
11. sep 2021

@777januska777 no ved uz az taka poctiva nie som, ked cely zivot na to doplacam a mna kazdy okasle

autor
11. sep 2021

@lucina321 ano tak to urobim, pockam ci sa neozvu a ked nie, tak necham ☺️

autor
11. sep 2021

@nttnnt ano, asi to tak bude, ze pre nich to je nič a ani si to asi nevsimnu, cize nebudem riesit a necham

autor
11. sep 2021

@weronika171717 to ma nenapadlo takato varianta, robia take darceky? 👍

sasanka605
11. sep 2021

Mne aa stalo v hm, ze si modem nechat oni to neriesia

evkamotka
12. sep 2021

Mne sa to tiez stalo, ozvala som sa, ze mi nieco prislo nespravne. Oni ze to si mam nechat a este doposlali spravne

autor
12. sep 2021

@evkamotka pecka, cize super neriesim ☺️

marzuz89
12. sep 2021

Ja by som ich urcite kontaktovala, nedokazala by som sa hrat na blbu, ze som to pochopila ako darcek, aj ked myslim, ze sa neozvu. Elementarna slusnost a poctivost sa ale nenosi ako tu citam 😉 a myslim, ze to riesit nebudu, zadakuju za upozornenie, nechaju ti to.

suge
12. sep 2021

@marzuz89 Súhlasím, ani mne by to nedalo. Akože autorka témy, keď mi v obchode vydajú o dvadsať eur viac, tak si ich nechám, lebo tam nemali kameru a neprídu na to? Hanba by ma fackovala.🤦‍♀️

daniela1911
12. sep 2021

Raz mi poslali niečo iné z HM ako mi mali doručiť. Chceli až nesprávnu veci vrátim a moju vec mi neposlali, lebo už skladom nebola a niekto kto ju dostal sa neozval. Bolo mi to ľúto, že sú takí ľudia! Finančne to HM samozrejme vyrovnalo, ale aj tak… škoda. Teraz vlastne vidím, ako to bolo na tej druhej strane.

thoughtfulweirdo
12. sep 2021

Ja by som síce veľmi dúfala, že mi to nechajú, ale napísala by som im. Mňa by to vnútorne hrýzlo, len tak sa obohatiť. Inak, autorka, poctiví nie sme preto, aby sa to oplatilo a mali sme zisk. Poctiví by sme mali byť preto, že to je tak správne bez nároku na "odmeny"

autor
12. sep 2021

@thoughtfulweirdo samozrejme, ja som neocakavala za poctivost odmenu, ale mne sa to vzdy vypomstilo este v zlom zvyčajne, ze som si potom hlavu trieskala, ze som dobre urobila a este zle nakoniec ....